Rain today?

Helloj.
Nu har jag precis kommit hem från stan. Har lämnat mitt cv vid globen och i hammarby sjöstad och där var det en chef som kom utspringandes efter mig och frågade om vi kunde sätta oss ner och prata redan då. Hon sökte nämligen presonal och behövde någon som var café van. Så det passar ju aldeles utmärkt med mig då;P Hon berättade lite om caféet osv men skulle ringa mig ikväll och det lät som att hon ville att jag skulle provjobba i veckan:D hoppas på det iaf. Annars var det ett väldigt trevligt café i globen som lät intresserade men får se om dom hör av sig.

Vi åt en enormt god lunch iaf i stan. Jag åt pasta och pappa någon hamburgare. Och sen bra det av hemmåt.

Ska snart åka till Ica och handla middag. Har även pratat med Annie på Sway och fått bekräftat att jag får provdansa i s6:an på måndag!:D Och hon sa även att dom hade överseende med att jag inte kunde gå i s5:an pga mitt jobb osv. Jag blev iaf jätte glad så jag ska prova alla klasser och så får vi se vad dom säger. Har även pratat med Ylva om det som med blev väldans glad:P Och sen pratade jag nyss med Niclas som snart skulle åka hit:)

Nejj nu ska jag åka och handla, och sen tänkte jag ringa Katja och Sarah när jag kommer hem. Men ni får ha en fortsatt trevlig dag:)
pussen

09:13 Wednesday

God morgon! Blev precis väckt av pappa. Han har skrivit ut en massa cv:en till mig, väldans snällt. Nu ska jag snart gå upp och äte lite frukost. Ska bara göra mig iordning snart. Idag kommer även Niclas hit:) Mys. Han ska inte jobba nått dne här veckan förutom på lördag. Det börjar bli väldigt lite folk nu, inte så många som vill sitta och äta ute när det är sånt här väder kanske? Men på måndag börjar han jobba på Gondolen igen:) Han är jätte glad och jag med för att han fick det jobbet. Väldigt bra ställe och ser väldigt bra ut i cv:et sen:P

Igår fixade jag och pappa mitt nya sparkonto och det känns väldigt skönt att ha det gjort. Just nu väntar jag bara på ett nytt kort och sen kan jag föra över alla pengarna. I måndags var det även den 25:e så pengarna borde sitta på kontot nu men har dock inte kollat det än. Tänkte göra det idag. 

Nejj nu måste jag göra mig iordning. Ha en trevlig dag:) pussen 

Thilda 5years and dady

- Pappa, titta vad fin jag är i håret. Tycker inte du det?
- Jo Thilda. Du är vacker som en dag.

(Thilda 5år och pappa)


Good night litle miss sunshine

Hello hello...
Nu har det gått några dagar och helgen är över nu. Sist jag skrev var i fredags då det inte hände så mkt mer på kvällen.

I lördags firade vi mammsi med överraskningsfest till tusen på Sundsta säteri! Fy fasiken vad kul det var! Dock dog kameran långt innan kvällen börjat så har tyvärr inte så mkt bilder:( men jag kan ju säga att det var ett minne som inte kommer glömmas i första taget iaf... Vi började med att lura brallorna av mamma;P alla var där när mamma kom och då blev nästa överraskning att köra folkrace bilar:D fy fan vad kul det var att köra så jävla fort och gasa och sladda och allt som man inte får i vanliga fall!!! mamma var helt galen och kom faktist till B-finalen. det var riktigt kul och dom flesta körde faktist. Efter det väntade middag och dans inpå natten. övernattning för oss. dock var det ävldigt kallt i våran stuga men det gjorde inte så mkt..

på söndagen vaknade jag av klockan vid 9 då det var dax för frukost. en god frukostbuffé med familj och vänner. mys.
när vi packat ihop och åkte hem var vi inte länge hemm och åkte sedan till norrtälje för att käka på donken. sen åkte jag och niclas hem till honom och spenderade resten av dagen och kvällen dära.

