Thank god it's Friday!

hejhej bloggen! nu var det ett tag sedan jag skrev men det har varit så mkt nu på sistonde så har inte orkat helt enkelt. Det har i princip bara handlat om jobbet och dansen alla dagarn. I onsdags var jag iaf ledig trots allt och även Niclas så vi åkte till Ikea och köpte med oss hela livet hem känndes det som:P vi hade även planerat eller hoppats på att nått rum i lägenheten skulle vara färdigmålat så att vi kunde ställa in allting där men det var det inte tyvärr. så vi fick åka hem med allting igen:P jaja..

dock känns det lite tråkigt att allting skjuts upp hela tiden med lägenheten men det har tillkommit lite komplikationer på vägen som (förhoppningsvis) är lösta nu. så än en ggn så flyttar vi in nästa vecka hoppas vi. men då måste det fan vara klart.

idag är det äntligen fredag iaf och jag är trött.  jag har jobbat hela dagen och väl hemma har jag bara kollat på tv. pratade nyss med niclas och han hinner förhoppningsvis med den "tidiga" bussen hem som går straxt efter 12 från stan. frågan är om jag kan hålla ögonen öppna tills dess...

i morgon är jag iaf ledig för det är ju lördag och äntligen så har jag fått reda på att från och med måndag så kommer jag att jobba heltid måndag - fredag varje vecka! YES! äntligen lite rutiner i det hela. vilket betyder att jag är ledig varje helg. Chamo som jag ska skiffta med har även varit jätte snäll, och jag är henne evigt tacksam, och låtit mig öppna varje måndag och onsdag så att jag hinner med min dans. det är verkligen så snällt av henne, så tack för det gumman!:)

Som sakt var är det lördag i morogn och Niclas familj är bjudna hit för första ggn på middag, det ska bli spännande. hehe.. det kommer nog gå bra för dom har ju träffats förr. erica kan knappt bärga sig tills hon får bada i våran "pruttpool" (spa). hon är ju så helt underbar!

Sedan på söndag är det dans för mig på kvällen men på dagen ska pappa hjälpa oss att hämta sängen hos niclas föräldrar, åka till ikea och köpa sänggavel och sedan åka med det till lägenheten. skönt att allting börjar ta form nu:)

Nejj nu är det knappt att jag kan hålla ögonen öppna så det blir nog sängen för min del. ha en skön sömn. pussen


Jag & Erica för ca ett år sedan







P.S. På måndag har Thilda Färeborg & Niclas Nilsson
varit tillsammans i ett år!

Sorry you'r late, it was last Saturday...


Det börjades med lite mat...

Och en puss då och då...

Erica tyckte att var det kalas så skulle det kalasas på riktigt, med ballonger...

Det blev lite dans...

Jag vet dock inte vad som hände med Hampus...?

Sen var det tydligen brottning...

Och Teqila race mellan mor och son...

Och sen bara var vi glada...

Iindignant and damned, disappointed and angry

Jag är upprörd och förbannad, besviken och arg. Det är inte min bästa dag idag och jag är inte på nått bra humör och ingen gör det bättre just nu! Åh, jag behöver bara få sova och vara ifred men ingen tycks fatta det. Och antagligen så är det inte bara jag som är på dåligt humör idag heller. Och jag blir arg för att du inte städar, och jag blir arg för att jag själv inte heller städar. och jag blir förbannad för att du skriker, och jag blir förbannad för att jag inte förstår mig på vår nya torktumlare. Och jag blir upprörd när jag äntligen har lagt mig tillrätta och behöver gå upp för att tvätta!

Usch nu går jag och lägger mig...
God natt!

Tired like he**

04:30 ringde min klocka i morse och det var igentligen tid för att gå upp då. Men jag tog mig friheten att sova till fem iaf:P gick upp och klädde på mig, gjorde mig iordning, tog på mig uggs, halsduk och vantar och kravlade mig ner till bussen. det var helt kolsvart när jag åkte till jobbet och det hade knappt hunnit ljusna när jag var framme vid sju. öppnade straxt före 8 och sedan dess har dagen rullat på i en dundrande fart. jobbade till tre då jag blev avlöst och slutade för dagen. gick i lite affärer i stan och köpte lite smått. Sen bar det av till täby (dansen) där jag kom precis lagom till balettlektionen. det gick väl hyfsat bra idag men jag är helt slut i huvudet och kroppen. nu tänker jag snart gå och lägga mig så att jag får sova LÄNGE för jag börjar inte förns 11 i morogn så jag får gå upp 8 i morogn iaf och sen är jag ledig på onsdag:D


Två rosetthårspännen och två nagelack från Cubus
Och boken "Modell sommar" från bokaffären

Nejj nu ska jag sova. ha en trevlans natt. pussen

Morning morning...

