my life is you'rs

God morogn alla glada.  Idag skiner solen ännu en dag och man blir bara på bättre och bättre humör! Sitter här i min morgonrock och käkar lite frukost som består an en tallrick hallon och melon yoggi med lite havrefras i, en stor kopp oboy, en rostad macka och några melonskivor. Mmm... det var gott det! ska iväg senare idag med pappa, theo, thim och niclas. som sakt var ska vi bowla i två timmar idag och sen ska vi ut och käka.. mamma och emma mår äntligen lite bättre nu men inte så pass bra att dom borde åka iväg.. innan vi ska bowla ska vi även svänga förbi balettshoppen så jag kan köpa skor ohc lite annan smått och gott. thihi.. tänkte även köra lite idag innan vi åker, hoppas på att pappa kommer hem snart så att vi kan köra.. nu tänkte jag hoppa in i duschen och göra mig iordning. men ni får ha en superduper bra fredag hörrni
kärlek
image877

that extra half an inch

Nu är klockan som vanligt aldeles för mkt och jag borde ligga i sängen för länge sedan och sova. men nejj då, thilda lyckas alltid hitta på nått kul när det är för sent. jag fattar inte riktigt mig på mig själv. men jaja, nu tänkte ajg iaf gå och sova i min mysiga säng. i morogn ska jag upp och köra lite bil och sen blir det att fara iväg till stan och shoppa lite, spela bowling och käka på restaurang:) trevlans, sov så gott iaf ses, kärlek

image874
Låt dom titta
dom kommer ändå inte se det jag ser
din insida

Champagne, chocolate and a wonderful dinner

Nu har jag precis ätit färdigt middag med familjen och det var jätte gott måste ajg säga! vi firar även lite idag för pappa är en underbar pappa och han är duktig när det gäller jobbet med;P ingen behöver veta mer än vi men bra är det iaf och det är värt att fira med champange, choklad och en god middag. thihi..
image872image873

Forgot a thing

Jag har lärt mig att hanskas med niclas ena katt äntligen! Så fast man är rädd så går det bra efter en stund. Uscha, ajg gillar inte katter igentligen men Smulan går bra iaf:) så söt^^ Thihi..
image871

a few words

Nu har jag inte bloggat på tre dagar (igen) och känner att ajg hunnit med en hel del måste jag säga. Idag är det torsdag och tyvärr bara helgen kvar på lovet, men som tur är så har jag praktik i tre veckor frammåt så det blir skönt att slippa idioter och skolan.
i vilket fall åkte jag till niclas i tisdags vilket var mys. vi tog det bara lungt den dagen och robert var med en stund oxså. niclas tränade inte fast han borde utan var hemma med mig ist:) vi eller ajg kollade på gossip och i huvudet på gynning. trevlans:)
image870
i går (onsdag) åkte jag, niclas, robert och emelie till thuns och shoppade loss på förmiddagen. jag fick med mig hem en grå munkjacka, ett par leggins, ett par knästrumpor, två ljusstakar och ltie godis. och efter som att ajg inte var förberädd på att vi skulle dit hade jag inte så mkt pengar med mig så hjärtat mitt var snäll och la ut lite:) tack älsko! han hittade där emot inte mkt alls, ett kort på nån tjej och godis hehe.. jaa vad gör man inte?:D men emelie och robert hade iaf en varsin påse med sig hem. efter shoppingen fikade vi och drog oss hem. jag och niclas stannade till en snabbis hemma hos honom för att åka vidare hem till mig sen. på kvällen hände det inte mkt alls, vi kollade på tv o.s.v.



idag vaknade vi båda två av att solen sken i i rummet, vilket var mys. vi käkade lite frukost och sen åkte vi till norrtälje där niclas släppte av mig. jag åkte och handla med mamma, maarit, theo och thim medans niclas åkte hem för att gymma med robert.
idag fick jag med mig hem lite onödiga saker som vanligt men det är ju alltid kul. en tidning, en ny bok och två böcker till erica som fyller 3år på lördag samt en bakbok om muffins och cupkakes:) Me love!
väl hemma käkade vi lite lunch och sen har jag städat mitt rum och toaletten. vi ska grilla till middag idag och sen ska jag stå för efterrätten idag. det blir en fruktsallad med vaniljkesella. gottgott

skulle även ha gått på bio ikväll med katja men hon kunde inte sen. tyvärr, men jaja, det får bli nån annan ggn.. saknar henne:)
i morogn ska förmodligen jag, niclas, thim, theo och pappa hitta på att göra nått. får se vad det blir för kul. mamma och emma kan tyvärr inte följa med för dom är sjuka. så dom skulle göra nått själva när dom blivit friska igen. vi sak även förbi balettshoppen för det är rea där nu och ajg behöver köpa en boddy, en sak man har över tårna när man dansar och ett par svarta karaktärskor till vårshowen. så jaa, i morogn får vi se hur dagen blir men hoppas på fint väder iaf.
nu ska jag gå ner och hjälpa mamma med maten tänkte jag. mne här är iaf lite som jag köpt dom här dagarna:
image854image855
image856image858image857



day outfit

image853
Idag fick det bli serverings byxorna
Vit och gulrandig tunika
svart/silvrigt galsband
gula pärlörhängen

Ha en bra dag nu åker jag till min kärlek på väddö

good morning sunshine

vaknade av klockan som ringde vid halv tio. gick ner och åt frukost och hoppade in i duschen. igentligen skulle jag ta elva bussen till norrtälje men mamma är hemma från jobbet idag för hon är dålig så hon kunde skjutsa upp mig till söderhall så att jag slapp vänta på nästa buss så länge. det var snällt mammsi:) så jag har väldans mkt tid över nu.. hehe.. ska klä på mig rätta kläderna snart och sminka mig och så. idag ska bara jag och niclas ta det väldigt lungt, mysa och så. skönt! får se vad dagen har att erbjuda. han har träning ikväll så jag ska väl kolla på gossip och massa annat på tv:en.
vill bjuda på en underbar bild
image852
Ha en bra dag, kärlek

Beautysleep

image851
Får det lov att vara en skönhetssömn inatt?
Nattinatti

My relationship whit me, myself and I

T:omtänksam och bryr sig
H:en gosig nallebjörn
I:helt underbar i sängen
L:alla älskar dig
D:gilalr att dansa loss
A:gillar att festa



A: gillar att festa
B: alla vill ha dig
C: riktigt barnslig
D: gillar att dansa loss
E: jättebra kyssare
F: bra personlighet och utseende
G: skiter i vad andra tycker
H: en gosig nallebjörn
I: helt underbar i sängen
J: alla avgudar dig
K: vild och galen
L: alla älskar dig
M: har dem vackraste ögonen
N: du kan behålla hemligheter
O: as sexig
P: populär bland alla
Q: mindre snygg
R: helt galen
S: lätt att bli kär i
T: omänksam och bryr sig
U: kung på att bara ta det lungt
V: alltid lika glad
W: otur i kärlek
X: inte alls duktig i skolan
Y: bästa pojk/flickvännen som finns
Z: alltid redo
Å: har dold talang
Ä: kan inte behålla hemligheter
Ö: ruskigt smart


Horoscope of the week

image850
Oxen

Vecka 9 (25 februari - 2 mars)


KÄRLEK
Nu kan du få en signal som talar om att du är attraktiv. Någon vill göra din bekantskap och det verkar mycket spännande. Rarheten bor i ditt sinne nu i veckan.


