underbara veckor, underbara skratt, underbara du

Igår firade jag och Niclas fyra månader tillsammans. Vilket känns väldigt bra. Jag älskar honom verkligen och trivs väldans bra i hans sällskap. Och med att fira det var vi ju "lediga" frå skolan och åkte till upplands väsby för att kolla på hans nästa jobb. det var jätte fint där verkligen och jag tyckte att det verkade hur bra som helst. niclas verkade med nöjd så efter det tog vi en sväng förbi mormor i vallentuna och fikade lite..
på kvällen dansade jag jazz iaf vilket gick bra och var väldans kul, mne jag kännde mig lite smått slut i kroppen. jag var inte på nått sätt trött men jag var bara helt slut så jag orkade inte riktigt göra allting fullt ut. men det gick bra iaf. efter dansen hämtade mormor mig och vi åkte hem till henne och drack the och tog en kvällsmacka:) mys med mormor är aldrig fel;) sen i morrse körde hon mig till brottby där jag klev på bussen halv 11 (efter som att jag hade sovmorgon idag) åkte till skolan och hade redovisning i mitt engelskaarbete. det gick bra men mitt kollage är inte ritkgit klart så ska göra klart det idag. efter en stund hade vi massage vilket var väldigt skönt och jag masserade bea idag igen. sen tog jag bussen vid halv fyra till dansen och dansade två pass idag efter som att jag han det!:D det var riktigt kul verkligen! funderar på om jag ska börja dansa fyra ggr i veckan men vet inte riktigt om mamma och pappa går med på det. det är ju inte gratis direkt. men men får se hur det blir med det. för övrigt har jag precis kommit hem och har duschat så nu känner man sig fräch igen. ska ringa niclas igen om en stund, vart lite tråkigt och kort sist vi prata så så får det bli:) sen måste jag ringa sarah och katja med angående i morogn och helgen (gäller katja). sen blir det lite middag, tv tittande och sen sova:)
för övrigt måste jag säga att det är tråkigt att jag och niclas inte kommer träffas under typ hela helgen och så.. tråk, men hoppas på att klämma in nån lucka för oss snart (både han och jag).
annars får ni hare så bra nattinatt

image651image652image653


du måste finnas

nej du måste finnas, du måste, jag lever mitt liv genom dig.
utan dig är jag en spillra på ett mörkt och stormigt hav.
du måste finnas, du måste, hur kan du överge mig?
jag vore ingenstans, jag vore ingenting om du inte fanns.
image650

seeego

Idag gick jag upp i mitt nymoblerade rum, mys, gjorde mig iordning och sen fick jag lite smått springa ner till bussen.. Kom till skolan i min nya klänning och hade massage. Idag var jag med Bea och det var riktigt skönt att få nack/andsikts och huvudmassage. En bra början på en bra dag. Efter det så jaa, faktist så slutade jag. Och inte nog med det så blev vi klara på massagen en timme tidigare än vanligt. Så jag kunde ta 10:20 bussen hem.. sköntsknötskönt.. även goda nyheter fick jag när jag satt på bussen, för sandra ringde mig och talade om att dom pratat med lärarna som vi ska ha i morogn och det blir inga lektioner för att alla som inte var med på mässan nere på roden måste vara med på den i morogn. och efter som att vi då var med nere på roden så behövde inte vi komma.. det finns bara ett problem, BRITTA! Va fan, att hon ska vara så jävla knepig. men men.. om hon tror att jag tänker sitta och åka in till 3 i morogn för att gå en promenad på en och en halv timme så tror hon fel.. orka släpa runt alla mina dansgrejer till skolan för att vara ute i skogen och gå med klassen för att sen åka in till täby och träna när man kan vara ledig och åka hemmifrån i rätt tid för en ggns skull.. nejj nejj, + att niclas ringde till stället där han ska börja och jobba och han (och jag) ville att jag skulle följa med så så blir det så hoppas jag på skjuts till dansen efter det:) thihi.. då blir det en skön sovmorgon i mon + mys*) brabra.. men, nu har jag mkt att göra.. måste göra klart hela mitt engelska arbete som ska vara inlämnat och redovisas på onsdag, vilket jag inte hinner göra i morogn.. så nu blire till att plugga.. uscha:/
ses pussen
image649
Dagens outfit

