Alexis Bledel

image1160
Bohemromantik med Alexis Bledel

Drive lesson

Nu sitter jag här i skolan och ruttnar. Har precis haft nationella prov i engelsa b. ska käka lunch med sarah snart och sen ska jag in till stan på körlektion. sen ska jag gå och shoppa lite till onsdag då vi har mösspåtagning:D sen ska jag träffa upp niclas när han slutat jobbet och då åker vi hem till honom. ska få paket idag oxså av niclas familj:) trevligt trevligt.. hehe nejj nu blir det lunch och sen stan önska mig lycka till:)
pussen

Amy Winehouse

Jag älskar hennes röst, hon är helt klart en naturbegåvning. Men jag har lite svårt för henne som person men gud så snygga ben hon har! Just look...
image1159

Navy blue shoes

Har glömt att lägga in en bild på mina nya tygskor jag köpt. Ett par marinblå. Jätte söta tycker jag:)
image1158

Soft ice cream with hundreds and thousands under the lovetree

Kom hem för ca en timme sen. Har inte hunnit med mkt alls för jag är helt slut i kroppen. Tyvärr har vädret inte varit så bra idag men det har funkat endå. Det var dock inte heller så mkt folk som vi hoppats på men men.. Niclas kom dit idag igen och vi gick och käkade lunch. Satt och åt i Kungsan, var väldigt mys och sen blev det mjukglass på det:) Vid tre åkte vi där ifår och då skjutsade vi hem niclas och jag och pappa åkte hem. Ikväll blir det nog väldigt lungt. Ska nog kolla på nån film och läsa lite ur min bok som jag inte läst i på hundra år. det kanske till och med blir lite pluggade av. annars inga roligheter. har nationellt prov i morogn i engelskaB, ska bli både ja och nej, mest nej. känner mig inte alls förberädd och inte motiverad för fem öre. hoppas bara på att bli godkänd så att man slipper skiten sen. nejj nu ska jag dra. men lite bilder här innan på dagens bravader.
image1153image1154image1155image1156
hare, heje

What a wonderful world

God mrogon! Nu känner jag mig fräch igen efter en dusch och nu när jag gjort mig iordning. Ska åka och jobba idag igen. Så missade du allt det roliga som hände i Kungsträdgården igår? Ingen fara, idag mellan 11-16 har K-ruta fortfarande en fullspäckad dag med Interline som huvudsponsor. Det kommer bjudas på korv, priser, välgörenhetsauktion, andsiktsmålning, uppträdanden med Mojje och Pernilla Wahlgren och mkt mkt mer. Jag jobbar så ses vi där?:) Nu ska jag ner och käka lite frukost men ni får ha en underbart bra dag!
image1152

If I could escape

image1149image1150
image1151
I would definitely escape to this place

Home for at least fifteen hours

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Det har gått jätte bra idag och vi fick strålande sol nästan hela tiden. Vid tio i fyra (fyra slutar det) började regnet ösa ner. men som sakt var det precis i timingen så det gjorde inte så mkt. Jag är iaf en jäkel på att sälja och jag känner mig faktist lite stolt då jag var tvungen att ta allting på engelska med en asiat. hehe det var rätt kul måste jag säga men fungerade aldeles utmärkt! ska jobba i morogn med så om ni inte kunde komma idag är ni välkomna i morgon mellan 11-16. mkt kul väntar dig i Kungsträdgården! Hoppas vi ses där. Niclas mitt söto kom dit en stund innan jobbet vilket var mkt trevligt, han är så mysig + att han var väldans fin i sina nya kläder. nu såhär efterråt är jag fortfarande kall om händerna och har rätt ont i mina axlar så ska ta och byta om till mjukisar och käka mat med familjen sen blir det tv:en som gäller hela kvällen!:) hoppas ni får en fortsatt trevlig dag..

K-rutas gårdsfest

kom till Kungsträdgården idag mellan 11-16. K-ruta har gårdsfest och med Interline i spetsen. Det bjuds på korv, priser och uppträdanden med Charlotte Pirelli och Mojje. Jag jobbar, så ses vi där?:)
image1148
(Interlines spa där jag jobbar)

Sleep well

Nu blir det bedtime i och med att jag ska upp och jobba i morogn. Ska jobba hela lördagen och söndagen i Kungsan så kom dit;D Charlotte Pirelli kommer uppträda i morgon + Mojje och söndagens kändis blir Pernilla Wahlgren + Mojje. Gratis korv, massor av vinster m.m. KulKul.. så kom gärna och kolla:)
Sov så gottigotti
image1147
Bjuder på en underbart fin bild på Jennifer Aniston

The world's most sexiest women

Jag såg nomineringarna och nyss resultaten till världens sexigaste kvinnor. Megan Fox kammade in plats nr 1 medans Jessica Biel och Jessica Alba låg tätt bakom. Själv tycker jag Jessica Alba är sexigast av dom nominerad. Och här är fem i topp från listan;

1. Megan Fox


2. Jessica Biel


3. Jessica Alba


4. Elisha Cuthbert


5. Scarlett Johansson


Men nu är frågan, vem skulle DU rösta på av dessa fem?
Och här är resterande från listan;


6. Emmanuelle Chriqui

7. Hilary Duff

8. Tricia Helfer

9. Blake Lively

10. Kate Beckinsale

11. Hayden Panettiere

12. Angelina Jolie

13. Eva Mendes

14. Rihanna

15. Erica Durance

16. Lindsay Lohan

17. Kim Kardashian

18. Cameron Diaz

19. Ali Larter

20. Beyoncé Knowles


Thank god it's friday

image1141
Bilder säger mer än ord, eller hur var det nu igen?

This was my summer outfit for today

image1140

Svarta leggins; Thuns
Puderrosa klänning; H&M
Svart kofta; H&M
Svart diadem; Glitter
Silverhalsband; Ann Taylor
Pärlörhängen; Wedins
Silverarmband; Pressent

This was my B-day

image1138
Titta vilken fin tårta mammsi hade special beställt till mig^^
image1139
Dom rosa rosorna till vänster är fårn familjen samt den vita rosen i mitten, dom rosa rosorna i mitten är fårn mormor och dom oranga blommorna är från min underbara:) (mormor fick vara med på blomkortet med;)


Tack för en underbar dag!