God morgon god morgon!
Japp, jag är redan vaken och klockan är  nu 10:10. Och jag är vaken fast jag inte somnade förns halv tre i natt.
Festen var kul och det var roligt att få hjälpa till. JAg och Niclas gav iaf Anette en massage behandling som hon får ävlja själv, vilket var uppskattat. Jag körde hem inatt vid halv två tiden från dom och det gick ju bra. Niclas blev lite smått berusad precis som alla andra:P
Nejj nu är det dax att gå upp för ska åka och jobba vid elva och ikväll är det dans:)
Höres, pussen

the party is on, (soon?)..

Hej hej!
Ska fatta mig kort. Har nämligen igentligen inte tid med det hära. Har iaf jobbat i fyra dagar nu. I morgon blir det fest hos Niclas efter som att svärmor fyller 40!! Ska dock inte dreicka efter som att jag kör hem i morogn kväll. mamma ville så klart dricka just därför + att jag jobbar söndag. Men börjar inte förns 12 då iaf så det är lungt. Just nu sk ajag gå och duscha, har packat väntar på att niclas ska komma hem från jobbet och sedan drar vi..

mer bilder kommer från festen inom kort:)
ha en trevlig helg. pussen

From moms party...


En del av folket som kom i väntan på mamma...

Sen fick hon byta om när hon väl kom fram...

Ja, glad blev hon iaf...

Sen var det bara att hoppa in i bilarna och vänta på avfyrningen...

Det gick fort...

Och fortare...
Och det var jävligt kul!

From grandmother...


Fyra lakan, en julduk, silverskedar, två kökshanddukar, två grytlappar & en karott.
Det är väldigt bra att slippa köpa när man för första ggn ska flytta:)
Tack mormor!

Yesterdays shoping...


Svart skjorta, Sjal, Svart linne med silverdetaljer & Svart tröja
Allt från H&M

And I was so happy...


Top model...

Halloj halloj...
Idag har jag varit hos mormor hela dagen. Har fått med mig hem en massa grejer efter som att vi snart ska flytta och mormor vill gärna vara en del i det:) Min underbart mysiga mormor. Vi gjorde lite lunch, pratade en hel del och sen åt vi fruktsallad till efterrätt. Sen vid fyra tiden åkte vi till Brottby där jag i princip bara böt bil fårn mormors till mammas:P Väl hemma har jag bara ätit och väntar på att Idol och top model ska brja. Dock är dom samma tid!:/ Får hoppa lite emellan. Nu ska jag hjälpa Theo med lite grejer och sedan blir det tvtittande för resten av kvällen tror jag.
Ha det fint, pussen


What a wonderful world...

Hellojsan!
Just nu ligger jag i sängen (igen) och borde sova. Men Niclas är på jobbet och jag längtar så efter honom. Han skulle verkligen fått ligga här i sängen med mig nu och hålla om mig tills jag somna. Men nehej här får man somna själv:P
Dagen har iaf varit bra. Jag och Niclas åkte till Norrtälje efter mkt om och men idag och först köpte Niclas en jätte fin jacka och sedan köpte vi present till hans mamma som fyller i helgen. Tänker inte säga vad det är än:P Efter det träffade jag upp Sarah och Niclas åkte hem. Jag och Sarah kollade lite i affärer och jag köpte en svart skjorta, en svart enkel långärmad tröja, ett svart (lite snyggare) partylinne och en urmysig sjal:) Skjortan och tröjan är tänkt till jobbet. Iaf sen gick vi och fikade lite mys. När vi kände oss klara åkte vi upp till Ö&B där jag köpte en skurhink;P Det ni... Hehe, sen körde jag Sarah till jobbet, åkte och handla och åkte hem.

Väl hemma han jag inte göra så mkt mer än att byta om och sedan åka för att tanka, hämta Ylva och sedan åka till dansen. Idag var det balett som stog på schemat och det gick ävl sådär måste jag säga.