måndagen var hyfsat lugn förutom att jag och niclas åkte till norrtälje och beställde delar till bilen. snart ska den säljas men den behövs riggas upp lite först. på kvällen blev det film och mys.

idag var jag och niclas i norrtälje. först var vi i skolan och träffade alla gamla lärare och dit kom robert med. sen blev det till att åka och kolla i alla möjliga affärer. vi har kpt lite porslin nu och det var värkligen snyggt! fyrkantiga tallrikar m.m. jag är jätte nöjd måste jag säga. sen åt vi lunch med. mammsi fyller år idag med så dom hämtade mig i norrtälje och hemma blev det god middag och tårta till efterrätt... Nu på kvällen har vi kollat på tv bara och tagit det lungt.

Nu är det snart dax för sängen. jag och pappa ska in till stan i morgon och jag ska dela ut lite flera cv:en. nejj nu ska jag ringa niclas och sen sov. ha en skön sömn.
pussen & god natt


The French Café

Hallojsan! Har varit i stan idag och delat ut lite cv:en till olika caféer och det gick br amåste jag säga. hoppas någon hör av sig snart! Sökte tex på American Cookies, Franska caféet, Gateau och Le Café. Franska caféet såg riktigt trevligt ut måste jag säga men det gjorde alla så spelar ingen roll igentligen:P bara jag får ett jobb snart så att jag slipper leta:P

Nu ska jag käka lite middag. Blev en snabb lunchmacka på stående fot idag men nu är det andra bullar. Mänligen kycklingfilé, bakpotatis, grekisksallad m,m,,

Niclas kanske inte kommer hem. Han jobbar nu men Tomas fyller år idag (så grattis:) så han aknske skulle möta alla grabbar och gratta honom om det inte blir allt för sent. så får se om vi ses ikväll eller i morgon.

Nu måste jag kila, pussen

08:37 Friday

God morgon alla! Blev väckt för ca en halvtimme sedan av Niclas  som skulle åka till jobbet. Mys innan han gick:) Har ringt lite telefonsamtal nu på morgonen och min bror kom utspringandes från sitt rum när han insåg att han hade missat bussen och var då tvungen att väcka pappa för att få skjuts. Så det kan vara..:P

Just nu ligger jag i sängen med myskläder och igentligen bara väntar på att tiden ska gå. Tänkte åka in till stan idag och utföra lite ärenden. Men måste bara vänta på pappa att han ska komma hem för han måste hjälpa mig att skriva ut en sak först.

Idag är det fredag och jag kan säga att det är faktist värdelöst att bara gå runt hemma när alla andra jobbar och går i skolan. Då jobbar jag mkt hellre jag med! men jag bara väntar på att dom ska ringa från mitt jobb och ge mig lite tider att jobba..

Det är fint väder idag så det ska bli väldigt mysigt att åka in till stan faktist. Jag har fönstret på vid gavel och nu känner jag att det har börjat lukta höst. REDAN! det är mysigt med höst men jag vet att jag ledssnar väldigt fort när kylan väl slår i ordentligt.

I morogn är det ju lördag och det blir mammas stora dag fast hon inte vet om det:P en överraskning väntar nämligen som jag och pappa har tisslat och tasslat med i över en månad nu. hon fyller ju nämligen 40 på tisdag. det kommer vara en del bilder att lägga upp så kameran måste vara fullt laddad innan avfärd i morogn klockan halv ett. gud så kul och bra det här kommer bli!:D

Nejj, nu ska jag gå ner och äta min gröt och sedan ska jag göra mig iordning för att åka:) Ni får ha en trevlig dag i förhösten:) pussen

Read "disgusting"...

Hej igen!
Nu har jag sökt lite nya jobb och då skickat ut mitt cv vill säga. Tre stycken så hoppas på svar snarast! Jag behöver verkligen ett jobb och jag kan ju börja med en gång om det skulle vara så. Mamma är påväg hem nu och det blir tacos till middag idag:D mums... Niclas jobbar för fullt.