Wednesday's outfit

image1136image1137
Lite linne, lite slappt, lite ledigt, lite skönt...

Grilled marshmallows on my B-day

Nu var det några dangar sen jag skrev. Typ i onsdags morgon innan skolan. Det som hänt sista tiden är iaf att jag dansade onsdagskväll men struntade i baletten för första ggn på hela året. Sen kom niclas hit och jag fick blommor (en dag förtidigt) vilka var jätte fina verkligen! på kvällen badade vi spa och mös och sen sov vi i hyfsad tid. Igår (torsdag) fyllde jag faktist 19år. min dag var underbart fin med värme och mys. niclas och jag åkte till norrtälje och shoppade lite. hemma igen kom mormor och fikade lite tårta med oss:) fick paket av henne med vilket var väldigt fint:) just det av niclas fick jag ett jätte fint silverarmband!:) en massa blommor står nu iaf på mitt bord och glänser. och jag fick mkt mer:) vi åt riktigt mkt igår. tårta, paj, kakor, godis och grilla:D heheh.. så det satt fint att träna en timme sen på dansen och dit skjutsade niclas mig snäll som han är:) sen blev det bara en massa mys och så till kvällen:)
idag har det varit ännu en underbar dag med solsken. skolan och solning på idrotten vilket inte gjorde nått. här hemma har jag handlat med mamma, kollat på tv och nu ska jag ut och grilla marshmallows:D
ha en trevlig kväll, det ska jag iaf:)

Yesterdays shopping

Ja, och här är det jag köpte igår;
image1135
Tyg i tyll från Ohlssons 30kr (Ska bli en kjol)
Diadem från H&M 49:50kr
Tröja från GinaTricott 149kr
Silvriga leggins från H&M 129kr
Svarta trosor i trepack 69:50kr (Ska användas som hotpants)
hehe kan ni tänka er hur fult det kommer bli?:D så jävla kul föreställning!
Nu är det bara sminket och lösögonfransarna som fattas...

A wonderful day

Idag har det varit en rätt så hektisk men helt otroligt rolig dag! Började dagen med en liten sovmorogn och vaknade och såg att solen tittade fram. Med upvikta jeans och en tunn tunika bar det av till sthlm med klassen till Älvsjömässan. det var helt okej men vi har ju vairt där förut så vi visste ju vad det handlade om. en massa gratis prover och provsmakningar och en massa resept:) mätta i magen åkte vi där ifrån rätt tidigt och solade lite i det varma vädret. sarah åkte hem och jag väntade med sandra och carro i stan tills deras buss gick. under tiden vi vänta gick jag till körskolan och bokade in alla mina körlektioner framöver + teoriprovet. gud så skönt att få det ur världen! äntligen tänker jag sätta igång.. iaf när carro coh sandra åkt for jag vidare till t-centralen där jag mötte upp Ylva. Vi shoppade i flera timmar till vårshowen. fy fan vad fult och coolt det kommer bli! hittade även världens finaste klänning till min student! YES!
efter stan åkte vi till täby och shoppade vidare och sen köpte vi mat och åkte till dansen. slängde i oss våra otrligt goda mackor och sen börja skaka av oss några kalorier. hehe.. mamma och thim hämtade mig och nu har jag precis kollat på desperet och duschat. ska sova nu men innan ska jag ringa mitt hjärta.
sov gott alla! heje

P.S Såg Gabbi (kusse) i stan coh mötte Katja (bästa vännen) i tunnelbanan!:D en helt härlig dag tycker jag:)
(Bilder på shoppandet kommer innom kort)

As you all know...

Som ni alla vet älskar jag både Ash och M-k Olsen, men inte bara det utan jag älskar ju skor med! Därför måste jag bara visa dom här underbara skorna som Ash (på vänstra bilden) bär och dom som m-k bär (på högra bilden). Helt underbara och jag skulle nästa kunna göra vad som helst för att få ett par av dom! Love it..
image1133image1134
Nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng och sova gott. Ha en god sömn. pussen

Cute as hell

image1132
Hur söt var inte Taylor Momsen när hon spelade Cindy Lou Who i Grinchen? Och frågan är hur snygg hon inte har blivit nu när hon helt plötsligt har dykt upp i Gossip Girl som Jenny Humphrey....

American Idol

Nu blir det American Idol:D
image1131

This is the time when I like to just hang around

image1130

My dance buddy

image1129
She's probably the funniest person I know;D

Sunday's training

image1128

Sunshine in my eye

Idag vaknade jag med solen skinandes i ögonen. Mmm, underbart! Solen är nog en av mina största kämpar källor just nu. Niclas låg brevid mig och vi låg och mös i en timme i sängen innan vi gick upp för att äta lite toast. Vid 12 tiden tog han bussen hem och påväg upp från bussen plockade jag blommor till mamma:) Under dagens gång har jag städat, tvättat, lagat mat osv. Till lunch blev det pannkakor, mums! åkte med mamma och handlade middag till mig, emma och thim för mamma och pappa är med theo inne i stan idag och ska gå och se Labero på Cirkus ikväll. Theo fick nämligen det i julklapp så därför går dom på det. Så jag tvungen att avboka träningne med sarah ikväll, men det får bli någon annan ggn. Mamma och jag stannade även förbi vid Susannes där jag köpte två par örhängen:D jag älskar Pilgrim! ett par guldiga och ett par gröna, fint.
nu har vi precis ätit grillar kyckling och potatissallad och emma och jag gjorde en äppelpaj som vi ska äta senare. det blir gott. snart ska jag kolla lite på tv och plugga och sen blir det nog sängen.
i morogn ska klassen på Gastronog vilket ska bli kul. har varit där förut men sönt att göra nått annat än att sitta i skolbänken hela dagarna. vid halv tre i morogn ska jag även möta upp Ylva vid östra och sen ska vi köpa kläder och smink till vårshowen. det ska verkligne bli kul så hoppas vi hittade det vi vill ha! sen på kvällen blir det dans för fulla muggar! nu sk ajag kila ha en fortsatt trevlig kväll:) pussen
image1127
Här är även örhängerna, dålig bild men jaja det är dom iaf