ARBETE/HÄLSA
Nu kan det vara en jobbig vecka som du får, men med ditt envisa sätt så bör du nog klara den också. Du är verkligen en tillgång för en arbetsgivare. Vila mycket när du får tid.


EKONOMI
Det som har med utbildning att göra kan komma att kosta dig en del. Vinstchans i spel är just nu dålig, spela bara om du känner att du måste och var då sparsam.

Lyckotal: 6, 8, 9, 15, 27, 34, 35
Bästa lyckotal: 15


a beauty skin will take a bathe

image849

unique, extraordinary, attracted attention image

image848

Not the ordinary girl

Kvällen blev inte som jag tänkte mig om jag säger så. Sitter här och har fortfrande inte hoppat in i duschen för pappa kom hem och sa att vi skulle åka och beställa thaimat, så det blev lite förhastat. jag har även inte kollat på NÅN film än efter som att jag råkade kolla i tidningen på tv-tablån och såg att det var outsiders och sen american idol. outsiders var väl inte så jätte kul idag måste jag säga, men jaa vissa kanske lärde sig nått nytt vad vet jag. iaf var idol som vanligt en trevlig underhållning. middagen som jag sa blev thaimat som var riktigt gott! satt fint idag. sen har jag läst lite tidningar och kollat på en massa hemsidor på kläder och så. hittade rätt så fina grejor som jag kanske ska ta och beställa, får se hur det blir med det.. är inte direkt miljonär just nu känner jag. men men..
niclas och robert lurade mig med på telefonen och niclas lyckades låta som en tant så jag trode två ggr att jag kommit fel! herre gud att jag inte ens hör att det är min egen pojkvän, jaja, kul hade dom iaf och som robert sa "ja, ett gott skratt förlänger livet iaf" jaa robert.. hoppas du lever lite längre nu:P
Och som jag sa så hittade jag lite smått och gott jag skulle vilja ha och detta var som föll mig i smaken från Victoriassecret:
image831image832image833image834image835image836
Och Have2have erbjöd mig en massa fina skor:
image837image838
image839image840
Medans Asos och Nelly hade annat fint jag tyckte om:
image841image842image843
image844image845
image846image847

iaf så tänkte jag dela med mig lite av bra hemsidor att beställa ifrån:
www.Glitzy.se
www.Americanapparel.se
www.Asos.com
www.Cocoo.se
www.Have2have.se
www.Perfumebay.com
www.nuknuk.se
www.nelly.se
www.victoriassecret.com

Summer in the city


I'd rather, no than

Har kommit hem fårn min kusin nu. Gabbi blev verkligen jätte dålig så det blev inget shoppande för oss idag (och bra var väl kanske det?) Så det får bli någon annan ggn. Emma är även hon jätte dålig med feber och grejer och theo har lite ont i halsen. Tjaffsade lite med niclas igår, inte kul inte kul men nu känns det iaf bättre så det är skönt.. saknar honom för övrigt och vill inget annat än att han skulle vara här med mig nu och hålla om mig, men nejj. han skulle gymma och jobba ikväll och vara med robert så det sket sig efter som att tanken var att jag skulle komma hem senare. men men, vi får ses i morogn ist. så tänkte mest städa lite idag och kolla på filmer ikväll:) det blir nog mys, käka lite choklad och dricka skumpa?;P
för övrigt är jag lite trött fast jag inte borde och gabbis hus var helt underbart fint:) fick även veta att min kusin sara som är typ 25 eller nått har blivit gravid! gud så kul! och det var verkligen på tiden måste jag säga:P hehe.. så jaa ett kusinbarn ska man få snart då.. annars längtar jag som bara DEN till sommar'n nu! vackert väder och det var 10+ inne i stan så det var ett helt perfekt vår väder. nu återstår bara en sjukt varm sommar så är hela året fullbordat:) kollade inte på oscarsgalan igår men har sett en massa fina bilder på alla möjliga med vackra festblåsor. se och bedöm själv...
image711image712
image713image714
image715

Nu tänkte jag städa upp lite i mitt rum, ta en duscha åka och handla middag med pappa och sen bara mysa ner mig i sängen och självklart blogga lite till.
Ses då pussen

turn it to you

Helgen har gått fort och nu är det redan söndag. som tur är så är det ju lov så man behver inte känna pressen av att komma tillbax till skolan på si sådära fem veckor. skönt! i fredags var jag bara med niclas och tog det lungt. kollade på let's dance och käkade lite godis, men sen skulle jag kolla på Harspray men somnade mitt i filmen.. jaja, får se den någon annan dag ist.. och i lördags var niclas på cup så jag var ute en stund med erica och anette och när niclas kom hem hade dom vunnit och gått vidare till söndag:) var lite tråkig stämning, tyvär, men det blev ju bättre sen.. niclas skjutsade mig till bussen och mamma hämtade mig vid stoppet. och efter soma tt mamma och pappa kom hem fårn båten i fredags när jag inte var hemma var det självklart kul att se dom igen och släppa mammarollen:P jag fick en massa godis och en as nice mascara! ett jätte fint märke (Kanebo international) som tål upp till 38 grader i solen så att man kan sola med den. riktigt bra var den så tack mamma för den. sen fick jag och niclas även tre champangeflaskor att dela på:) det var lite kul. men iaf när jag kom hem fanns det inget vatten så som tur var behövde inte jag duscha! vi gjorde oss iordning och åkte till upplands väsby på middag hos tony och martina, tess, christoffer och andreas. det var väldans trevligt och god mat:) kom hem vid ca halv två tiden så gick och la mig direkt. har vaknat nu och käkat lite frukost, ska duscha och klä på mig och åka och dansa sen, och efter det ska jag hem till gabbi som jag inte träffat på år och dar så det ska bli kul:) får se vad vi hittar på för skojsigt ikväll och i morogn.. ska ringa henne snart med..
nejj nu ska jag kila men bara lite bilder från igår..
image710image709