Nu är jag hemma och ska snart sova. I morogn ska jag åka till mormor över dagen och ha det trevligt.
Sov så gott. Pussen

No personal chemistry...

God morgon!
Idag är det måndag och jag ligger i sängen brevid en sömntuta, även kallad Niclas:P Idag ska vi in till Norrtälje är det tänkt. Han ska köpa en jacka och jag lite smått och sedan ska vi köpa present till hans mamma som fyller år i helgen. Intresant... Och när vi är klara ska
jag möta sarah på en fika:)

Ikväll har jag balett!:D jag längtar faktist konstigt nog måste jag säga. Jag hade även utvecklingssamtal igår med Kajsa som är min mentor i dansen. Jag har ju inte direkt personkemi med henne men det gick väl bra. Dock får jag inte riktigt sakt vad jag vill säga för jag vet inte hur jag ska lägga fram det. Men men... Shit the same. Jag hade även street igår och det gick hyfsat bra. Jag var borta förra veckan så dom andra hade lite försprång men om man ser så så gick det hyfsat.

Jag jobbade även igår vilket gick bra. När jag slutade kom Niclas förbi och vi åkte till lägenheten och skulle kolla hur långt dom kommit med målningen. Dom hade inte kommit nån stans alls! Inte ens han som skulle slipa golvet hade börjat och då fick vi veta att det hade blivit problem med trömmen så det var därför. Men han skulle tydligen sätta igång idag med det. Så vi får se när vi kan flytta in men iaf nästa vecka nån ggn.

Niclas tog även med mig igår kväll innan dansen och bjöd mig på restaurang. Det blev Tegel av alla ställen men det var nära och bra och gick fort:P MAten var helt okej och jag åt lax med nån potatis och niclas nån laxpasta.

Nej nu ska jag väcka den här sjusovaren så att vi kommer iväg nån ggn. Ha en bra dag. Pussen

The visit...

Hallojsan!
Idag är det lördag och jag har jobbat hela dagen. Men jag började iaf inte förens 12 så det var skönt med en lugn moron + att jag tog bilen till jobbet och det var ju ännu skönare måste jag säga! Dagen gick väldigt fort och Ylva kom på besök med. Trevlans trevlans... Hon fikade lite och sen väntade hon till stägning då jag visade henne vart våran nya lägenhet låg och sedan fick hon skjuts hem:) Även påvägen hem tankade jag och sedan han jag inte mer än att äta middag hemma så ville thim ha skjuts till nån kompis i norrtälje för att han skulle på lan, så jaa, snäll som man är så skjutsade jag honom. När jag droppade honom åkte jag förbi en sväng hos sarah och mathias och hälsade på. det var väldigt trevligt att träffa sarah igen efter som att vi inte träffats på hela sommaren! dom har även skaffat en katt. ursöt men lite läskig måste jag säga. rätt vild:P och jag som är rädd för katter hade det lite svårt med den på nära håll, men på avstånd gick det bra:)

Nu sitter jag iaf hemma och har precis ätit lite efterrätt och kollar på sing along på 3:an. Tänkte ringa niclas snart. han är på jobbet så får hoppas på att han kan svara. har inte hört någonting av honom idag så antar att han har rätt mkt att göra.

nejj nu ska jag kila. ska även upp och jobba i morogn igen.
ha en god natt. pussen

This is a story about a girl...

Jaa.. Hejsan! Nu har det gått väldigt lång tid igen sedan ajg skrev. Men det är nämligen så att min dator eller rättare sakt internet har pajat så jag väntar på att det ska bli fixat så just nu sitter jag i Theos rum och skriver. Vilket dock inte är så populärt;P

Iaf så jobbade jag ju hela förra helgen och i måndags körde jag upp och klarade det!:D Det är riktigt skönt måste jag säga. Jag körde upp i Södertälje så jag körde självklart hem sen medans Niclas fick luta sig tillbax i sätet brevid:) Men innan vi åkte hem stannade vi till och åt på donken och sedan åkte vi till Ikea i Barkarby. Dock fick vi inte med oss så mkt saker hem. Men det var mysigt iaf. Väl hemma gjorde vi inte så mkt för sedan tog jag bilen till täby där jag hämtade upp Ylva och sedan åkte vi till dansen och hade balett. Efter lektionen skjutsade jag hem henne och sedan åkte jag hem och då gjorde jag inte så mkt mer än att jag åt middag och duschade.