dansadansa

idag var det bara att ge sig iväg till dansen på morgonen. kände mig lite som ett utskitet hallon när jag satt i norrtälje och väntade på bussen men det släppte efter ett tag som tur var. väl på dansen var det riktigt kul den hära ggn.. mamma hämtade mig och sen åkte vi och skulle tvätta bilden men jaa.. det gick ju lite sådära.. mamma hade lagt i parkering och inte friläge så hela tvätten stannade och dom fick backa ut oss och bilen bakom för att starta om allting igen.. PINSAMT! mamma min lilla mammsi.. hehe.. jaja, den åkte vi och beställde thaimat i rimbo och handla lite på ica.. sen råkade jag få för mig att göra om i mitt rum och vart inte klar förns halv 12 i natt.. Men fint blev det iaf:) Niclas kommer nog blir överraskad.. hehe.. hoppas han tycker om det:) det gör iaf jag.. thihi..
pussen
Och såhär blev resultatet:
image646
image647image648

Sleep thight

Lördagen vaknade jag hos Sarah med ont i foten. Inte så kul men jag blev stämplad av nån jävla brud med högklackat i fredags så foten är helt blå.. men men.. mamma kom med lite grejer åt mig och sen tog jag bussen till Niclas. Han hämtade mig nere vid vägen och hela lördagen blev mys.. varma koppen framför tv:en som spelade upp handbollen.. sen höll jag på att somna mitt på golvet tills Erica kom och la sig på mig ohc mös.. sen spelade vi lite kort och sen blev det middag. efter maten råkade vi somna till en timme.. även då kom erica och väckte oss.. hehe.. sen blev det film och lite godis.. mysmys*) älskar honom så enort! han har tagit mitt hjärta och ingen kommer kunna erstätta hans plats någonsin<3

Frèèèda

Idag blev det till att gå upp i hyfsad tid. Niclas skulle iväg med ålandsbåten vid tre så han åkte vid halv 12 ca, och jag och mamma med fast till Vallentuna och luncha med Katja och Inge. Det var riktigt trevligt! Jag och Katja spelade in lite kareoke versioner på datorn tills det blev en underbart härlig lunch. Kycklingspett, sallad och bröd. MUMS! Efter lunchen åkte jag och Katja till Täby en sväng. Jag skulle bla byta Thims ring och Katja skulle hitta en prisent till sin vän som hade fyllt år. Sen hittade vi självklart en massa annant kul med:) Typ som e klänning, ett par örhängen och en väska.
image644image645
Hemma hos Katja igen åkte jag och mamma sen och handlade. Kom hem käka tacos och sen blev det till att göra sig iordning för att kila ner till annan.. Där vart det lite förkrök och sen åkte vi in till Norrtälje där jag mötte upp Sarah och sen bar det av till Mobergs. Det tog en evighet innan vi kom in men fem i 11 blev vi insläppta! Yes, det var riktigt nära.. väl inne träffade vi hur mkt roligt folk som helst. det var riktigt kul sen att det blev lite spår behöver vi inte bry oss om.. hehe.. sen efter en stund så kom Niclas dit! Åhh vad bra kvällen blev! Tyvärr sov vi på varsinna håll den natten men det gjorde inte så mkt.. Vi sov på en varsin soffa nån stanns i Norrtälje, jag hos Sarah och Niclas hos en lagkompis. Men kvällen bortsett från vissa saker blev riktigt bra iaf:) Kulkulkul...

image643

Hipphipphurra

I Torsdags fyllde Thim år. Det blev en massa trårta med glada skratt och en massa prat. Han fick bla ett skrivbord, en massa pengar m.m.. Och det var riktigt skönt att vara ledig just den dagen. Mormor och Niclas kom hit på eftermiddagen. Mormor stannade bara och fika men Niclas stannade så klart hela kvällen:) Det vart film senare och en massa mys..
image637
Grattis bror:)

hela livet rusar förbi i sin hast

image636
Blev bara tvungen att göra ett litet kollage. Fick en sån längtan av allt jag såg när jag gick igenom alla mina bilder.
Se om du är med i mitt liv..?
Allt på bilden saknar jag, allting på bilden vill jag uppleva igen.
Allting var så kul!
Saknar er alla.
image635