do what you want

Heje
, nu sitter jag hemma och vilar ut mig lite. Lite smått sliten efter träningen igår. Har träningsverk på insida lår på ENA benet, kul (nej) och sen har min sträckning släppt nu äntligen men har fått träninsgverk även dära. jaha sånnt man får leva med men det är ju rtt skönt då vet jag ju att jag gjort nått bra iaf.. hehe..
igår åkte mammi och pappi på kryssning så jag är hemma själv med barnen. det har gått bra hittills och niclas var ju snäll som hjälpte mig igår med att laga mat och hämta mig vid bussen:) idag blir det ist mormor som får hjälpa mig med att hämta mig på dansen för går inga bussar hem för mig på torsdagar. så mormor är en snäll själ.
idag har jag varit i skolan som vanligt. hade men massa tid på mig i morse efter som att jag var tvungen att gå upp klockan sex med emma så att hon han med sin taxi vid sju tiden. så jag tog det lungt jag. i skolan hade vi iaf restaurangen stängd idag för vi fick fisk att tillaga och det var det, sen fick vi hitta på själv. så jag, sarah och en praktikant som var med mig idag gjorde till förrätt kikärtsdipp, grönsaksstavar och grovt bröd. till huvudrätt blev det bulgur, torskfilè med kryddtäcke och en apelsinsallad. och efterrätten blev en jordgubb och blåbärssmoothies. gottigottgott
just nu pratar jag med katja i telefonen, hon ringde så det var trevligt:) vi ska ses på lovet eller så kanske.
nejj nu måste ajg ner och laga mat åt mina syskon, det blir tackos:) sen ska jag dra och dansa.
hare gött puss
image708

sooon

ett lite snabbt inlägg nu då, har näligen itne sådära jädrans mkt tid på mig. har sovmorogn idag iaf, börjar 20 i 12 så det är skönt. har klätt på mig, sminkat mig, packat väskan och plattat håret som blev sådär. men det får funka. ska äta frukost och sne åka till skolan. skulle igentligen inte åka förns med 11 bussen men sarah ringde och fråga om jag inte kunde komma och käka lunch med henne så det klart jag gör det:)
senare idag åker mammsi och pappsi på kryssning med deras kompisar så blir hemma själv med barnen och niclas kommer hit idag efter skolan och ser efter dom när jag är på dansen. ska dansa jazz och balett idag:) sen tar jag bussen hem och niclas hämtar mig vid söderhall.
i morogn kunde niclas tyvärr inte hjälpa mig med barnen och hämta mig på dansen (går ingen buss hem för mig på torsdagar) så mormor hämtar mig ist och sen sover hon kvar här till fredag. mamma ska iaf köpa en mascara till mig på båten men kanske får nått mera fint;P man vet ju aldrig.. hehe.. men men..
nejj nu måste jag käka lite och sen dra.. hejdå
image707


someone other tomorrow

Idag har det varit en sego dag. Fast vi i företaget har fått mkt gjort iaf. Klara snart med projektarbetet äntligen men fick en ny tid på banken som sagt var på torsdag klockan två. hoppas på att pengarna kommit in då.
Och det blev inget vandrarhem att gå till på brittas lektion utan vi pratade lite om hjärnan och lyssnade på nå lugn musik osv. jaa, man blev väl trött.
sen har jag dansat idag, sträckte skinkan. nejj men vad ovanligt thilda! (INTE!) jaja, går nog över som alla andra ggr. Det gick iaf bra idag som tur var. pappa hämtade mig och nu håller jag på att kolla på carolina gynning, pause just nu. sen tänkte jag duscha käka lite och prata med hjärtat och sen sova. har sovmorogn i morogn vilket är jävlans skönt! trevlans. jaja, ni får ha det så bra hejrådå

Vem vill du vara idag?
Helst någon annan i morgon.

image706

Turning around to no so pretty face

Sitter i skolan och är redan helt slut i huvudet. har ringt runt som en galning nu på morgonen till banken, sandra, carro och ännu mera banken och sen några ggr till eniro, skolan lär få en fin räkning. men allting har handlat om vårat jävla företag. åhh vad det har krånglat med pengar, tider på banken, personer i företaget m.m. men men nu har allting löst sig iaf. ska dit på torsdag eftermiddag ist. mbra! då har pengarna några dagar till på sig att komma rätt.
igår fick jag ett fint sms av my twincousin som frågade om jag ville åka med till gbg på lovet, det skulle vara kul men måste fundera lite mera på det. får se får se.. blev lite kalabalik i går kväll med, inge kul. less, ledsen för det!
idag är det en låååång dag i skolan. går ända till halv fem men det är iaf fint väder idag med strålande solsken. sista lektionen med britta ska vi gå och kolla på det nya vandrarhemmet som har öppnat. rätt så kul, kanske? bättre än att gå nån jävla promenad iaf, annars om vi inte fick nån tid dära så skulle vi ha avslappning eller nått liknande, skulle iochförsig oxså vara skönt idag. kan man behöva. men ikväll ska jag åka och dansa iaf. har sett ifrån emot det länge nu! ända sen i söndags;P hehe.. kan inte leva utan det. idag blir det jazz:) kulkul.. sen hem och sova..
har även hittat en jävla massa fina saker (tyvärr). känner att jag inte behövde hitta det nu när jag behöver alla saker i världen. men men.. får se i slutändan vad det blir att köpa..
hare bra nu kissen

like meee, meee, meee

just nu sitter jag ahemma hos niclas och kollar på utsiders. si sådär kul måste jag säga, niclas är nämligen och tränar. han ska komma hem med vanilj kesella till mig som jag ska ha till min frukt, gott^^
idag blev det inte så jävla kul i skolan. kom som vanligt och skulle ha massage men bara för att det var EN som inte hade gjort nån del av provet fick vi sluta en timme tidigare vilket man både kan tycka är bra och dåligt. idag var det mest dåligt efter som att vi inte började engelskan tre timmar senare. så jag ringde till vår engelska lärare och insisterade i att få plugga hemmifrån efter som att vi även bara var tre stycken som skulle gå på den lektionen så det fick vi till slut. SKÖNT! (kommer jag plugga nått? ehh, nejj!) iaf så åkte jag med bea in till stan och shoppade lite. hon köpte en stickad lång tröja och jag ett par örhängen. sen åkte jag tillbax till norrtälje för att åka hem till niclas. och idag blev det i roberts bil vi fick åka. trevligt trevligt. så i full hals påväg hem i en full bil hade vi mkt kul! kom hem och käkade lite och så sen åkte niclas och träna medans jag kollar tv och bloggar.. thihi..
nejj nu ska jag drrrrrra hejrå