nothing in this world can stop me

ÅH! Idag har det varit världens underbaraste dag på länge! gud man blir så glad av värmen och ljuset att man skulle kunna spricka av glädje!
Ylva väckte mig i morrse på telefonen. sen tog jag bussen som gick 12 till östra, där tog jag tåget till täby C och där mötte jag upp Ylva. Vi gick in ohc kollade på Charmante och Bikbok och sen köpte vi oss en varsin mjukglass med karamell strössel på:D sne tog vi tåget till dansen och dansade för fulla muggar. Efter dansen tog jag tåget till östra och trode jag hade varit väldigt smart och tog tunnelbanan till danderyd och väntade på 25:an där men insåg att jag kollat fel dag så fick ta en 76:a till söderhall ist där mamma hämtade mig:) Tack mammsi. sen åkte vi till norrtälje och hämtade emma hos nån kompis och sen hämtade vi theos dator hos hans kompis. sen äntligen fick jag komma hem. nu har ajg pratat med niclas för en stund sen och det blev lite krångel med bussen så han åker till norrtälje och tar halv 8 bussen hit ist. nu ska jag äta middag och sen blir det mys med niclas hela kvällen lång.

Dress for less

God morgon god morogn alla glada. Nu har niclas åkt hem för en stund sen. han skulle på match idag så nu sitter jag här i min ensamhet igen:P hehe.. nejj då, ska åka och jobba ikväll och i morogn ska jag på dans. sen i morogn kväll kommer han tillbax så jag klarar mig. det var iaf väldans mysigt igår! vi gick och la oss rätt så sent men jaa.. som sakt mysigt var det.
har hittat en massa fina klänningar på edressme.se som jag funderar påa tt beställa. vi får se hur det blir. iaf ser följande vecka ut såhär;
Måndag: Ledig men kanske ska åka till stan med Nilcas och leta studentklänning och träna med Sarah på kvällen och sova hos henne
Tisdag: Ska in till stan med klassen och gå på Gastronog sen möta upp Ylva och shoppa med henne till vårshowen
Onsdag: Vanlig dag i skolan, vilket betyder sovmorgon och sen dan som vanligt
Torsdag: Ledig och det är min födelsedag! Grattis till mig;P tyvärr måste jag in och dansa på min födelsedag med
Fredag: Inga konstigheter en helt vanlig fredag
Lördag: Jobba med pappa på gårdsfesten i Sthlm
Söndag: Antingen jobba på gårdsfesten i sthlm eller dansa, vet inte riktigt än

Och min lista som jag la ut förra veckan om saker som jag var tvungen att göra denna vecka är nästan helt tom nu.

Jag har avverkat att;
Städa rummet
Städa toan
Göra klart projektarbetet
Börja min vandringsresa
Prata med min lärare om kok boken
Fixa med banken
Läsa ur engelskahäfftet
Se klart filmen HairSpray
Ringa Katja

Det som är kvar att göra är;
Sy en kjol
Boka in Summercamp
Handla till vårshowen
Börja göra mitt festfixeri arbete
Prata med pappa om behandling
Fixa pass

Sy kjolen kommer jag göra när jag hittat nått fint tyg jag vill ha, inbokning av summercamp kommer göras i slutet av månaden, handla till vårshowen ska jag göra på tisdag, festfixeriet vet jag ärligt talat inte riktigt när jag tänker göra men snart, behandlingarna pratar jag med pappa om när han kommer hem och passet är det ingen brådska med men måste göras iaf.
Nu ska jag ringa till min chef och fråga lite om ikväll. hare så bra idag puss hejdå
Här är några klänningar som jag gillade från edressme;



Graduation cap

Fick min fina studentmössa idag! Titta så fin den är!
image1108

The gravel path to my house

image1106
Så här underbart väder var det när jag kilade hem idag från bussen. Klockan var runt 7 på kvällen och solen sken för fullt. Helt underbart är det med våren äntligen! Jag älskart
image1107
Och så här glad kan man se ut en solig vårdag fast man tränat två pass och är helt slut i kroppen.

Crowds of flowers

Hittade några vackra blommor påväg hem från bussen i onsdags kväll
image1103image1104image1105

Yester day's outfit

Inside;
image1097image1098image1099
Outside;
image1100image1101image1102

Two days on row

Igår var det en väldig tumult dag. Vi åkte iaf in med klassen till Stan och käkade på Fazer vilket jag inte tyckte var nått specieltt jag menar pannkakor kan jag lika göra hemma själv och käka. men klart var det nått annat än att sitta i bänken och plugga så det var skönt. niclas ringde iaf när jag precis klivit på bussne påväg in till stan. han satt på akuten och hade skurit sig med kniv i handleden på jobbet så han var lite chokad. stackars hjärtat! han fick sy ett stygn och sen blev han ledig resten av dagen och idag (fredag). han hade ont i gårkväll men det gick nog bra. det läskiga var att det bara var några millimeter fårn stora blodpulsådern så lite orolig blev jag allt! stackar min älskling!:( på kvällne åkte jag iaf och dansa vilket gick bra. sen gjorde vi inte så mkt mer än att mös. just det vå åkte med mamma till ica med där vi blev bjudna på glass + att jag hittade två fina ramar som jag köpte:)
Här är tavlorna;

idag har jag varit i skolan till sex. heheh! jaa fråga mig itne:P niclas följde iaf med på morgonen och skulle handla pressent till mig på dagen:D sen kom hampus till norrtälje och dom käkade med oss i skolan. sen åkte dom till stan och skulle på AIK match ikväll men niclas kommer iaf hem senare:)
jag och sarah hade lite picknick efter idrotten. vi skulle vara lite nyttiga och gå och handla frukt men va fan vi blev ju törstiga så det blev en coola, och sen såg vi glassfrysen stå där helt ensam och ropa våra namn... så jaa, det blev itne så nyttigt trots allt. vi väntade iaf i skolan till fem då vi gick på magdans i en timme. heheh det var ju hyfsat kul och vi fick oss ett skratt:P hehe.. men det får vi ju göra om. sen tog jag bussen hem och har käkat lite nu. ska ner och kolla på Så ska det låta med mamma och pappa tror jag. hare bra pussen
Så här glad blir Sarah när jag bjuder på glass;
image1096
Och här är vår picknick;
image1092