the flower that I gave you, you din't think like I did, you just throw it away

image633

midnattstimman är som en evighet utan dig

jahajaa, lite uppdatering från i måndags. har idag haft sovmorgon till halv 2 på dagen. vilket var riktigt skönt! fick ju sova till 11 iaf för att ta 639 kvart över 12 till roslagsstoppet och byta till 676 som gick tjugo i 1 därifrån. åkte till skolan och var där ca tio över 1. träffade niclas och pratade lite. kramades och pussades en del med. mys. saknar honom. sen hade jag massage prov idag, tänker inte säga hur det kändes eller vad jag tror, det blir alltid fel då. och ni som känner mig vet vad jag pratar om:P efter provet fick vi sluta iaf så jag satt ett tag vid datorn, pratade med syon och en lärare och sen pussade jag niclas och gick till statoil för att köpa mig middag. hittade en pastasallad med kyckling, en yoggi och en dricka. tog buss 676 till roslagsnäsby där jag böt till 627 och klev av vid åkerby industriområde. gick sen några meter upp till hotellet och kollade på min dansklass när dom dansade för Kajsa, sen böt vi alla om och gick in i sal 3 för att ha balett med Maria. det var även två idag som provdansade, försökte kolla in dom så mkt som möjligt och jag såg att dom inte hade lätt att hänga med. tråkigt!:/ men kan tänka mig hur jag såg ut första ggn jag skulle provdansa med. heheh! men så dom kommer nog börja i en annan dansgrupp tror jag. dom sa även att odm var nybörjare så inte så konstigt kanske..
mamma hämtade mig sen iaf vi åkte hem och kolla lite på tv.. jag duscha, pratade i telefon med cissi som jag inte pratat med på hundra år känns det som.. hon har börjat plugga igen! herre gud jag hänger inte med hära.. hon pluggar psykologi, lät inte så kul men kan tänka mig att det passar henne som handen i handsken. sen pratade jag även med anna lite smått, med carro lite smått och med niclas ett antal ggr.. han är med robert just nu men vi ska förmodligen synas i morogn.
Ohc i morogn fyller Thim, min lillebror år. han blir 17 nu och är 1,92cm så jag känner mig inte direkt som en storasyster längre:P heheh.. tyvärr så blir det tidig väckning även fast både han och jag är lediga i morogn.. emma åker ju taxin här ifrån vid 7 och hon vill ju självklart vara med.. även theo går i skolan i morogn, pappa börjar när han vill och mamma börjar itne alls.. så jag och mamma ska åka och handla i morogn på dan:) mys..
på fredag vet jag inte längre om det blir utgång.. får se. det beror på om sarah ska ut, om jag kan vara med carro och dom eller ahh.. ska förmodligen på dan till katja med.. mamma skulle luncha med inge på dagen och förhoppningsvis är katja hemma då, och då förljer jag med.. men får se..
just för tillfället har jag inte så mkt för mig.. sitter här i pyjamas med en filt runt mig och funderar på om jag ska gå och sova eller se på nån film.. kan inte riktigt bestämma mig men jag tror att det lutar åt att gå och sova.. ska bädda nya lakan i min säng med.. ska bli skönt att krypa ner nyduschad och fräch i en nybäddad säng!
vill bara nämna att jag hatar snön! ta bort den NU. om den inte var här varken på julafton eller på nyår behöver den itne komma alls.. vill ha sommar!
nejj nu ska jag gå och bädda och sen gå och knyta mig..
ha det så bra, kramen
image632
Hur nice var det inte att fira sin födelsedag
i Thailand? SAKNAR! Vill tillbaka