To little time to take a break

vardag:
1.villken skola? Hotell & restaurang på Roden
2.har du husdjur? japp en hund
3.vad heter din bästavän? katja
4.gjort/ska göra i ikväll? kolla på tv och mysa med älsko
5.är du kär just nu? japp som bara den

utsende:
6.vad använder du för smink?
brunpuder, mascara, täckstift, läppglans (ibland rouge)
7.vad änvänder du för smink på sommarn? mascara om jag blivit brun annars bruntuder då med
8.kan du gå ut utan smink? jaa, varför skulle jag inte kunna?
9.har du solat solarium? hur ofta? japp, hur många ggr som helst
10.använder du brun utan sol? inte kontinuerligt, har hänt en ggn men tyckte inte om det
11.är du nöjd med din hår färg/frisyr? nejj inte för tillfället
12.har du din naturlliga hår färg just nu? jaa

övrigt:
13. gillar du oc/one three hill/smallville/sex and the city ?
ahh fast har inte sett smallville
14.vad har du för mobil? sony ericsson
15.blir du lätt brun? japp
16.vad är din naturliga hårfärg? brunett
17.är du helt nöjd med ditt liv just nu? helt nöjd kan man väl aldrig bli men så gott som
18.hur ofta bloggar/chattar/osv? varje dag
19.vad är ditt nyaste inköp? ett par örhängen från pilgrim
20.ladda upp 10 bilder som har med ditt liv att göra! 

1, Balett
2, Jazz
3, Street
4, Familj
5, Katja
6, Mormor
7, Mode ikoner
8, Shopping
9, Skor
10, Niclas
(Ingen ordning allting betyder lika mkt)

obsessed by my new project

Jag har blivit besatt av Gossip Girl. Ja, varför? det är verkligen inte ett till tv-program som jag behöver följa. Min tid räcker inte riktigt tid. uscha, men bra det är det! älskar penny, hon är så söt^^ hehe.. har även i helgen laddat ner en massa disney musik. LOVE! det är så fina låtar till filmerna. ahh skulle igentligen behöva skriva en uppsats i massage med så att jag kan få mitt jävla vg, men vet inte riktigt om jag hinner och orkar det idag, får bli i morgon annars. funtar även på att gå och sola lite i morgon och shoppa loss.
lite planer inför lovet blir till att åka på kryssning, shoppa, gå på bio, och åka in till balettshoppen och köpa nya dansgrejor. hoppas dom har det jag vill ha. annars har jag inte planerat så mkt mera. kanske ska ringa katja och fråga om vi ska hitta på nått nån dag, men får se.
p.s. så är även Sex and the city jävligt bra och fasnade för det sist ajg var med katja, har inte kollat på det annars men ahh vi gjorde det då och det är grymt. jaja, får ta och köpa alla boxar så har ajg lite att göra sen, hehe..
hare gött pussen
image694
image695

money in the bank

Kom hem från dansen för nån timme sen eller två. har hunnit med att käka och duscha, ska kolla på ellegalan snart och sen gick dirty dancing 2 efter det så blir mys.. gick bra på dansen idag, hittade även låten på youtube. (Money in the bank med Swizz Beatz) åkte med tåget fårn täby till östra och där bussen till stoppet och dära hämta mamma mig. pratade lite med niclas med, han ringer sen när han har slutat jobbet. trevlans:) nejj nu ska jag dra och kolla på elle
image690

Gloves Off

When the night comes falling..
image689

She's gotta have it

Har vaknat för en stund sen. Har bloggat lite innan. Sov gott i natt men inte så många timmars sömn. Förstår inte riktigt varför jag inte kan sova länge längre? Aja, man hinner ju mera då iaf. Ska dansa idag men ska först käka en god frukost, klä på mig och ta mig dit! Det tar ju ett tag lixom + att bussen upp till dansen inte går på söndagar så det är lite långt att gå. men brukar gå till täby och ta tåget en station, för det är ju den längsta vägen och sen gå från täbygalopp ist. då går det lite fortare, annars måste ajg åka typ en timme tidigare om jag ska hinna gå hela vägen. men men.. sne ikväll blir det väl bara ta det lungt, lite mys kanske med nån bra film osv. pratade nyss men niclas:) han mådde bra, så det var skönt att höra. vi ska ses i morgon igen, SKÖNT! ville bara säga med att jag älskar honom. men det vet han redan.. hehe..
ses ikväll
ciao

It's a nice day for us to se the sun go down

image688
Pink, white and beige
thats all you need

Magical Mystery Tour

image686
Do you se the sunshine, bubble through the window
It's a nice day
image684image685
I'm just looking for the small things
image687
And if you notice me, you'll se the good things that I'm proud off

I wanted to be a leading lady

image683image682

Emma 12år & Alla hjärtans dag

I Torsdags på alla hjärtans dag fyllde min syster emma år. Grattis sis! Det som stod som prioritet på hennes önskelista var en gitarr (fråga inte varför)? Iaf så fick hon en och hon sken upp som en sol.. och det var ju bra men jag börjar undra vad min familj håller på med lite, theo fick en synt när han fyllde år och emma fick en gitarr. håller vi på att bilda nått band av nå slag? så iaf så har jag bestämmt mig för att önska mig en trumpet när jag fyller år. det blir ju, ehh kul. thim sa att han skulle önska sig en mungiga. hehehe.. jaa det blir bra det.. i vilket fall var jag i skolan på dagen och vi hade restaurangen öppen med självklart en alla hjärtans dag meny. och jag och sandra stog i luckan, kul:) men tyvärr var det väldans lungt, alltså inte så mkt att göra.. så jagstog på slutet och gjorde alla själv. och det gick bra.. mamma hämtade även emmas tårta på morgonen och rent av såg den förjävlig ut! tråkigt! både mamma, emma, pappa och jag vart väldigt besvikna. det såg ut som om nån hade satt sig på den. helt platt! jaja, den var god iaf.. men så får det inte vara så nästa ggn köper vi i affären ist..
efter skolan åkte jag och min kära niclas hem till mig. och innan vi åkte bad hn mig att ta hans väska i bagaget så när jag öppnade så låg det en tårta dära! (Och den var inte platt!) åhh, han hade bakat en tårta till mig med hjärtan på! gud så fin den var! jag blev jätte glad och tog upp den och sprang och satte mig i bilen igen och var helt lyrisk och gav honom chokladen jag köpt och ett kort. det var mkt prat i bilen på väg hem men väl hemma fikade vi med mormor. (mamma hade även köpt en till tårta. en RIKTIG tårta från affären.) sen blev det lite mys och niclas fick även resten av sakerna jag köpt, en ros och godishjärtan så klart!:) det blev mkt tårta men gott var det.
på kvällen åkte vi och käka i rimbo och sen väl hemma igen blev det bara en massa tv tittande och käkandes av tårtan och godis och usch vad vi mådde illa sen.. hehe.. men mums, så gott.. till kvällen blev det ju även självklart en massa mys utan dess like.
en underbar dag med en underbar man
image679image680image681
                              En glad Emma                               Min fina tårta                                Min underbara man