Nu ska jag ta mig en dusch, städa, äta och sen väntar min underbart braiga bok "äcklig".. Läs den men om du gör det måste du kunna läsa om en massa hemskheter om en mors grymhet till sin dotter. hemsk men bra, LÄS!
pussen

Very much to do...

Hallojsan! Idag är det torsdag och himlen är helt grå.. Jag sitter i Theos rum vid datorn i mjukiskläder. Pappa är äntligen och hämtar min dator som blivit lagad efter mammas bravader:P

Igår började mamma jobba heltid efter ca ett halvår som vikarie. Snacka om att det är ensamt och tråkigt hemma! HOn var typ alltid hemma förr ohc nu ska hon helt plötsligt börja jobba fullt... Jaja, hon trivs och gillar det så då är det ju bara bra:)
Emma och Theo började skolan igår och Emma började även i en ny skola. ÄNTLIGEN! Båda trivs (tror jag?!) och Thim började idag.
Niclas är på jobbet och jag vet inte när jag får jobba igen nästa ggn... Hoppas snart för det här är värdelöst. Nu har jag iaf sagt upp mig efter som att vi ska flytta så jag letar lite nya jobb.
Idag blir det nog inte till att göra så mkt, igår fick jag nån inpuls grej så jag bakade muffins med marmelad, muffins med en lime sås till och en vanilj och citron sockerkaka:) Det var gott allting faktist:) Så bilder kommer under dagen igen.

Nejj nu ska jag nog gå och kolla lite på tv. Har kollat upp en buss Emma ska ta själv till Rimbo idag. Hon är nämligen så stolt att hon har fått ett eget busskort så hon ska få åka själv till Rimbo och gå på biblioteket och sen åka hem igen:P Jag har även ringt upp bandet till på lördag och skickat ett mejl till dom om exakta tider osv.

Ha en bra dag så kanske vi höres senare:) Pussen

Cheesecake with grape and kiwi fruit


Den här cheesecaken gjorde jag för ca två veckor sedan. Den ser ju ut att vara väldigt proffsigt gjord, men lite väl misslyckad blev den. För det första fasnade botten så man fick skrapa bort den och lägga den över allting, den hade inte stelnat riktigt ordentligt så allting blev smet + att jag inte var så nöjd med smaken... Jaja, då gör jag ju aldrig om det felet igen iaf:P hehe.. 

Pics from the camp


Här har vi dom! Ylva, Maria & AC. Den enda som ser glad ut är Maria?!:P Ylva ser trött ut och AC ser sur ut:P hehe.. men jag kan ju medela att dom inte var det (fast Ylva var törtt) men lyckades ta kort när dom såg ut så;P Tyvärr är inte Kersti med denna vecka och självklart så korkad som man är tog vi inga kort första veckan...


Här var det väldigt dålig kvalitet på kortet men det är iaf en bild på Alvaro, Benke, Jennie, Ambra, Joe & David. Stackars Fille kom inte med:( Min ena favorit stod just då och fixade med ljudet. Ambra och Fille var iaf dom jag gillade mest. Love deras koreografi! Måste tillbaka nästa år igen!:D Kanske tre veckor eller vad säger du Ylva?!;P

The apartment

Hej. Min dag har varit seeeg men rätt skön. Har bara tagit det lungt. Kollat på en film, bakat, tvättat, diskat m.m.. Just nu sitter jag i telefonkö till dansen och äntligen var det någon som svara!:P nejj nu ska jag ner och spela kort med emma, niclas kommer hem snart med:)
pussen heje

P.s. det är kul att kolla i nya Ikea katalogen som kommit nu när man "måste" köpa grejer till lägenheten:D