Tisdagen såg ut på föjande sätt. Jag och Niclas var båda lediga så vi åkte till Arninge och tog lite provfärger. Sedan åkte vi till Hammarby och mötte upp Peter och fick nycken till lägenheten! Vi åkte dit och kollade för första ggn och det var verkligen fint! det enda som skulle göras nu var att slipa golven ohc måla om. Så vi skrev en lapp med alla färger och vad som skulle målas i vilken färg och sedan pratade vi med peter och förklarade våra önskemål gällande borttagning av garderober m.m. Det var iaf väldigt kul att äntligen få se lägenheten måste jag säga! Riktigt kul!:D Efter det åkte vi iaf till Norrtälje och tog lite mer färgprover till oss själva för att ha och se kombinationer som vi ska ha i dom olika rummen. När vi var klara där var vi rätt hungriga så vi tog oss en varsin "BAMSE korv"! hehehehhe.... (internt skämt)
Efter vistelsen i norrtälje bar det av hemmåt där vi böt bil med mamma och sedan åkte jag och Niclas till Uppsala och handlade lite grejs på Ikea. Vi fick med oss en lampa, skärbrädor, muggar och en tv-bänk. dock har vi itne så mkt utrymme att ställa allt på:P Vi tänkte även köpa med oss en sängstomme men vi kom på att den kanske inte skulle få plats i bilen så väntar med den tills vi har släp och tills lägenheten är klar. Sen åkte vi hem och åt middag och sedan sov gott:)

Igår jobbade Niclas och Theo var hemma från skolan så jag tog med mig honom till Brottby där vi mötte mamma på hennes jobb och fick bilen. Där träffade jag även min gamla fröken Lotta. Det var verkligen kul att se henne och hon sa att jag var mig lik:P Ahh det var kul att se henne och att hon mådde bra:) Jag och theo tog iaf bilen och åkte till Täby c där jag köpte lite grejer på Panduro. När vi väl var klara handlade vi mat och sen hämtade vi mamma på jobbet vid fem tiden då jag även fick träffa Caroline (en gamal barndoms "kompis" som jag alltid bråkade med!) HA! Det var faktist kul att träffa henne med och hon var verkligen sig lik. I vilket fall åkte vi hem och åt middag och sedan var det bara att slänga sig in i bilen, åka och tanka, hämta Ylva, åka och dansa mellan 19:20 - 21:55, skjutsa hem Ylva efter ett pitstop på macken, åka hem, duscha och sedan gå och sova. En dag med mycket fläkt och släng. HAHA, jaa jag dansade ju klassiskt igår så det är ju inte så konstigt att det var fläkt och släng då! (Bara dansare som förstår sig på! Så är du inte det, glöm det:P)

Idag är det torsdag och Niclas började inte förns fyra på jobbet. Så vi fick en mysmorgon tillsammans med mycket kramar och pussar:) Har precis ätit lite pannkakor och ska snart börja packa lite saker i kartonger tänkte jag. Ska även göra ett kort till Niclas mamma som fyller år nästa vecka. Och sedan när pappa ringer ska jag beställa mat och sedan åka och hämta det samt handla. Mamma kommer inte hem förns typ halv tio ikväll pgv möte på jobbet och niclas jobbar till stägning. Jag har ingen dans idag:( men i morogn ska jag jobba så det blir inte allt för sent för mig idag.

Nejj nu ska jag göra kort och sedan packa. Men ni får ha det så bra iaf. Pussen

Driving licence

Jag vet inte vad ni tycker, men jag tycker att det är coolt med körkort iaf!
Yes, jag tog det igår!:D

A long weekend...

Heje! I onsdags skrev jag ingenting för det blev så sent men iaf så dansade jag både jazz och mordernjazz för första ggn. Det var verkligen kul och jobbigt men precis i slutet av lektionen skulle vi krypa under varandra (fråga inte) och då "gick" en tjej i gruppen in i min arm så min axel hoppade ur led men direkt tillbaka igen. Det var skit läskigt och gjorde skit ont verkligen! Jag var jätte chokad och helt borta. men iaf så gjorde ont hela kvällen och hade även svårt att sova på natten fast jag tagit två alvedon och sov med värmekudde på armen. Men tillslut somnade jag iaf.