Just nothing to do

Nu sitter jag hemma hos niclas och väntar på att han ska komma hem från träningen.. har precis duschat och gjort mig iordning.. vid tre tiden ska jag ta bussen till norrtälje och där hämtar mamma mig och då ska vi gå och handla lite och sen blir det en lugn hemma kväll med familjen. igår blev det en lugn hemma kväll fast med min andra familj, niclas familj då.. blev till att kolla på let's dance och käka popcorn.. mys.. och som vanligt somnade jag innan niclas.. på söndag ska jag bara dansa vad jag vet just nu, och det får faktist räcka så.. orkar inte göra så mtk den här helgen.. skönt.. ska uppdatera lite när jag kommer hem om emmas födelsedag och alltså alla hjärtans dag med.. ses då
hejrå

I think I might be a bit clumsy, and thats nothing I'm proud off

Idag vaknade jag av världens högsta volym på Theos dator. Okej, det var en bra låt men hallå?! Inte så jävla bra klockan halv 9 på morgonen när man har sovmorgon iaf. Gick ut och skrek lite smått förvirrad och omedveten om vad det igentligen var som lät. Kom på det i vilket fall när jag öppnade dörren. Skulle gå och lägga mig igen, så jag lade mig ner i sängen och stängde ögonen för att somna om när jag plötsligt började undra vad det var igentligen som jag såg. Var tvungen att öppna ögonen igen och till min stora förvåning var det sol! det var strålande solsken utan ett enda moln på himelen. Gud så underbart och helt plötsligt hade jag glömt bort att jag igentligen var irriterad på Theo. Så när jag bestämmde mig för att jag inte kunde somna om kollade jag på klockan och såg att den hade blivit 9. Kollade ut genom fönstret och tänkte; Nejj, va fan ska jag sov anu för när det är så underbart väder? Så jag gick upp och städade, fråga mig inte varför jag tyckte att det passade så bra att städa när solen sken. Jag är lite knäpp ibland bara. När jag städat klart åt jag brunch och sedan gjorde jag mig iordning för att åka till skolan. Påväg till skolan träffade jag panda på bussen. Herre gud vi har inte pratat på hur länge som helst så vi pratade en massor. Hon hade tagit körkort med, uscha jag måste verkligen ta mig tid nu när jag väl börjat och när allting är betalat och klart! Men men, har ju en hel del framför mig nu så är rädd att det får vänta en aning (igen!) Ska iaf få det klart innan vintern och förhoppningsvis till sommar'n.
I skolan hade jag först engelska och självklart var jag på ett strålande humör för att det skulle ruineras. Så klart! Allting började bra tills vi skulle börja öva till nationella proven. TJENA! det kändes verkligen som att alla kunde svaren utantill, som om alla skrev hur mkt som helst. Men inte jag inte. nejj jag fasnade verkligen, på FÖRSTA! Kul. nejj det vill jag inte kalla det. och det hemska var att det släppte ju inte heller.. efter typ 20 min fattade jag första frågan och insåg att jag hade suttit och läst svaret hundra ggr men man måste ju läsa mellan raderna. fan, uscha jag hatar verkligen läsdelen. jaja, vi slutade sen och precis när jag glömt det och försökt komma på nått annat att tänka på blev mitt smile till det värsta andsiktet ni någonsin sett. då pratade jag med min massagelärare och frågade på ett ungifär vad jag skulle få för betyg. ja då säger hon att jag ligger och väger mellan G och VG! SKOJARU IR?! va fan jag skrev mvg på ett läxförhör och hon sa att jag fick bra på det praktiska provet vi gjorde sist och sen fick jag G på det teoretiska. så okej att jag inte får mvg men va fan det ska vara ett klart vg iaf. snälla, jag har även varit på alla lektioner + att hon säger varje lektion att hon ser att jag är intresserad och att det går riktigt bra för mig, att jag är duktig. och tydligen var det inte så bra som hon vill utnämna sig om. usch, jag blev verkligen besviken! så jaa, vad återstod av dagen joo, dansen så jag kunde sätta mitt huvud på att det med skulle gå åt pipan. riktigt så dåligt gick det tack och lov inte men självklart var våran balettlärare sjuk så fick åka hem typ en och en halv timme tidigare, inte så kul när man har med sig allt. så jaa, dagen i stora drag har väl inte gått så bra fast det varit fint väder. riktigt tråkigt
Men i morogn är det en ny dag med nya tag och en ny alla hjärtans dag + en ny födelsedag. Emma fyller 12 i morgon och är så gott som helt lyrisk här hemma. hoppas det blir lungt i morogn i köket (ska stå i varmköket med sandra och carro om hon kommer vill säga). sen ska jag ner på stan en snabbis och fixa lite och sen blir det en biltur hem med min hunk. fika lite hemma med mormor och alla och sen blir det en trevlig middag på restaurang har emma bestämmt. hehe.. sen får man se vad som väntar till kvällen, förhoppningsvis en massa mys med mitt hjärtegull. ehh, vadå förhoppningsvis? det blir det! där sätter jag pukt för idag, ska fixa lite och sen se sesongs starten på grey's. ni får hare så fint kyckligar.
hejrå
image678