dansen styr mitt liv

planer inför den hära veckan är inte så jätte stora men det är lite iaf.. igår hände inte så mkt, var i skolan och hade massage sen slutade vi men väntade på att låna en bok som jag ska läsa på engelsa och det blev Nicole Richie's bok The Truth aboute dimonds fast på engelska då så klart. Åkte hem och städade lite, rensa i mina skåp inne på toan, sen åkte jag och handla med mamma. Kom hem och gjorde en pastasallad tills i morgon (idag) och sen kom niclas hem.. vi åt middag och kollade på guldbaggegalan. jag färgade även mammas ögonbryn (äntligen!) och noppade dom, färga ögonfransarna får vi ta någon annan ggn.. sen duschade jag och sängen längtade efter oss sen.
Just nu sitter jag i skolan och väntar på att min första lektion ska börja. fick skjuts till skolan idag (vilket är väldigt skönt) av hjärtat mitt. jag kommer blir skyldig honom en jävla massa åkanden sen när jag tagit körkort.:P först ska vi iaf ha projektarbete, efter det projekt och företagande och sist friskvård. vi skulle igentligen gå nån spår idag men efter som att det är snöstorm så kommer vi inte göra det utan göra nån träning innomhus ist. Efter skolan ska jag åka till dansen och dansa jazz första ggn den här terminen vilket ska bli väldans kul eftersom att jag har ny lärare även där. hoppas på att hon är bra och att jag utvecklas mera den här terminen. sen ska jag väl bara hem och sova hoppas jag..
onsdag blir det ungifär samma som idag, men jag har sovmorgon då iaf,.. börjar 20 i 12 i vanliga fall men har ingen engelska heller så ska bara ha massage på eftermiddagen och sen blir det till att åka till dansen och dansa balett. riktigt kul! sen hem, duscha, kolla tv och sova..
torsdag och fredag är vi lediga från skolan för lärarna skulle på nån utbildning eller var det nu var. så thim har tur efter som att han fyller år på torsdag så det blir nice.. saker jag lovar att jag ska göra på torsdag:
* Käka tårta
* Sova länge
* Börja med mitt engelskaarbete
* Gratta Thim
* Städa lite kanske
* Plugga till teoriprovet
* Kolla film
Fredag ska jag ut på kvällen med vänner så det blir nicec. Ska till mobergs och ha riktigt jävla skit kul! Så det är skönt att man är ledig på fredag så att man kan göra sig iordning i lugnan ro.
Lördag åker jag nog till niclas antar jag. för då har vi ju inte träffats på jätte länge!:( så då är det på tiden.. vi kommer nog bara mysa, käka gott, kolla på nån film kanske och bara vara hoppas jag..
Söndag blir det dans igen, street med Nura.. kulkul!:) sen lite vanliga söndagssysslor så som städning, pluggning, träffa niclas (förhoppningsvis) och mys vid tv:en..
Så nu vet ni hela min vecka, hare bra så hörs vi igen när jag har tid..
pussen

nothing like you and nothing like me, nothing like we was, nothing like this

helgen gick för fort! hade hoppats på att få ta det lungt men så blev det ju inte. är varken förvånad eller direkt glad över det. i fredags var det lungt iaf, var hemma hos niclas bara och mös. lördagen gick vi upp i hyfsad tid för att niclas skulle på träning men blev en aning försenad till den av olika andledningar... när han kom hem igen skjutsade han mig till norrtälje för jag skulle jobba kväll med sandra och carro på hotellet. det gick bra och var hyfsat lungt hela kvällen. 63pers och vi var klara vid 12 tiden. tog 00:15 bussen hem så var inte hemma förns 01:10.. satt en stund vid datorn och somnade vid ca 03:00. dagen där på alltså söndag vaknade jag av mig själv vid 10!!! snälla, jag ville sova, men nejj då.. kunde inte somna om heller.. i vilket fall så gick jag upp ooch åt frukost med familjen, städade lite, klädde på mig och sen fick jag skjuts till dansen som började idag! (För dom andra skulle på bio i stan.) FAN VA KUL! så jäkla skönt att komma igång igen efter lovet, och riktigt kul var det att träffa alla + att vi hade fått en ny lärare. Nora, hon är riktigt jävla skit grymm på det hon gör. riktigt cool dans tror jag att det kommer bli till vårshowen. efter dansen kom mormor och hämtade mig och vi åkte hem till henne i vallentuna och där duschade jag och sen blev jag bjuden på en riktigt god måltid. lax på grönsaksbädd gjord av morötter, potatis, rölök och squash. när man var mätt i magen kom mamma, pappa, thim och theo efter bion och fikade. efter det åkte vi hem. niclas kom senare och åt middag med dom andra och jag kollade på;P vi kollade på en film och sen var det dax att krypa ner i sängen för en härlig nattsömn.