Igår (torsdag) var den dagen då jag skulle provjobba vilket jag gjorde med. Det gick bra faktist så nu bad dom mig jobba både i morogn (idag), lördag och söndag. Det är nämligen konsert på lördag och söndag så då lär vi ha öppet lite längre än var vi igentligen ska ha. Igår var jag iaf helt slut när jag kom hem vid nio tiden så jag åt bara middag och ick och la mig.

Idag gick jag och niclas upp samtidigt för att köra pappa till b romma flygplats. Han skulle spela på hästar nu i helgen coh mamma åkte nu på kvällen med ett annat flyg ner när hon slutat jobba. Så dom är borta hela helgen. Men iaf vi skjutsade pappa och sen åkte vi tillbaka till mörby centrum och ställde bilen där. Hehe, och när vi kom dit fick vi lite problem men det var nog enbart för vi båda var väldigt, och då menar jag VÄLDIGT trötta. hehe, jaja när vi vaknat till lyckades vi lösa det iaf och åkte till varsina jobb. Idag fick jag jobba med två nya tjejer och dom båda var väldigt trevliga och det var faktist kul att jobba idag. Det blir roligare ju mer man kan. Men jag måste säga att det är väldigt skönt att redan kunna kaffe maskinen och ha en del kassavana för annars hade det nog blivit väldigt svårt att lära sig alltiong på en ggn. Iaf sitter jag hemma nu nyduschad, nyäten och rätt trött. Kollar på en film som snart är slut men har köpt hem glass som jag nog snart ska hugga in på:P

Men ha en fortsatt trevlig helg alla:)
pussen

And this was a lovely day...


En bild på Niclas och mig på mammas överraskningsfest...

We'll pack our bags and leave the town

Hellojsan!

Idag har jag verkligen haft en mysig dag med Niclas i stan. Vi började dagen med en lång sovmorgon och mys i över en timme i sängen innan vi gick upp för att äta frukost. Efter det gjorde vi oss iordning och tog bilen till stoppet och åkte bussen vidare in till stan. Först åkte vi till globen där jag hade möte med Erol på Cofee house by George. Det lät jätte bra alltihop och det verkade bra med så jag ska provjobba på torsdag:) Det kändes iaf mkt bättre än på förra stället så hoppas verkligen på att det går bra på torsdag. När mötet var avklarat gick jag och Niclas och åt lunch och sen åkte vi tillbaka till t-centralen. Vi gick lite på drottninggatan och kollade i olika affärer och sedan tog vi en fika på PUB.

När klockan var sisådär fem åkte Niclas till jobbet och jag hem. Nu är jag hemma och har kollat på lite hemsidor med lite presenter för Niclas mamma fyller 40 snart så vi funderar på vad vi ska köpa. Men nu har jag komit på det! Kan dock inte skriva här vad det blir.

Nu ska jag gå ner och äta lite middag framför en film tror jag och sedan tänkte jag nog packa lite grejer i kartonger. Vi flyttar ju snart!:D

Ha en bra kväll, pussen

Like last week

Nu är det drygt en vecka sedan jag skrev här i bloggen. Det är nämligen så att jag har provjobbat från fredag tills igår (söndag) på ett café i hammarby sjöstad. det kändes bra, från början men det var inte lika bra. alltså allting har gått bra för mig men hon som var chef där är lite skumm och lämnade mig själv där första dagen:S hon gick två och jag fick stänga vid sex:S jag kan inte förstå varför man gör så mot en som ska provjobba?! nån som kan svara på det? iaf gick alla dagar bra men jag ska nog inte jobba kvar där iaf.

i morgon ska jag till globen och prata med en chef på ett annat café. jag hoppas verkligen att det känns och är bra där. åt minstonde bättre än på det sista. det såg trevlig ut där iaf och jag blev bemött på ett trevligt sätt när jag lämnade mitt cv där.

I lördags åkte jag efter jobbet till niclas jobb och träffade honom och sen ringde pappa och sa att familjen skulle möta svenne, nettan, linda och filip på grönan så då åkte jag dit och mötte upp dom med och där var vi hela kvällen. det var riktigt trevligt och efter jobbet kom även niclas dit:)

idag åkte jag och pappa in till stan där jag fick skriva på kontraktet på min och niclas lägenhet!:D yes! äntligen är den vår!!! nu ska dom bara sanera och städa ur den och sen ska vi ta dit målare så att dom gör om det som vi vill ha det. max två veckor kvar

RSS 2.0