Dagens outfit

image674
image677
image675

Sleep thight my heart's solace and lily

Det har varit en tråkig dag idag! En riktigt trist dag, helt enkelt. den har varit bra, har blivit mkt gjort men väldans så tråkig. vi hade nämligen projektarbete idag i si sådär fyra, fem timmar. sitta framför en dator gör inte livet stenhårt roligt att leva.. men som sagt var det mkt som blev gjort tack och lov. sandra ska ha en jädrans eloge för sitt engagemang! utan henne skulle nog inte vårat företaf fungera alls.. herre gud vad mkt löner och pappren som ska fyllas i. man måste verkligen kunna matte om amn ska hålla på med bokföringen m.m.. så sandra tack för att vi har dig!
och inte nog med att det var tråkiga lektioner så var det skit äcklig mat idag med! Åhh, snälla, "Hej, vi går på hotell & restaurang programet och lagar äcklig mat!" va fan är det som händer? äckelpäckel! jaja, fick käka mig mätt på mackor ist och lite sallad. iaf när odm långa timmarna hade gått var det dax för mig att hålla min redovisning om benbrott och frakturer vilket typ är samma sakt men sak samma.... det gick nog bra men jag hörde verkligen mig själv säga "ehh" HELA tiden.. uscha det får jag ta och sluta med.. jaja efter det hade vi lite träning men det var ju inte så mkt att hurra för.. tiden gick iaf rätt så snabbt så man kom iväg..
efter skolan gick jag och köpte en såndära jävligt äcklig färdig pastasallad på macken.. asså jag håller ärligt på att spy nu när jag käkar dom, har verkligen tappat aptiten för dom.. nejj usch aldrig mer säger jag bara.. så åt bara halva och sen var det dax att dansa.. den gick iaf hyfsat idag.. var glad när alla kompisar kom:) inte kul att sitta själv så dära jätte länge som jag brukar.. men men.. vad gör man inte för dansen?:)
även niclas var en pärla idag! åhh, han hade bakat en jätte fin tårta igår. den var hjärtformad och jag fick smaka lite:) snällt älskling, snällt att jag fick smaka två skedar;P nejj då, men den var iaf jätte fin och hoppas på en sådan till alla hjärtans dag kanske?;D hoppashoppas...
nu har jag varit hemma en liten stund, si sådär en timme.. har sovmorgon i morogn så det är skönt.. har duschat, packat och tänkte ta mig nått att äta för att sen lägga mig ner och läsa ur min "engelska" bok som för tillfället är på svenska.. thihi..
sov så gott mitt hjärtas tröst och lilja

trååååka

sitter just nu i datorsalen i skolan.. väntar på att vi ska börja engelskan, vet inte riktigt vad vi ska göra idag men det känns inte sådära jätte kul direkt.. har haft massageprov nu på morgonen och vet inte riktigt hur det gick men jag hoppas på att det gick bra iaf.. ska hem sne och städa lite.. vet inte riktigt om jag ska vänta på niclas han slutar så sent idag och skulle behöva plugga lite tills i morogn med.. men men får se.. helt slut för övrigt men annars skit väder..

A tune about burned popcorn

Helgen har varit bra. Mkt med vila och en massa tv-tittande. Ifredags efter skolan åkte jag med niclas hem och åt en god middag. efter maten åkte niclas och tränade och jag bara tog det lungt.. senare på kvällen blev det en hel del mys med popcorn, tablettaskar och let's dance. kollade även lite på hjälp men tycker det är lite sisådär måste jag säga.. vi somnade inte allt för sent den kvällen för niclas skulle upp i lördags vid halv sju.
så jag vaknade av att klockan ringde halv sju som sagt var.. väckt niclas tills han gick upp och sen somnade jag om. vaknade av att telefonen ringde vid tio i tolv och då ringde jag till niclas och hörd hur det gick på cupen.. tyvärr åkte dom ur men van iaf mot dom bästa så dom var väl nöjda med det iaf.. vi käkade lite lunch när han kom hem och sen duschade jag och fixade lite.. efter en stunds mys åkte vi och handlade lite mat åt anette och lite lördagsmys till kvällen.. på ican träffade vi robert och jonas, trevligt trevligt och vi bestämmde att vi skulle träffas senare efter maten hemma hos jonas.. vilket drog ut lite på tiden i och med att jag och niclas hämtade daniel i norrtälje efter den god middagen. men sen åkte vi iaf till jonas och kollade på melodifestivalen.. dom spelade även poker och niclas van:) han är duktig min älskling.. när det hade gått nån visa om brända popcor blev det dax att åka hem och sova.. riktigt skönt var det att komma hem igen men det var trevligt iaf..
idag vaknade jag vid halv tio, fråga mig inte varför men jaa så blev det iaf.. vi låg och mös lite och sen blev det en stadig frukost och sne bar det av till bussen.. hade sällskap idag på bussen med daniel så det var trevligt.. gick och handlade lite lunch och en tidning och sen satte jag mig på bussen för att åka till täby för att träna.. och när jag kom till tåget så hade nog några en rolig dag i och med att thilda undvek konduktören genom att springa till nästa vagn.. hehe.. jaajaa, inget mer om det nu men träningen gick riktigt bra och var kul med.. var inställd på att åka buss hem men pappa stog så snällt utanför och väntade på mig när jag kom:) tack pappi, vi åkte och handla och sen hem.. nu ska jag snart hoppa in i duschen och hoppas på att niclas har kommit hem när jag kommer ut igen, då ska vi äta en middag som ska bli gudomligt gott.. kycklingfilè och potatisgratäng! MUMS! är riktgit sugen på det.. ikväll blir det popcorn (ej brända) och film mys*)
hare puss

When I'm on the dancefloor, I'm not alone. I'm just dancing to the rhythm

Japp, mera, mera, mera, mera dans åt mig. Nu blir det fem danslektioner i veckan! Fan va nice tyvärr blir det en dag till utan älsklingen, men hoppas verkligen att allt fungerar. Han är glad för min skull, och jag älskar honom verkligen för det. Han är BÄST!