Restaurant Fazer

Har inte bloggar på några dagar nu. Vilket jag har en massa andledningar till. I måndags kväll kom iaf niclas hit vilket jag verkligen uppskattade:) vi kollade på film och mös. Tisdags åkte niclas med mig till skolan (hade ne lite sovmorogn på typ en timme) och han väntade på mig tills jag sluta. Då gick vi och köpte glass och sen åkte han hem till mig och jag till dansen för att träna. Pappa hämtade mig på kvällen och niclas väntade på mig här hemma. vi kollade på sesongsstarten för desperet och sen gick vi och la oss. igår (onsdag) åkte niclas med mig till norrtälje med 10 bussen. vi gick till dressman och köpte en kostym till honom som var jätte fin, och då menar jag verkligen JÄTTE FIN!:D han är min den där puddingen;P sen åkte han vidare till solna och jag upp till skolan. vi hade engelska från 20 i 12 till 3 sen tog jag bussen till täby för att dansa igen. det hade hänt en trafikolycka så det tog en jävla tid att ta sig fram men jag kom i tid iaf:) jag var skit trött hela dagen igår så det var skönt att vi hade styrka och stretch på baletten dne här ggn. tog bussen hem och sen satt mamma och pappa och pratade med mig om min ekonomi vilket itne var så jätte kul att lyssna på men det gjorde jag iaf. sen gick jag och duscha och sen sov jag enda tills när sandra ringde i morrse vid halv 9. vi ska in med skolan idag och käka på en restaurang som heter Fazer. det ska bli kul och intressant. det är tydligen en restaurang som har en mer hälsoinriktad profil som vi och just därför ska vi få äta där. nu ska jag ner och fixa mig för att åka sen. ikväll blir det dans och sen ska jag nog gå och lägga mig så tidigt som möjligt för jag behöver mera sömn! nu ska jag kila ha en bra torsdag allesammans. hejdårå

On a Monday I am waiting

image1091

New sheets

För ca två veckor sen köpte jag nya lakan till min säng, och lovade att lägga upp bild på dom när jag skulle bädda med dom. Nu har jag gjort det och här har ni en bild på hur dom ser ut. Köpte dom på Hemtex i Täby C när dom hade vårrensning (minst 50% på allt i butiken).
image1089
Och så här ser min säng ut när den är färdigbäddad. Mysig va?:P
image1090

Just beacuse it's my birthday

Jag är med och tävlar på Natalie B´s blogg om ett hemligt paket till ett värde av 1000 kronor!
Tävlingen sponsras av: Bonnie & Clyde


Du ska även lägga in den här bilden i ditt blogginlägg om tävlingen:

image870

You'r timeless for me

image1088

Pilgrim mussels with garlic

idag har jag dansat och börjat avverka saker på min "göra nästa vekca lista". tyvärr har det tillkommit en del grejer med men har nu iaf städat rummet och toan. vilket känns bra. de saker som tillkommit är;
* boka in bounce summercamp
* sy en kjol
* kolla klart på slutet på filmen Hair Spray
* handla till vårshowen
* Ringa katja
det blev en väldigt god middag. mamma gjorde thaisoppa till förrätt och till varmrätt blev det tigerräkor på spett och pilgrimsmusslor med aoili och ris samt en fräch sallad. nu ska jag gå ner och kolla på film och göra lite fotpealing samt måla naglarna. hare bra

Injection

God morgon! Har vaknat för en liten stund sen. Inte av klockan som jag hade bestämmt att jag skulle utan av att nån tappar vårat skohorn (som är av stål) i vårat klinkers golv i hallen så att det låter i hela huset. Sen kunde jag ju självklart inte somna om. som tur var är det ju itne så tidigt så det gjorde ävl inget men iaf. ska gå ner och äta en stadig frukost snart för sen ska jag åka och dansa:) har fortfarande brännsår på knät från i onsdags då jag rammlade på baletten + blåmärken, så vi får se hur det går nu när vi ska dansa på knä. men men, det ordnar sig.
blev lite smått förbannad när jag drog upp persiennerna nu på morgonen och såg att det snöar, igen. jag fattar inte varför, det försvinner ju ändå bara igen. men men inte mkt att göra åt.
igår innan jag somnade gjorde jag en list på saker som jag måste göra följade vecka och den ser nu ut såhär;
* Städa rummet
* Städa toan
* göra klart projektarbetet
* börja med festfixeriarbetet
* börja med vandringsresan
* prata med min lärare om hur jag ska göra min kok bok
* prata med pappa om en behandling
* ringa banken så att sandra kan sätta in mina pengar
* göra ett nytt pass?
* läsa en text ur engelskahäfftet
* ta spruta mot festingar och thailand?
Sådär ja, kul? ehh nej, varkligen inte. och då måste jag tillägga att jag är fruktansvärt rädd för sprutor! sist jag tog en var förra året när vi skulle till thailand då pappa fick hålla i mig för att jag började hyperventilera och sjuksköterskan fick tvångshålla armen så hon kunde sticka mig. men itne nog med det, jag hade emla plåster på innan vilket betyder att jag redan var bedövad där dom skulle sticka. men asså jag kan inte se sprutor, jag blir helt galen. så jaa, vi får se hur det går med den pukten...
iaf pratade jag med niclas igår med, åhh vad jag saknar honom!:( han ska bara vara här som alltid annars. men men, får ju träffa honom i morogn iaf så det ska bli skönt!
nejj nu ska jag ner och käka brunch så ni får ha en trevlig söndag i skitvädret.
hejåhejå