He's mine

image631

sånnt som ingen annan ser, fast dom står och glor

image630

tragic is like a melody

image626

My favorite

image625
image620image621image619
image622image623image624

bästaste

image617
Jag mår så mkt bättre utan dig
Jag mår så mkt bättre utan dina lögner
Och jag mår så mkt bättre utan dina svek
Jag mår som bäst precis just NU

Fredagsmys med min äldsjäl - vaniljglass med persikohalvor, vindruvor, annanas & kiwi

image604image614image606image616
image609
image613image615

Love it or leave it

Right in you'r fucking face!

just now, right in this moment

nu sitter jag i skolan, fortfarande (?) första lektionen på dagen blev turism och hälsa med chatarina. lite smått trist fick en jävla massa papper + att jag skulle ta alla ex * 4 efter som att varken sarah, carro eller sandra var här idag. vad kul jag har haft, inte! men men.. sen pratade vi i princip bara om klassresan och pengar vi fått in. efter det var det lunch och det var ju inte sådära jätte mkt att hurra för direkt.. efter det vart det svenska i två timmar med inriktning romantiken.. och efter som att vi bara var fem st i klassen som skulle ha idrot idag s blev den inställd, så kul att man ska sitta här i norrtälje och vänta i hundra år känns det. men men, vad gör man inte för att träffa sin bäste vän*) lääängtar! sitter nämligen här och väntar på att katja ska komma till norrtlje för att handla lite med mig och sen gå och ta en fika.. som till kvällen möjligtvis blir utgång eller bara en skön och lugn hemma kväll.. let's dance börjar ju idag och det skulle ju vara kul att kolla på.. men men vi får se hur det blir med det.. ska fördriva lite tid här vid datorn nu iaf.. ni får ha en trevlig helg!
image603

Some smal shining pearls

If you culd make everything alright
Then you culd change my everything
And if you culd skipp the shit and go on
You culd just say
I just say
That you are beautiful
And the next step into a whol new world
Is whit you
You'r shine
You'r smile
Everything is like normal
Everything
I swear I culd make you better
I culd make it better
Then sometimes
You just look into my skin
You filling me so tight
My soul and you'r heart
They should meet
Ones
I have some smal shining pearls
And I wering it
If you never se me again
If you never leav my heart
And soul
Then I should trust you
Then I'm gonna make everything alright

the best part of my life

image600image602image601
Jag var på Flygis idag med Sarah efter skolan, och jaa jag vart som vanligt skit sötsugen. Men nejj, efter som att jag nu har bestämmt mig så blir det grönsaker och frukt, möjligtvis nötter. Så jag tog och köpte mig ett granatäpple och tre kiwisar som jag precis ätit upp. Och när mamma och pappa hade gjorde grönsaker och dipp kunde jag inte motstå några morötter (utan dipp). Vi har även en massa julnötter kvar sen julhelgen så jag ska ner och knapra lite sånna nu tänkte jag. Ha en mysis kväll. Pussen

sista dagen på lovet...

...så vart det biotime (IGEN!) fast dne här gången var det hela min familj och Niclas som gick, vi såg Arn Tempelriddaren. och jag hade itne så stora förväntningar om den så JA den var bra! den var till och med mkt bra. men om man inte har några stora förväntningar eller inte är sådära jätte förtjust i krigsfilmer.. men det här måste jag säga var mera en kärlekshistoria än krigs, mkt bra val av film.. fast den var väldans lååång. hehe och innan var vi ju tvugna att gå på pizzahut så klart! gottgott.. nu blir det nog ingen mera pizza på väldigt länge... men men skolan har startat igen, det är lugna fisken än så länge.. nejj nu ska jag ringa Katja för hon har kommit hem från Italien äntligen! sen ska jag gå och lägga mig i ett varmt bad efter denna kalla regndag.
image599
hare goodi

sockersött fast ändå inte

image598

Riktigt jävla skit tråkigt

Synd att jag tror att du bara snackar en massa skit
Synd att du inte kan säga sanningen till mig
Jag som trodde vi var vänner
Och synd att jag ärligt funderar på om du undanhåller en jävligt sotr grej för mig
Synd att jag ville ha dig som vän
När du vänder mig ryggen
Synd att du snackar skit
Synd att du sedan kommer tillbaka när DU känner för det
Synd att jag alltid förlåter dig
När du i själva verket ljuger och snackar bakom min rygg

filmkväll

image597
Ikväll blir det nog en skön filmkväll för mig.
Vilken ska jag se?
Bridget Jones dagbok, Cocktail Ir Shakespeare in love?