Aftercamp

HEJ! Herre gud, två veckor har gått nu och det har gått helt galet fort! Jag är verkligen ledssen över att danslägret är slut nu och att jag inte skrivit nått i bloggen sen förra veckan. Jag kan iaf samanfatta den här veckan som svårare än förra i och med att jag inte gick hiphop,jazz 2 nu utan hiphop mellan vilket var väldigt lärorikt i och med att jag inte är nån riktig hejare på hiphop. men det har iaf varit as kul!
 
i onsdags var jag på en anställningsintervju för ska söka nytt jobb. men jag kommer inte börja där för jag och niclas har fått en lägenhet!:D vi flyttar till hamarbyhöjden i mitten av september!:D:D jag längtar verkligen och det ska bli så himla kul! det roligaste är nog att få inreda allt själv:D det är en tvåa iaf med ett litet kök, en liten hall, sovrum, toa och öppet vardagsrum. dock ska lägenheten renoveras lite innan och saneras för det har bott en där som blodade ner lite om man säga så, och där vill inte jag bo. hehe.. lite äckligt men som sakt ska den förnyas innan:)
Så det betyder att jag måste fortsätta leta nytt jobb men på andra ställen.

Jag och niclas har med sovit i vallentuna, hos mormor  från torsdag tills idag (lördag) för hon har varit på semester och då passade vi på att bo där efter som att det blev närmre för oss båda.

igår var jag på aftercamp på bounce då alla grupper visade alla danser dom gjort. det var väldigt kul men jag var bara med på två av våra danser. kände att jag inte satte slutet riktigt på dom andra + att jag skadade mitt knä igår på dansen och dom återstående danserna skulle vara nere på knän så känndes dumt att fortsätta när det gjorde ont.

nu har jag iaf nyss kommit hem. är lite grinig och hängig idag känner jag. lite huvudverk är påväg med känns det som.
ikväll blir det till att ta det lungt iaf. niclas jobbar så kollar väl på nån film eller nått, får se..
ni får ha det så bra iaf och bilder kommer komma innom kort:) pussen

Headache

Hallojsan! Nu har det gåt tnästan en hel vecka med dansträning och jag mår som fisken i vattnet! Storm trivs med andra ord. Igår efter träningen åkte jag och Niclas hem till honom och skjutsade hans mamma och pappa till en fest. Sen köpte vi med oss hämtpizza hem, hyrde film och köpte lite mums.:) vid ca nio tiden kom erica hem med farmor och det var dax för sängen. Så jag la henne och det gick bra, men hon vaknade efter ca en timme och då la Niclas henne och sen sov hon hela natten:) även jag somnade inte allt för länge efter henne och även jag sov hela natten:P niclas åkte och hämtade hans mamma och pappa men jag minns inte att han väckte mig och sa att han åkte:P så ja, jag sov gott jag med!:)
i morrse åkte vi vid sju tiden från niclas, för han skulle jobba. Så han körde hem mig först. Jag gick och la mig och sov till tio tiden och sen åkte jag, mamma och emma till täby c. Där shoppade jag loss:P
Två långärmade tröjor
Tre linnen
Ett par jeans
Ett par träningsbyxor
En skjortklänning
Det var så billigt så jag är nöjd:P Efter det åkte vi till mormor och fikade och hjälpte henne med lite gjrejer. Just nu sitter jag i köket och har ätit middag. Tänkte ringa niclas nu och fråga när han kommer hem. sen vet jag inte. har haft ont i huvudet hela dagen och har fortfarande det så får se vad jag hittar på. Blir nog nån film iaf:)
Ha det gott, pussen

Violent dance step

Hello everyhopa! Jag har jätte ont i kroppen men glad ändå!:D Vi dansar världens, och då menar jag verkligen världens coolaste dans med Ambra. Så jävla häftig. Vi dansar till en låt som heter Checkin' on me med Roisine Murphy. Sen avslutade dansen med Jennie idag med. Blev filmade och det inte alls så bra såklart just då men men:P kul är det iaf! Med henne dansade vi till låten Break the ice med Britney Spears.

