En tidpunkt i livet

Ja, jag vet inte ritkgit varför jag skriver. Jag skyller allting på Jesska helt enkelt. Det är hon som har dragit mig in i det hära nu, men det är väl värt ett försök antar jag. Ehh, så mycket som jag skriver så blir det nog bra att få rensa hjärnan lite. Hon finns i allafall i min hjärna, Jesska och jag ska inte rensa ut henne.

Alla ser inte världen och alla människor från dina ögon. Alla ser inte ljuset som du ser. Fatta att ingen annan mer än du vet vad du menar, att du ser det du ser och känner det du gör. Ingen annan förutom du.

Det har varit en tuff vecka i skolan. Jobbigt var det att komma tillbaka efter en underbart rolig helg med en massa spår!;D En helg som jag tillbringade lite tid med en massa människor som jag inte har en enda susning om vilka dom är, i Åkersberga av alla ställen hamnade jag på i alla fall. Det var typ skit kul och jag är inte så blyg när det gäller att prata och träffa nytt folk så ja, jag hade kul. Men som sakt efter en roligt vecka så innser man snart att helvetet är påväg tillbaka igen. Tillbaka till skolbänken och pluggandet.

Tisdagen var ju helt okej. Självklart har ju mina ena par jeans spruckit så jag och pappa åkte och köpte lite kläder och skor efter skolan. Tog LÅNG tid innan jag hittade ett par byxor som jag tyckte var okej. Men tillslut ialla fall. Senare på kvällen tränade jag med en smått påbörjand underbar träningsverk. Och då ska vi inte tala om Onsdagen! Ojj ojj ojj... Ont gjorde det men träningen väntade ju på mig även då. Veckan har trots allt slit gått relatift fort och nu är det äntligen fredag kväll och klockan är nu 23:42. En helg som jag ska njuta till fullo av!

Jag har ju då varit med Jesska idag. Det var ju ett tag sedan vi träffades. Lets Dance kollade vi på och sen vart det inte så mycket mer denna kvällen. Nu sitter jag här och undrar om jag möjligtvis ska gå och kolla på en film. Ahh, det lät ju rätt så skönt så det får nog bli det snart.

I morrgon ska jag träffa dig. Jag saknar dig så fort jag inte är med dig. Det är en så fruktansvärd sjuk känsla, och det är så frustrerande när man inte kan göra nått åt den heller. Och snart åker du!:/ Jag kommer sakna dig, det vet du. Ingenting kommer bli så kul som nu. Och jag kommer bara vänta på att du ska komma hem igen. Vi får ta igen det sen och njuta av varandras sällskap nu i helgen. Lycka till på matchen i morgon, jag vet att du kan min älskade.

Vissa förstår jag mig inte på. En del människor skulle man ju bara kunna gräva ner norr om huset. Jag vet inter riktgt vad jag ska tycka och jag vet inte heller vad jag ska göra. Ska jag höra av mig? Eller ska du? Behöver jag säga nått för att det ska bli en konversation? Eller ska du? Jag orkar inte ta smällen igen. Det måste du fatta nu. Jag vill inte att det ska bli som det vart sist och det har jag sakt. Jag fattar inte att du kan göra såhära mot mig. Inte igen! Och precis, precis innan det hände så sa jag till dig vad jag var rädd för skulle hända, och du lovade mig! Du lovade mig att det inte skulle ske. Men endå så sitter jag här nu och undrar som alltid innan. Varför? Vad tror du om mig? Vad vill du att jag ska tro om dig när du gör såhär? Skit samma, jag orkar inte bry mig längre. Men det är så svårt att inte bry sig om en person som man vet att man vill ha kontakt med för all framtid. Det är svårt.

En hjärnsubstans.. Ja, varför skulle det vara så bra? En kletig massa, precis sådära som dina kokosbollar som du brukar göra. Dom smakar så juvligt. Men jag vet inte. Vad är det jag tror? Varför ska jag gå runt och undra så mycker? Undra så mycket över sånnt som jag endå inte bryr mig om? Eller om sånnt som jag inte har med att göra eller är involverad i?

Snart fyller jag år och då jävlar blir det kul!! Jag ska ha det så himla roligt med er! En fest som vi sent ska glömma.

Och snart är det uppvisning också. Det är mycket att minnas nu. Nationella prov, läxor och andra prov, uppsatser och fördjupningar, frågor som jag måste få besvarade innan nästa vecka, en vårshow som närmar sig, 6 18 års dagar med fest därtill, samt ytterliggare två födelsedagar, en studentfest, ett jobb, en praktik som pågår under en månads tid, lov och semester där man endå måste plugga ifatt och klart allting, en hobby, skola och jobb som man måste sköta sammtidigt som jag måste träffa alla vänner, pojkvännen, familjen och släkten, lärare och studievägledare och en massa bilkörning m.m. Ibland kan det vara svårt att fylla 18.