Cooperi

image596
Du är så söt
Min kära lilla ponny
Du är så fin
Min kära lilla häst

badabada



Det var väldans blött där vi satt

lökigt värre

Min lilleror är världsbäst på att hacka lök
image584image588

Me, I and you

image583

Sagolikt

Idag gick jag upp rätt så tidigt hos niclas, vid halv 9 för att jag skulle ta bussen in till stan vid 10 och träffa Jessica. Väl inne i stan var det ju svinkallt och det värsta ajg vet är att det är så fruktansvärt kallt ute att man tar på sig så mkt kläder och sen håller man på att dö av värmeslag väl inne i affärerna. Jaja, sånnt man får tåla men längtar verkligen till sommaren nu! jag skulle igentligen inte ha någonting men Jessica frågade så det är väl klart att man följer med, man tackar ju inte nej till en shoppingdag! men som alltid annars så har jag med mig någonting hem. tre nagelack, tre par trosor och en väska. mamma var inte alls förvånad när jag kom hem och visade väskan. jag är nämligen skooman och väskoman. har en vägg med skohyllor i mitt rum och åvanför händer det tonntals med väskor. jaa det är typ mitt liv.. men vi käkade även wook och allting var mys*) kvällen blev med mys jessica kom över senare och vi kollade på smala sussi och hon hjälpte mig med att göra om bloggen, sen satt vi nere och lyssnade på lite musik med mamma och pappa. vi somnade vid fyra typ och då sov vi tungt hela natten..

image571
image572
image573


Hallon               Smultron         Jorbgubb

biodax

Idag var jag, Niclas, Emma och Dennis på bio. Vi var och såg beemovie, den var helt okej och den passade bra till Dennis och Emma iaf. Men den var rolig och det var ju små söta bin;D hehe.. mysmys men innan var vi på Norrtäljepizzerian och käka pizza. tanken var från början att jag och niclas bara skulle gå med dennis på bio så att han slapp vara hemma själv när alla andra jobba osv. så vi tänkte se bion och käka på donken. men sen när mamma och pappa fick höra det undrade dom om vi inte kunde ta med emma med för att även hon hade tjatat om att hon ville gå och se den filmen, så självklart fick hon det. och niclas frågade om vi inte ist kunde käka pizza och det gick alla med på.. sen skulle igentligen emma ta bussen hem och mamma hämta upp henne vid busshållsplatsen, men det var ju snöstorm när vi vaknade på morgonen så nejj, mamma ville inte det så hon fick åka och hämta emma ist och jag, niclas och dennis åkte hem till dom. en lyckad dag! och i väntans tider hittade jag ett par fina trosor och en mössa:D

image568
image569image570

Mys hela dagen

Jag har blivit jätte förkyld så i två dagar nu har jag bara gått i pyjamas och myst runt. Tjocka mysiga strumpor och en stickad tjocktröja är det som har gällt. Hoppas det är lite bättre i morgon när jag, emma, niclas och dennis ska gå på bio och gå och käka på donken. Sen på fredag blir det shopping i stan med jesska. hoppas man hittar nått fint:)

image565image567

snart ska jag byta lakan i sängen och krypa ner framför en film med en kopp the tror jag.
hare bra kyss

somday

image564

I'll miss summer


Happy New Year - Stora som små tomtebloss och frysa ihjäl - ett nyårslöfte som inte får brytas

Jahapp har inte skrivit så mkt under det här lovet. Har inte riktigt haft tid. Mamma, pappa och barnen har åkt upp till fjällen med Micke, Vickan och Victor så jag och Niclas får ta hand om huset medans dom är borta. Så en av dagarna åkte vi till mormor och käkade lite. Gott var det och mormor fick lite sällskap. Sen har vi varit och handlat en massa mat till nyår och Niclas har klippt sig.

Men iaf på nyår åkte Niclas tidigt och klippte sig, hämtade Hampus och sen hämtade dom upp mig och vi åkte till Norrtälje för att handla. Först skulle vi åka till Rusta och köpa raketer med dom vi skulle ha var slut, så vi åkte till Coop för att köpa hummer vilket resultera i att det med var slut. Men där köpte vi iaf lite raketer till kvällen. Vi åkte till Flygis för att handla allt annat. Det tog säkert två timmar att handla allt. Mkt folk var det. Men när vi var klara där åkte vi till Ö&B för att köpa blockchoklad och drinktillsatser. Sen åkte vi hem och började förbereda allting så gott som möjligt. Det var mkt att göra för vi skulle ha Tapas, Olika små rätter. Men allting gick rätt så smidigt iaf och allting var klart med lite stress tills klockan sju när alla gäster kom. Tyvärr kom inte Robert, Emelie och Emelie för Robert blev sjuk men men.. Milla och Hedberg, Thomas och Ida, Jag och Niclas och Hampus vart det iaf så vi var ju ett par stycken. Alla tyckte om maten och alla blev mätta. Efterrätten gick snabbt i och Jesska kom upp en stund innan hon åkte till Rimbo. Då passade vi på att bada lite spa innan klockan skulle slå 12. Skönt var det men blev snabbt kallt så vi badade bara en timme. Efter det var det bara på med kläderna och gå ut och skjuta raketerna fina var dom och lite champanj i glasen. Stora som små tomtebloss och frysa ihjäl var mitt motto just då. Vi gick in och drack lite mer åt lite mer och vid två tiden åkte Milla och Hedberg hem. Ida gick och la sig straxt efter och jag la mig vid halv tre. Thomas, Niclas och Hampus satt där emot uppe till fyra och babla. Men det var iaf en kul kväll med mkt skratt. Och ett nyårslöfte som inte får brytas.....