M-k & Ash Olsen

Ashley Olsen
image1087
Mary-kate Olsen
image1086


All the pieces, pieces, pieces of me

It seems like I can finally
Rest my head on something real
I like the way that feels


I can do what she can do so much better

image1085

Some candy

Nu sitter jag här har käkat en massa godis nu. Har kollat lite på tv osv men känner mig väldans trött så tänkte gå och lägga mig i sängen och läsa lite tror jag och sne gå och sova. Kom på att i morrse när jag gick upp blev jag deprimerad bara tanken på att det redan var lördag och jag skulle jobba hela dagen och sen bara ha söndagen kvar (då jag aldrig får nått gjort). men nu kom jag på att jag är ju för tusan ledig på måndagar så jag har ju en till dag på mig!:D jey. det behövdes kan jag ju säga. tisdag är vanlig skolan alltså en låååång dag till halv fem och sen tränar jag. onsdag är det sovmorgon och sen två engelskalektioner samt dans på kvällen, torsdag ska vi gå med klassen och käka på restaurang i stan och sen dans. fredag ta det lungt, lördag jobba och söndag dansa. en perfekt vecka i och med att niclas även kommer på måndag och myser med mig*) nu ska jag sitta här ett tag till och möggla sen blir det nog sängen för min del. hare bra alla heje
image1084

Isn't they lovely?

image1083

Yardsparty

Så, nu har jag kommit hem igen efter en trip över till västerås. Har träffat Mojje, det ni barn;P hehe han var riktgit revlig när jag pratade med honom:) har ävne tagit kort på honom till Erica och nu kan jag alla hans barnprogramslåtar med. det har varit skit kallt verkligen hela dagen coh precis när vi skulle åka började det regna med. men men.. det har varit rätt kul och tyvärr kan jag inte följa med på gårdsfesten nästa vecka för då jobbar jag på en litem smula men veckan där på är det i sthlm både lördag och söndag så då ska jag jobba. det ska bli kul men hoppas på bättre väder med + att det kommer "hemliga" gäster dit så det ska bli riktigt kul (fast jag vet ju vilka det är). snart blir det mat, gott. stannade till på godisaffären påväg hem så jag och pappa fyllde en låda och tog med hem. det är ju trots allt lördag:P
saknar niclas som säkert alla vet (och han med) men vi får iaf träffas på måndag igen!:) det ska bli mys.
nu äre käk men tänkte bjuda på en bild först på Mischa Barton;
image1082
hejdårå


Work

God morogn! har varit vaken sen klockan 8 nu och ska snart åka till Västerås och jobba. Ska bli kul, väntar på att pappa ska bli klar och att Stefan kommer hit så att vi kan åka. Ringde Niclas och han hade försovit sig:( Stackars! Hoppas han får en bra dag hemma:) Nejj nu ska jag gå och borsta tänderna så att jag är klar iaf. Och såhär ska jag se ut när jag jobbar;
image1080image1081

The Hills

Måste bara säga att jag har börjat kolla på The Hills på sista tiden och det är riktigt bra. Älskar Lauren Conrad verkligen! Man skulle ha hennes jobb. Så jag bjuder på en bild;
image1079

I'll miss my prins

Nej nu blir det nog till att gå och lägga sig. ska upp vid 8 i morogn för ska åka med pappa till Västerås och jobba. ska bli ganska kul iaf:P trött är jag med. bjuder på lite bilder på några av världens vackraste kvinnor innan jag går till sängs, Kate Bosworthy, Katherine Heigl, Kiera Knightly och Reese Witherspoon. saknar förresten min pojke:(
sov gott pussen
image1075image1076
image1077image1078

Home sweet home

Äntligen hemma! tyvärr blev det ingen magdans för mig och Sarah då det inte var nån idag:( synd men det var iaf as kul på steppen och gud vilken träning vi fick;P Helene var dock lite arg idag (mens?) iaf var det kul och sne tänkte ju då jag och sarah att vi skulle simma (bada) i poolen. men fy fan va kallt det var! (älskling, snacka smuggla russin):P hehe.. vi doppade oss till midjan och sen hade benen domnat bort så vi gick upp igen och duschade varmt ist. efter vi gjort oss iordning gick vi till flygis där jag köpte lite naturgodis, mumsi. ska äta det ikväll tänkte jag. pappa ringde även coh sa att ajg inte behövde jobba i mon men jag ville iaf så han skulle lösa det. niclas ska ju ändå hem och visst jag kan ju åka dit men han kanske vill träffa familjen + att jag verkligen, och då menar jag VERKLIGEN behöver prngar nu:P men som sagt skulle ha lösa det åt mig:) nu har jag kollat på the hills vilket är väldans bra tycker jag. som sakt mkt drama gillar vi som heter Thilda. hehe.. väntar på att mammsi ska komma hem nu och göra lite mat.
hade även fått ett mejl av jobbet där det stod att odm ville att jag skulle ringa så jag gjorde det och fick veta att det är personalmöte tisdagen den 13 maj så det ska bli spännande. hon ville även ha mitt mobilnr så hon kunde skicka mitt schema för i sommar. sen frågade hon om jag kunde jobba (vilket jag redan sagt att jag kan) nästa lördag kväll, vilket ska bli kul! och sist sa hon att dom behövde lite personal dom kommade veckorna på eftermiddagarna och helger så det passar ju aldeles utmärkt.
nu tänkte jag sätta mig och PLUGGA EN FREDAG! tänkte att det kanske är lika bra att få det gjort. så ha det så bra iaf.. see you
image1072
This is my job
image1073
And you may has seen this before?