En vacker dag i gräset kommer jag sitta där i sommarens strålar tillsammans med dig. Jag kommer hålla din hand och viska tätt intill ditt öra att sommaren är lika varm som dig, och sommarkvällarna är lika ljuma som din hals. Jag vill, jag vill känna din hand genom mitt hår och sedan att du kysser mig med dina smultronröda läppar sakta, sakta, sakta... En sommardröm i kärlekens tecken.

image4

Mina högklackade skor och mina stora som små handväskor ligger över allt i mitt rum och jag ser knappt min säng längre. Jag är besatt! En för flickig flicka som bara vill vara som hon är.

Nej nu ska jag gå och lägga mig i min otroligt stora och sköna säng i mina sidenlakan och kolla på en film. Kommer säkert somna för att jag är så trött men man kan ju alltid ge det ett försök, som alltid annars.

En bottenlös mark

Att vakna varje morgon och att känna att du inte ligger dära, precis där just brevid mig svider i mitt hjärta. Precis som om någon skulle trycka en spruta rakt igenom din kropp och spruta in en besk syra, bara för att det ska göra så fruktansvärt jävla ont. Jag saknar dig idag som om det vore ett år sedan du åkte. Fast jag vet att det var idag. Jag gråter när jag ska sova och jag grät i morrse. Bara för att säga hej då. Du betyder så fruktansvärt mycket så jag kan inte beskriva det. Vart enda litet bråk vi har haft och var enda lilla despyt, det ångrar jag så att mitt hjärta blöder. Vissa gånger förtjänade du det, men andra gånger inte. Jag är så fruktansvärt ledssen för dom gångerna jag har åstadkommit våra bråk, och speciellt när det inte fanns varken någon början eller något slut. Jag vill bara att du ska komma hem igen. Nu på direkten! Så att jag får krama och pussa dig. Bara stå helt tyst och bara hålla om dig igen. Känna din doft och låta den sätta djupa spår i mina handflator. Låta mina händer snudda din ryggrad så att du börjar rysa sådär extra mycket och sen bara låta dig berätta hur du har haft det. Och sen vänta på att du ska säga dom dära magiska orden, "Jag har saknar dig Thilda. Jag älskar dig gumman." Det är dom vackraste orden som finns. Hoppas den här veckan går fort! Jag saknar dig mitt hjärta.

image3

Att skolan förtär mig är det ingen som bryr sig om, och ska jag vara ärlig så bryr jag mig inte heller. Jag orkar inte hålla på att tjaffsa om skolan och läxor, pluggade och prov, uppsatser och en massa puckade lärare. Spelar ingen roll vad jag säger. Ja, jag har alltid tyckt om skolan, tills nu. Jag har ledssnat totalt! Men endå så har jag bestämmt mig för att fortsätta plugga efter skolan. Eh, får se hur det blir med det.

Jag har precis duschat. Känner mig fräch igen. Jag har även kört lite bil idag. Det gick bara fint och jag lever fortfarande. Så det är väl ett bra tecken, Ir?;P Snart ska jag gå och kolla på en film med mamma, pappa och brodern min.

I morgon ska jag sjunga och dansa. Det ska bli kul + att vi har Yoga i morgon i skolan. Skönt!image4

Snart är det sommar igen. Vädret har äntligen vänt och nu hör man fåglarna kvittra. Hoppas på att helgen närmar sig med stormsteg så att inte denhära veckan inte tar så jävla lång tid! Vill att det ska gå fort så att jag kan få hem dig igen. Till helgen ska jag på 18 års middag hos Sandra:) Det ska bli kul. Sen får jag se hur jag mår dagen efter och så. Kan ju hända att man har sjuans huvudverk och att det känns som om magen ska vändas utochin. Men får inte hoppas på det för på lördag kväll ska jag jobba. Har med andra ord förhoppningsvis gått över då;D hehe..

Kanske ska utomlands med. I två veckor till Thailand. Det skulle ju vara riktigt nice om jag får säga det själv. En fin solbränna med andra ord.

image5

Ett utmärkt sätt att beskriva dig på är att stå på toppen av berget och sedan skrika ut "Jag hatar dig", ett eko, en bottenlös mark, ett onödigt tidsfördriv..

RSS 2.0