Måndag; Ledig
Tisdag; Jazz
Onsdag; Jazz & Balett
Torsdag; Street
Fredag; Ledig
Lördag; Ledig
Söndag; Street



When I'm on the dancefloor, I'm not alone. I'm just dancing to the rhythm, and you can feel it all over you'r body

A moment like this

image673

You can really make a fool of yourselves

Idag har jag haft servering i skolan med sandra och carro i restaurangen. den här veckan gick det mkt bättre än förra så det var skönt. riktigt kul när alla är nöjda med allt:) som sakt var allting bara rullade på som det skulle. matilda, mauds dotter praktiserad med henne den hära veckan och efter som att jag känner matilda sen tidigare så fick hon vara med mig i serveringen idag. det var kul och hon var jätte duktig! det som blev värre var att jag skar mig på båda händerna precis innan vi skulle öppna så har inte kunnat använda ett finger på ena handen så det blev lite knepigt men ingen större fara. men blödde mkt gjore det. hehe.. träffade världens hunk idag bland annat. niclas heter han och han är väldans fin tycker jag:) hoppas ingen annan gör det så att jag får ha honom ifred;P hehe.. han är iaf bäst för mig just nu. verkligen den bästa. tyvärr kunde vi inte träffas idag efter skolan som vanligt för att jag ska byta dag när jag ska dansa istället för tisdagar så blir det torsdagar.. så det var bara att åka hem själv tyvärr. träffade eller rättare sagt "stötte på" världens tönt på bussen med, men det är inte ens värt att nämna..
har precis ätit thaimat ska packa ihop snart och sen åka till dansen (idag igen!) men det är ju kul så vad gör man inte?!:) idag blir det iaf lite street. i morogn och helgen ser ut på följande sätt att det blir lugna gatan hos min käraste. i morogn kanske jag och sarah skulle gå på magdans efter skolan men har inte hört så mkt av henne så ahh får se.. niclas kanske inte heller blir så glad när jag talar om det och då blir det nog nästa vecka ist.. till kvällen blir det iaf kolla på let's dance och mysa. lördag är vi bjudna på lite krök hos jonas, men är inte så sugen på att kröka så blir nog iaf en massa tv-tittande och spelande.. niclas lär ju dricka så nån får hämta oss för vill inte riktigt sova kvar när jag ska upp och träna söndag morgon.. men men får se hur det blir med det..
nejj nu ska jag packa lite och sen dra..
tjarå

The Day After Tomorrow

Idag har jag en massa planer. Har haft sovmorogn men det blev tyvär ingen för mig efter som att jag skulle till tandläkaren. Blev lite smått irriterad när jag var där med. Hade fått en helt vanlig tid och dom sa inte vad som skulle göras så jag antog att det bara var en vanlig undersökning. men nejj då! Jag skulle tydligen borra. + att det skulle ta en hel timme sa dom och det hade inte jag tid med så jag sa det, jag menar jag skulle ju hem med 08:55 bussen för att packa och äta lunch och sne åka till skolan. hade ingenting med mig efter som att jag trode att det skulle gå fort. nehej då, så jag fick ne ny tid ist i vår. tisdag den 25mrs. så det är ett tag kvar.. men va fan dom måste ju tala om det så att man vet, jag har ju skola som alla andra.. aja blev lite smått panik där att hinna med bussen så vi fick springa jag och thim, men det gick bra iaf.. nu har jag ätit lunch, läst min bok som blev lite fusk. skulle läst den engelsa veritionen 30 sidor tills idag men har både glömt bort det + att jag inte har haft tid.. så jag fuskade till det och läste hälften iaf på svenska.. jaja, får läsa ikapp det i dag på bussen.. så idag har jag engelska med nya engelskaläraren vilket tycker ajg verkar gå riktigt bra.. sen har jag massage på eftermiddagen. jag ska göra en helkroppsmassage på sarah men måste gå lite tidigare så sarah får göra det hon känner att hon behöver träna på iaf.. sen ska jag ta bussen till dansen för jag ska börja dansa en ggn till i veckan!:D:D:D så nu kommer jag dansa totalt 4 ggr i veckan vilket är jävligt kul! idag blir det jazz med kajsa och sen balett med maria. kulkul.. niclas skulle även åka hit efter skolan så han är hemma här när jag kommer hem ikväll:) mysis.. he's mine and I love it.

don't stop the music, I'm dancing in the light

image672

Valentine's Day

image671
Snart är det alla hjärtans dag och då hoppas jag på att det blir en fin dag med mycket skratt.
Emma fyller år då så familjen och Niclas ska ut och käka har Emma bestämmt.
Får se om man får nått fint minne med, jag vet iaf vad jag har i mina beräkningar:)

ChocolateChocolate

Jag är så jävla godissugen och även fast jag inte är så jätte förtjust i choklad så skulle jag kunna riktigt vräka i mig choklad och bakverk just nu. Men får nog vänta tills ikväll då det blir semla iaf:)
   
 
image669

time to do nothing

Vilka är dina favoritartister?

Vet inte riktigt har inga speciella
Läser din familj och dina vänner din blogg, vad tycker de om den i sånna fall?

Vännerna gör väl det antar jag:P dom gillar det väl om dom läser det hoppas jag på

Hur mycket pengar har du tjänat på din blogg?

inget

Har du bytt namn på bilddagboken?

Nepp har ingen inloggning dära

Ditt största mål?

Att resa mkt, ha ett jobb som jag trivs med, bilda familj m.m.

Vad gör du när du inte bloggar?

Dansar, sjunger, festar, träffar vänner, är med familjen, shoppar m.m.

Vilken är din absoluta favoritblogg?

http://Josephineilola.blogg.se

Har du en pojkvän?

YeesJ

Favoritmat?

Skaldjur, lasange m.m.

Vart skulle du vilja bo om du inte bodde i Sverige?
Fort Lauderdale

Hur mycket väger du?

Jaa det vill du inte veta

Hur lång är du?

1,72cm

Vad gör du om 10 år?

Om 10år har jag ett fast jobb som jag trivs med, har rest en hel del och har barn med min man, dansar fortfarande men mera hoppas jag

Har du tagit droger någon gång?

Nejj verkligen inte

Vill du fortfarande operera dina bröst?

Japp!

Hur kommer det sig att du är så ball?

Det har jag aldrig tyckt?

Kommer du att bo kvar i Stockholm hela livet?

Kanske, kanske inte

Hur kommer det sig att du började blogga?

Vet inte riktigt, Ir joo tror att en kompis ville det
Vilken var den första bloggen som du började läsa?
ehh, det kommer jag inte ihåg
Vill du ha barn?
jaa!
Hur många?
två, tre kanske
Vad ska dom heta?

