17:11 Lördags eftermiddag

Just precis nu är klockan 17:11 och jag sitter här hemma i myskläderna och väntar på att mamma ska komma hem så att hon kan skjutsa mig till jobbet. Måste byta om snart, kan ju inte åka såhära.

Lite glåmig idag och små trött med det var ju kul igår. Igentligen så verkade det inte som om så många hade kul igår, lite besviken, alla var i stort sett tysta och sa inte så fruktansvärt mycket. Men ja, fredags kväll, vad mer kan jag begära, Ir? Jag hade iaf kul, fina presenter och god mat. Sällskapet var trevligt men som sakt det var inte så många som drog på smilegroparna.:/

Dagen har varit skön, tog mig två stora toast mackor till brunch, på med kläderna lite lagom snabbt för att sen sätta sig i den coola caben med en grinig pappa. Kul! Inte alls. Pappa är så jävla grinig just nu och han släger ur sig så onödiga komentarer så det är inte ens roligt längre. Jaja, jag vet ju vad det beror på och jag vet hur jävla sjukt arg jag skulle vara om det hänt mig. I alla fall körde han hem Cissi och Gabbi och sen körde han mig till genrepet som ägde rum på samma plats som alla andra år, Täby Park Hotell, plan 2. I morgon har jag dansuppvisning och måste träna lite extra på stegen så att dom sitter helt felfritt i morgon. Det gick väl sådär så får bara hålla tummarna för morgondagen. Och mamma, min kära mamma som är glömsk har inte bokat några biljetter + att det är fullsatt så jag fick ju lösa det på egen hand idag. Menmen, det funkar ju det med.

image6

Dagen till ära hoppas jag blir bra. Ska träffa honom, den dära som jag är kär i, han som får mitt hjärta att slå snabbare än vanligt, han Tobias heter han. Han är fin.

image5

-Mamma, jag vill gifta mig med honom när jag blir stor.

Snart ska jag iväg och jobba, hoppas det är lite drag ikväll så att tiden går fort eller så hoppas jag på att det inte är några folk alls så att jag kan åka hem till honom jag vill gifta mig med och bara krypa ner i sängen brevid honom, känna vart enda andetag han tar, känna hans varma hand i min och sedan sluta mina ögon för att somna. Hela natten vill jag sova tryggt i hans famn, jag vill sova lugnt hela natten så att jag kan fokusera mig inför morgondagen.

- Mamma, vissa som jag känner är dumma mot mig.
- Vad gör dom då?
- Jag får inte komma in när det är fest.
- Men varför ska du bjuda dom då till din?
- Jag vill inte vara lika dum som alla andra.

Nu vill jag bara att det ska bli sommar. Jag vill kunna känna vågorna svalka mina fötter, kunna pressa leran mellan tårna och känna solensstrålar bränna på mina axlar. Gud vad livet vore underbart då. Bara för en stund

image8

RSS 2.0