Vi blev med intervjuade idag av tidningen Östermalmsnytt:P hehe det var kul och dom frågade en massa frågor och fotograferade oss. Den kommer ut på lördag så ska in på deras hemsida då och kolla om just våra bilder kom med:)

Nu sitter jag i köket iaf och funderar på om jag ska gå och sova. Men tror att jag ska ta mig en glass först. Måste få tag på Ylva med.

I morgon är det onsdag och då ska vi ha hiphop hela dagen. Efter tänkte jag och Ylva shoppa lite och om det är bra väder har Bounce anordnat en grillkväll för dansarna:) Så hoppas på fint väder, annars åker jag hem till Niclas och myser.

Honom saknar jag till tusen! Vi har inte träffats på två dagar nu och det är inte riktigt bra;P Men vi hörs iaf på telefonen som tur är:)

Nejj nu ska jag kila, ha det så bra. pussen
P.S. Lägenheten var i Linköping!:(

Bounce summercamp

Grymt, grymt, grymt! Hur jävla underbart det var idag. har precis kommit hem från danslägret som började idag. helt galet underbart är det att äntligen få dansa igen! jag har inte tränat någonting på hela sommaren och jag kommer ha sån jävla träningsverk i morgon:P fy fan vad härligt det är! danserna är hur coola och går hur fort som helst, lärarna är både kända, bäst och grymma på det dom gör + att det här är förmodligen det underbaraste jag gjort i mitt liv (än så länge):P jag längtar verkligen tills i morogn då jag ska ha Jennei och Ambra. Jag har hört att Ambra ska vara den värsta, och bästa så jag längtar verkligen.
Idag hade jag iaf först hiphop med  och sen jazz med Jennie.
Jag är trött, nyduschad och hungrig så ska snart få wook, mums!
Hare bra hörs kanske i morogn. pussen

Closer...

Hej alla glada. Jag är inte så glad. Rätt så less om jag ska vara riktigt ärlig, och det var jag.

Idag när jag skulle åka båten hem var det en dam som rammlade och slog tinningen i trappen på båten och svimmade och det sprutade blod. En mamma fick panik, ungar grinade och skrek och det var rent utav kalebalik. Ja, varför inte när mamma rammlade igår kväll på trappen och slog i bakhuvudet. Som tur var blev det inget allvarligt med mamma men damen på båten är jag faktist lite orolig för. Hon reste sig inte och som sakt var så var det mkt blod. Tur var det att hon hade hela pensionärs kompaniet med sig och halva släkten så det var många som hjälpte till. Får läsa i morgon i tidningen och se hur det gick. Jag önskar henne vidare i livet iaf och hoppas på det bäst.

Just nu vet jag inte vad jag ska göra. Har ätit middag och blev på dåligt humör. Niclas är inte hemma och har inte ringt så vet inte när han kommer. Irriterad på Emma och jobbigt förvirrad när det gäller en hel del.

Nejj nu ska jag nog gå och duscha och sen sova. I morgon blir det dans för full hals igen:D Äntligen! Som jag längtat!
Hare bra iaf. pussen

08:33 In the morning

God morgon! Just nu sitter jag i köket och äter lite frukost. Ska åka och jobba och idag är det sista dagen innan jag går på ledighet i två veckor. Dom två veckorna ska jag tillbring i en dansstudio i sthlm. Det ska bli fruktansvärt kul måste jag säga! Jag verkligen längtar. Känns dock lite surt när jag inte har tränat NÅGONTING alls den här sommaren och sen ska jag hoppa på kanske sverigest hårdaste dansläger:P hehe.. det är tur att Ylva är med mig;P
Niclas åkte till jobbet för ca en halvtimme sen och mina kusiner är här. Jag och Tine satt igårkväll och pysslade fina askar:P hehe.. bild kommer innom kort.
det är väldigt tråkigt väder idag men jag hoppas att det kommer massor av folk idag så att jag får lite att göra:P nejj nu måste jag snart kila ner till bussen..
ha en trevlig dag:)

RSS 2.0