Det kan man aldrig veta:P


Semla

Sitter just nu i skolan. TRÖKIGT VÄRRE! är verkligen skit trött så skulle behövt sova lite till idag. har sovmorogn till 10 men efter som att jag sov hos niclas och han inte har det på tisdagar åkte jag med honom till skolan. har även ont i huvudet, magen och mina jävla hälsenor idag.. ska dansa ikväll så hoppas att det går över. har bajstråkiga lektioner idag med så ingen höjdare + att vi slutar halv 5. sen blir det bara till att sätta sig på nästa bästa buss och käka middag och åka och träna.. träningen är ju rolig och så men resan dit är mindre kul.. Nu vid 10 när vi börjar har vi iaf Tine i Projektarbete vilket är jävligt trist, sen har vi dödgrävaren efter lunch och då är det ännu mera projekt USCHA! sen sita lektionen på två timmar har vi med Britta.. några ska redovisa sina arbeten, inte jag det ska jag göra nästa vecka tack och lov.. sen tror jag att vi ska ha ett friskis och svettis pass.. hoppas på det så att man kan förbränna lite kalorier efter som att det är semeldagen idag och det vill man ju äta en iaf när man kommer hem efter träningen.. det blir bra det så förbränner ju kroppen det med;) nejj nu ska jag gå och ringa ett samtal efter som att jag fortfarande inte fått hem mina skolfotton som alla andra har! jävla skit grejer..
önska mig lycka till idag med allt eftersom att jag inte mår så bra..
byebye
image662

basic

nu sitter jag i skolan och ska snart ha engelskalektion.. har fått en helkroppsmassage på morgonen vilket satt gudomligt bra.. är så fruktansvärt trött och skulle behöva lite sömn igentligen.. vi ska dessutom få en ny lärare så kände att jag behövde gå idag.. ska vänta på niclas till halv fem för att åka hem till honom då.. tänkte gå och sola en stund medans jag väntar.. blir nog till att sova rätt så tidigt ikväll.. tror inte det är nå br apå tv heller + att niclas jobbar ikväll från 7 till 9. så tråkigt kommer jag få iaf..
har kollat runt lite på Nelly.se och hittat en massa fina badkläder som kanske ska införskaffas.. väldans fina.. får se hur jag gör med det..
här är dom iaf:
image658image659image660image661

a beautiful disaster

Lördagen blev i toppklass. Först när vi hämtat upp Katja i Vallentuna fick jag en liten paketstund. Hehe, jag fick min lite försenade julklapp. ett jätte fint skärp! det var verkligen nått jag behövde. i guld. ahh det måste man verkligen ha på sig till rätta kläderna.. så tack tusen ggr om.. sen bar det av till Mongoliska med mkt prat och skratt i bilen.. vi åt tills vi höll på att spricka verkligen.. först blev det förrätt som var hajfenssoppa med honungsbröd.. riktigt gott! sen var det bara att äta så mkt man orkade.. och vem gillar inte att göra sin egen wook?! herre gud vad gott det är.. åt en massa majs, vattenkastanjer, kyckling, nötter, grönsaker, räkor, bläckfisk m.m.. och sen tröck vi i lite efterrätt med.. hehe.. glass med färsk frukt.. gottgottgott...
image655
ahh vi var verkligen mätta när vi gick där ifrån.. när vi var klara tog vi en taxi till filadelfia kyrkan och gick på musikalen "London the musical", den hade fått dålig kretik i tidningen men det var bar skitsnack tyckte jag.. den var så fruktansvärt bra! åhh jag rös i princip under hela föreställningen.. gud så bra den var! med Per Morberg, Dan Ekborg och Malin Berghagen. Hon var iochförsig inte bra alls tyckte jag.. Hade inte så stor roll men men.. Per Morberg är ju hur kul som hellst och Dan Ekborg kan ju verkligen sjunga så man håller på att dö. Åhh dansen sen! HJÄLP! Jag fick kallakårar och ville bara gå dit upp och lära mig stegen för att kunna dansa med dom.. gud så bra det var! Nejj det här är någonting jag sent kommer glömma.. Katja var med helt lyrisk när vi skulle åka där ifrån och tyckte det var jätte bra. Så det var kul, en lyckad kväll..
image654
image657
Efter det skjutsade mamma och pappa hem oss till Katja så sov jag kvar där. Hela natten satt vi uppe och kollade på "Sex in the city" så jävla bra.. Han inte riktigt kollat på det förrut, bara nått program eller så men inte följt. Men ja, den boxern ska man nog ta och köpa.. ett riktigt kap om jag får säga det själv;P
Igår (Söndag) gick vi upp och åt en brakfrukost/brunch med Inge. Det blev mackor, ägg, yoggi med flingor och en massa annat gott så som the och frukt.. Sen han vi inte göra så mkt mer efter som att vi kollade på klockan och då såg vi att den redan var halv två så vi gjorde oss iordning och sen fick jag skjuts till dansen. Väldans snällt av dom:) Så slapp jag åka i snökaoset iaf.. hehe.. som ni märkte blev det inge täby, vi orkade helt enkelt inte med det.. får ta det någon annan ggn.. annars har jag inte gjort så mkt mera.. tagit det lungt..
image656

för övrigt saknar jag min prins, han som får mina dagar och gå, han som bara behöver le så blir allting bra för en stund.. han, honom älskar jag till tusen.

Jag känner mig bekväm i dina ögon när du ler

Den här veckan har verkligen inte min kropp fått vila nått. Bara måndag och idag. I måndags dansade jag som vanligt, tisdag blev det två pass dans efter varandra. torsdag hade vi resturangen öppen i skolan och jag fick hoppa in i serveringen med sandra och carro för sarah var sjuk och där var det inge tal om att ta det lungt direkt.. nejjnejj, fullt upp! sen fredag var det idrot som vanligt med box. riktigt jävla kul var det med en jävla mjölksyra i armarna. bra träning. idag är det äntligen lite vila.
ska snart iväg med mamma och pappa och hämta katja i vallentuna för att åka vidare till stan och käka på mongoliska och sen åka till filadelfiakyrkan och kolla på London the musical. den hade världspremiär igår så det ska blir väldans kul att se. vi har bra platser med!:) hoppas på att den är bra iaf... sen blir det så att jag sova kvar hos katja och i morogn blir det lite shopping i täby och en lunch innan jag ska iväg och dansa igen.. kulkul:)
var även med niclas hjärtat igår. det var riktigt mys:) kollade på singing bee och på let's dance. bra att hon åkte ut går. visst hon är rätt duktig osm håller igång, jag menar tänk på hennes ålder, men ahh, nejj stör mig lite på hennes prat och sett.. niclas är iaf ne helt otrolig man. och bara min dessutom. guld!
nu ska jag snart åka så ni får ha det väldans bra..
P.S så snöar det riktigt jävla skit mkt och det behöver det verkligen inte göra.. riktigt onödigt!
jaja hare fint

RSS 2.0