image557


Mellandagsrea

Jag och Niclas tog med oss Theo och Kim till Täby C på mellandagsrean. Fast Theo och kim gick själva så klart inte så kul för dom att kolla på kläder kanske.. I vilket fall tänkte vi att vi skulle vara där när dom öppna så vi gick upp tidigt den morgonen för att komma i tid, och i tid var vi ju verkligen kan man säga! Halv tio stog vi utanför Game och väntade och dom öppna tio! Kul, jaha då var det bara att vänta.... I vilket fall hittade jag till slut väldans mkt. Ett par pumps svarta för 225kr (ej rea) på din sko, en tunika från H&M för 250kr (ej rea), ett par turkosa pilgrims örhängen för 69kr (ej rea), en brun och silvrig bh från Kappahl för 225kr (ej rea), två par hippitrosor även dom från Kappahl för 25kr/st (REA), en turkos tröja/tunika från VeroModa för 79kr (REA) samt en svart guldig klänning som kostat 999kr förut och nu 300kr på BikBok (REA). Niclas hittade ett par jätte sngga skor med fanns ju självklart inte i hans storlek och sen skulle han leta efter jeans men självklart inga som passade herrskapet:P men tillslut hittade han iaf en gubbtröja för 600kr (ej rea). Efter det åkte vi till mormor och träffade släkten. Käkade en massa och sen åkte vi hem och sov sött hela natten.


Christmas

Julafton har varit och jag har verkligen längtat! Många fina julklappar blev det och mkt skratt. Jag vaknade brevid min hjärtevän på julaftonsmorgon. "God jul hjärtat" så var hela dagen igång. Jag kilade ut och kollade i min julstrumpa och där låg det minnsan ett paket. det var ett jätte fin silverhalsband från Ann Taylor, och självklart hade jag det på mig till mina fina julkläder den dagen. Mormor kom vid ett tiden och hjäpte till med lunchen som vi åt vid två. Och man äter fruktansvärt mkt på julen så det känns ju som om man inte vill äta på tre månader frammåt. hehe.. Gott var det och sen kom knäcken fram lagom till Kalle. Alla satt och kollade men jag måste erkänna att det börjar kännas som att man pinar sig igenom den timmen med Kalle bara för att.... Men det tillhör ju och det ska bara vara så. Efter kalle öppnade vi alla julklapparna jag fick b.la. Örhängen till halsbandet, sängkläder, godis, biobiljetter, fyra biljetter till en musikal i vår, ett kort med pengar på, örngott, en lång kofta, en kort kofta, en kudde, en pyjamas och en massa badsaker av Niclas:) Det jag hade önskat mig med andra ord. Fick säkert lite till som jag glömmt ta upp. Men jag ver riktgit nöjd över mina klappar! Och när allting var öppnat åkte jag och Niclas hem till honom i Massum där nästa familj och släkt väntade. Dom höll på att dela ut ulklappar när vi kom och av svärmor och svärfar fick jag ett halsband och ett par örhängen från Pilgrim. Dom var jätte fina, verkligen! Fick även en julgrupp av Daniel!:) Niclas öppnade alla sina julklappar och när alla var klara var det fika. Sen var jag så besviken på kvällen för det känns ju inte som när man var liten! Inte den dära pirrande känslan, den är ju borta och kommer aldrig mera komma tillbax! Jaja, resten av kvällen tillbringade vi i sängen med en massa filmer. MYYS!image554




RSS 2.0