Bellydancer

Onsdags blev det dans och Niclas hämtade mig på kvällen. åkte hem och kollade på film och inte så mkt mera. Igår var det torsdag och vi hade elever från Lommarskolan och var med oss i köket. tyvärr vart det aldeles för lite att göra så vi var klara vid halv 1 och sen fick vi gå vid 1. Niclas följde med till skolan vilket var mys för då blev det lite pussar i kylen bland annat;P på eftermiddagen åkte vi hem och käkade glass, åt kakor och kollade på film. sen blev det middag och sen skjutsade han mig till dansen. dansade till 20 över 8 sen åkte vi hem, kollad elite på tv, åt lite och sen fick det bli duschen och sov time.
idag är det fredag äntligen! sitter i skolan nu och ska ha svenska. sen blir det stepp på idrotten och sen ska jag och sarh stanna kvar för att bada och sen prova på magdans;P heheheheh fyy fan vad kul vi ska ha:P sen blir det till att åka hem och käka middag kolla på tv och sova. ska upp och jobba i morogn i västerås med pappa så det ska bli intressant.
nejj nu ska jag på lektion, ahre puss
Jag och Sarah kanske inte är dom bästa på att vara magdansöser men det är iaf Shakira grym på
image1074

Good morning

God morgon!:) Idag har jag som tur var sovmorgon och börjar inte förns 20 i 12. det är riktigt skönt att sova ut måste jag säga! ska klä på mig nu och käka frukost. blir nog till att ha mjukis på mig idag när jag blev så deppig av att kolla ut och se SNÖ! va fan det är ju vår nu. jaja, ska bara ha två engelskalektioner efter varandra och sen ska jag åka och dansa jazz och balett vilket ska bli väldans kul:) har lite träningsverk i magen idag vilket är bra. då vet jag att jag har gjort nått bra iaf:P niclas kommer hit idag!:D YEJ! han hämtar mig vid dansen med så jag slipper åka bussen hem vilket är skönt. nejj nu ska jag kila, ha en bra dag, det ska jag iaf. pussen

Springshow

Dagen till ära har gått hyfsat fort. vi var på banken idag och avregistrera vårt företag. vilket var väldigt skönt att bli av med måste jag säga. har bar alite i porjektarbetet klart nu:) mkt pengar blev det med som sitter som handen i handsken för tillfället:) jag och sarah höll även i en danslektion idag för klassen vilket gav många skratt. mkt kul var det måste jag säga. sen blev det dansen. åt en god cecarsallad till middag och diagonalerna på dansen gick inte alls bra men själva korografin gick för övrigt väldans bra. har kommit hem käkat lite, duschat, pratat med katja och niclas och boka biljetter till vårshowen:) i år ska jag ju medverka på fyra olika shower vilket ska bli väldans kul!! två den 11maj och två st den 18maj! I hope I see you there;) nu blir det bedtime har bra pussen

Är det någon som är intresserad av att gå på Sways vårshow 2008?
Biljetter finns att boka på Ticnet.se

Desperate housewife

Vem är du i "Desperate housewives"?
FLEST C:
Du är Gabrielle Solis, den vackra pengatörstande ex-modellen som inte alltid tänker på konsekvenserna. Hon är envis, vill alltid ha sig vilja igenom och tar det hon vill ha.

image1070

http://images.google.se/imgres?imgurl=http://www.salongk.se/pictures/125441943.jpg&imgrefurl=http://www.salongk.se/article.aspx%3FarticleID%3D2981%26categID%3D77&h=266&w=468&sz=45&hl=sv&start=7&tbnid=XPPnKiunfTvsRM:&tbnh=73&tbnw=128&prev=/images%3Fq%3Ddesperat%2Bhousewives%26gbv%3D2%26hl%3Dsv%26sa%3DX


Hysterical weather

idag har jag såsat. är nämligen från och med nu lediga varje måndag, vilket är väldigt skönt måste jag tillägga! niclas åkte vid 12tiden och efter det gjorde jag goda thilda pannkakor:D mums var det! sen har jag fixat inför i morgon. sarah och jag ska hålla en danslektion så hon har skrivit ner fakta om dans och jag har kollat upp låtar och uppvärmning samt steg som vi ska lära ut i morogn. det ska bli kul:) sen har jag laddat ner låtar så har haft lite att lyssna på.. åkte med mamma och handla en snabbis på dagen. och sen inge mera. ska käka om en stund och sen blir det tv:en som gäller. hare bra heje

You to wonderful for me

Söndagen var helt klart mys! Niclas kom hit och jaa vi mös som sakt var. han skjutsade även mig till dansen på eftermiddagen och väntade där på mig tills jag sluta. det gick helt okej på träningen och det var kul. väl hemma gjorde vi pommes och korv och kollade på She's the man med Amanda Bynes. har sett den förr men den var bra (igen). hehe.. sen kollade vi på allt om min buske. den gick på tv och måste ju säga att den itne var 100% bra utan väldans skumm. iaf kollade vi på den. mamma och pappa var och kollade på när thim spelade amerikansk fotboll så dom var inte hemma förns vid 9tiden. niclas och jag latade oss i princip hela dagen, men det var skönt och behövligt. mkt mys med underbaraste mannen på denna jord. kan det bli bättre?;P

Thats how the party goes

Såhär såg jag ut i gårkväll;
image1067image1068

Not as plan

Nej helgen blir inte riktigt som vi tänkt oss. Igår åkte jag iaf hem till Niclas vilket var väldans mys!! Usch vad jag älskar honom mkt. hur mkt som helst! kan inte fatta det riktigt själv men skulle kunna göra vad som helst för att få vara med honom just nu. men innan jag tog bussen till honom gick jag och sarah på stan en stund med bea och sen gick jag och sarah och fikade. det fick bli morotsjuice och en bakelse med mandelmassa i vilket var väldigt gott men även väldigt mäcktigt. sarag tog med en morotsjuice men nån nöt och kola grejs. mums. till kvällen kollade vi på en massa tv och bara bös hela kvällen lång. vaknade vid 9 i morse av att solen sken väldigt starkt in i rummet. vi gick upp vid tio tiden och åt frukost tillsammans. sen skulle niclas på match och jag blev skjutsad till bussen. det är nämligen så att sandra fyllde år förra veckan men då var hon utomlands och nu har hon kommit hem och hon ska ha dildoparty ikväll som jag ska på (intressant)!!! så jag tog iaf bussen till norrtälje där jag köpte blommor från mig, sarah och carro. mkt fina blev dom. sen tog jag bussen hem och nu har jag precis duschat. ska med mamma och handla snart sen blir det till att äta middag och göra sig iordning för att åka dit och träffa alla glada och gratta sandra!:) det ska bli kul faktist men tyvärr kan jag då inte träffa niclas idag som det var planerat. men han kommer hit i morogn ist!:) jag har även ätit lite choklad idag, det var för oemotståndligt:P nejj nu bär det av till ica. se you
gårdagens fika;
image1066

Sweet tooth

Gottigotti! Japp, den satt där den skulle! (Tyvärr) nu har jag bakat honungsscones till mig och min familj:) dom blev riktigt bra faktist och väldans goda, det enda var väl att dom blev lite smuliga men men.. det blev iaf ett gott mellanmål, honungsscons med apelsin och morrotsmarmelad på.  mums! ska iaf snart laga lite middag åt mig för att sen åka iväg till dansen. tänkte bara lägga upp dagens outfit som blev följande;
image1065

American football

hehe måste bara lägga in en bild på min cola mormor när hon har på sig thims (min lillebror) Americanfootball utrustning. Men då måste vi också lägga till att hon inte vågade ta på sig hjälmen för den är så tung så hon var rädd för att hon skulle bryta nacken!
image1064

Coltsfoot

Hejohejohej. Har kommit hem för en stund sen. Var i skolan och hade teori om GI-metoden och viktväktarna tills nästa vecka då vi får besök i köket av några andra elever så ska vi lära dom hur det går till och lite så. så det var grupparbete idag. Jag, Sarah, Niclas, Kim och Isa blev en grupp så jag och Sarah tog ut en massa recept, isa skulle skriva en muntlig redovisning som vi hjälpte henne med sen när vi blev klara och kim och Niclas gjorde en skriftlig redovisning som sen ska sitta uppe om jag har fattat rätt. det gick hyfsat fort. var på ungdomsmottagningen idag och fick nytt recept på nya p-piller, skönt nu är det ur världen. ahh så skulle jag lämna min bok i skolan idag och jag pratade till och med om det med agneta men vad har jag med mig hem igen i väskan? Jo! min bok. va fan, får lämna den i mon då.
påvägen upp fårn bussen såg jag tussilago och nån annan blå blomma äntligen komma upp ur marken! vart så glad över att se dom så var tvungen att ta några kort:P hehe.. mys med ljust, fågelkvitter, växter och värme! nu här hemma har jag iaf varit ute med cooper, hängt tvätten och ska slänga in en ny tvätt, käkat lite choklad och nu tänkte jag gå ner och göra honungsscones till mina syskon innan dom kommer hem. hehe hoppas dom blir glada:P ikväll blir det dans igen! hur kul är inte det då?;P
pratade även med niclas mitt hjärta. tyvärr trivs han inte på praktiken så han lät inte så jätte glad!:/ hoppas det blir bättre iaf, tänker på dig underbaraste. älsko.
nejj nu blir det till att baka och en bild på mina fina tussilago:) hare bra
image1063

Summer time

image1061
Här är en bild på sommarn, för nu är den på gång att komma.

Balett

image1060
Jag dansade balett idag

It's getting better and better

Idag blev det en skön dag idag med:) hehe, mkt sköna dagar här på rad! Hade sovmorgon för det första så skulle gå upp vid 10tiden men såg ju att Niclas låg i sängen brevid mig. Ojjojjojj, det får man ju inte missa, en mysig hunk i min säng! Så det blev sisådär kvar över 10 ist för vi var ju tvugna att pressa in lite mys med:) Gjorde oss iordning och åt en mysigt god frukost. Sen tog vi bussen som gick vid 11tiden. Niclas gick av vid motorvägen och åkte vidare till stan och jag åkte till skolan. Väl i skolan hade vi bara engelska. En riktigt skön engelska lektion måste jag säga med mkt prat eller typ bara prat. Sen tog jag bussen in till Täby C där det blev shopping på hög nivå. Lakan till sängen (kommer bilder när jag bytt lakan sen), en klänning från GinaTricot för 79kr, ett par shorts från GinaTricot för 199kr och ett vitt brottarlinne (ska ha det till vårshowen är tanken) från GinaTricot för 99kr. Och här är dom;
image1053image1054image1055
Och så här ser dom ut på;
image1056image1057image1059
Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen sova, here bra pussen


I want to be forever young

Igår var det en dag med bara chil. Kom till skolan i vanlig tid men insåg ju snabbt att jag inte hade så mkt där att göra så jag åkte hem. Hem till niclas och det blev filmmys med glass:) sen blev det en god middag med fmailjen. senare skjutsade niclas mig tilldansen och det var dax för lite showjazz. det var kul, eller ahh hyfsat kul iaf. det börjar bli lite tråkigt för att jag får inga utmaningar längre, det är helt enkelt för lätt. så jag och ylva ska söka till högre klasser till nästa termin. hoppas bara vi kommer in, det skulle vara nice! i vilket fall åkte vi hem sen och kollade lite på tv. det blev bedtime inte allt för sent och ännu mera mys. mys med världens underbaraste kille, Niclas Nilsson heter han:) det är honom jag ville leva resten av mitt liv med, och det är honom jag vill uppleva allting med.
image1052
Han är bäst

Monday outfit

image1049image1050

Old school

Det jag köpte i söndags
image1046image1047image1048
Ett par flipflop från H&M Footscrub från Kicks och ett par örhängen från Wedins

Baby happiness

image1044image1045

Selfdiscipline

Nejj nu blir det snart till att åka hem. Orkar inte vara kvar hära nu längre. allting jag gör är att bara sitta av tiden, ingenting blir gjort. så nejj jag skiter i brittas lektion och åker hem till Niclas och kryper ner i sängen brevid honom.. har även ont i magen:/ hoppas på att han stannar ikväll med och åker direkt till jobber i mon ist. saknar honom. men snart ska min hunger dämpas med mys*)

Bullshit

Nu har jag äntligen lyckats komma in igen! har försökt i två dagar men det har inte gått.. men nu äntligen. har tyvärr inte kunnat skriva nått från i torsdags då jag var och provjobbade på "En liten smula" vilket var jävligt kul och det gick väldans bra. dom verkade väldigt nöjda dom med så fram till sommaren ska jag vara typ vikarie om nån blir sjuk och så och jobba lite kvällar men sne till sommarn har jag jobb där:D så kom och fika;D

i fredags var jag och niclas i stan och kollade på bio. innan bion började gick vi runt och fönstershoppade lite. vi såg iaf Juno och den var helt okej men ingen jag skulle vilja se igen. efter bion gick vi till Mongoliska och käkade vilket var väldans gott! efter middagen (som blev lite sen) åkte vi bussen hem och kollade på vilka som vann Let's dance. och jag tycker att det var helt rätt att Tina och Tobias vann!! Verkligen! mkt senare på kvällen badade jag och Niclas spa och drack lite champange (vi firade ju trots allt våran halvårsdag en dag förtidigt):P sen blev det sängen som verkligen satt där den skulle.

På lördagen åkte vi med mamma till norrtälje, hon skjutsade oss så att vi kunde ta 12:45 bussen hem till Niclas. innan bussen gick köpte vi blommor och trisslott till Daniel efter som att det var han vi firade när vi kom hem. Folk blev det men bara dom gamla vanliga:) Även Sandra fyllde år denna dag! Grattis gumman. men får gratta henne nästa vecka för hon är utomlands nu. hoppas du har det bra!:) du är saknad. till kvällen blev det till att kolla på körslaget vilket var väldans bra. sen blev det bedtime

i söndags tog jag 11:40 bussen fårn niclas. för jag skulle åka och dansa, trode jag jaa.. när jag kommer dit så får jag veta att Noura hade brytit tummen och kommer inte. kul för alla som stog där att hon inte kom! KUL! jag åker ju för fan flera timmar dit enbart för att dansa då kan väl hon för i helvete höra av sig! åhh! jag blev så arg. då kunde jag ju lika gärna ha sovit mkt längre och vara kvar hos niclas lite längre. det hade jag verkligen veljat efter som att han idag åkte till Solna och ska bo där i sex veckor och bara komma hem på helgerna. han ska nämligen praktisera på Gondolen i stan dom veckorna och lite väl långt att åka hem och sova kanske:P men men.. nu tog jag mig en shoppingdag ist i täby c och jag fick med mig hem en adapter till min telefon (vilken i slutändan inte passade!!!!), ett par flipflop fårn H&M för 49kr, ett par örhängen från Wedins för 10kr och ett paket footskrub från Kicks för 20kr. lite småfynd måste jag säga. men hittade en massa andra fina saker med men ville inte spendera för mkt så ska in dit på onsdag ist och köpa lite mera. kvällen blev en god grillad middag med familjen och sen blev det lite läsning av min bok som ska vara utläst på måndag (i morogn) vilket jag klarade av galant! nu är äntligen "the truth about dimonds" av nicole richie utläst! skönt! ska gå upp tidigt i morogn och göra läxan som medföljde med den med. börjar nämligen inte förens 1 i morgon så tar 11 bussen. iaf såg jag på wallander innan jag gick och la mig.

måndagen började med att jag gick upp vid 8. duschade, sminkade mig, klädde på mig, pluggade, åt frukost, platta håret och åkte sen iväg till skolan. väl där skrev jag ut det jag gjorde i morrse hemma och käkade lunch med sarah. sen hade vi engelska i en timme och en halv timme och sen bar det av hemmåt. jag han inte mer än att stiga innanför dörren så ringde niclas mig!:) han frågade om han fick komma hem för han var ledig i morgon (tisdag). och klart han fick! innan han kom städade jag lite, pluggade och åkte med pappa och handlade. jag gick ner och mötte niclas vid bussen när han kom och sen var det till att äta. till middag blev det korvstroganoff och ris. det var hyfsat gott:) på kvällen kollade vi på tv och mös. niclas hade blivit lite förkyld så han var mera mysig än vanligt!:) han hade även fått ett hyfsat bra chema så nu kan vi träffas lite i veckan med. problemet är bara att jag dansar! jaja, det ordnar sig alltid. innan vi släkte lampan och somna låg vi och pratade väldans länge, mys:)

nu är det tisdag och jag sitter här i skolan brevid bea i datorsalen. vi började inte förns om en timme! går inga andra bussaar hemmifrån mig så blir så illa tvungen att ta den som går den valiga tiden. råkade ha sönder en av mina ljuslyktor i morrse. niclas vaknade ju självklart men var bara orolig för att jag skulle gjort mig illa. han är så underbart söt!^^ älskar honom verkligen. idag har vi bara tråkiga lektioner och + att det är en låååång dag! först har vi projekt, sen blir det företag och sen friskvård med britta. kul, nejj! i vilket fall kan jag ju se fram emot ikväll när det blir dans! nu har det varit uppehåll under lovet så känner mig jätte taggad på att börja dansa igen. och nu är det inte långt kvar till vårshowen! gud så kul det ska bli! längtar verkligen.

nu ska jag sitta här i skolan och mögla tills lektionen börjar. + att jag kom på nu att sandra är utomlands, carro b lär inte komma (som vanligt) och carro är sjuk! kul för mig att jag ska sitta här i skolan två lektioner i rad utan att göra nått! vi har ju projektarbete fram till kl 14:50 men vad fan! vad gör jag här?! åhh!! nejj nu kanske jag åker hem, eller få se...

ha en skit dålig dag! heje

RSS 2.0