gårdagens bravader

igrå var jag hos sarah, en riktigt mysig kväll blev det. vi käka enormt mkt måste jag säga! först till middag åt vi grillad kyckling med potatissallad och pommespinnar, sen smocka vi i oss chokladpudding och som grädden på moset en stor påse med godis! ibland får man faktist, men inte alltid. vi kollade på en massa olika filmer som gick på tv och väntade på att klockan skulle gå så att vi kunde se "Idolerna hälsar in julen" eller vad det nu hette. Åhh, jag blev helt kär när jag såg det och när dom sjöng! åhh Amanda är ju så enormt grymt bra! varför vann inte hon? åhh! så jäkla bra. jag rös verkligen när hon började sjunga.. inte allt försent blev det så var vi trött och gick och la oss. SKÖNT! men det var mys! kiss and hugs to you my friend Sarah <3



image547

natten blir så mkt ljusare när du är nära

image545
image546

Snövita vinrödarosor med frost på

image543image544

Fina fiskar i guldfärger

Nu sitter jag hemma hos Sarah och myser. För tillfället är hon på toa och jag slog mig ner hära. Vi har precis ätit oss proppisar så nu får jag knappt ner en smula till. men om nån timme eller så så kan man säkert det igen;D vi käkade kyckling med potatissallad och pommespinnar. Vi har även fixat fram chokladpudding och en STOR godispåse som vi sen ska proppa i oss. nejj nu ska jag gå och kolla på Grinchen men lägger upp bilder osv senare. Hare bra
pussåhej

Bullbak på hög nivå

image536
Lillebror är i full gång av bakandet
image538
Mamai håller konsentrationen
image537
Ful kan man med bli om man hamnar på bild
image539
En lekstund måste ju med utföras

Mammi & jag är riktigt konsentrerade
Cooper måste ju med få nått gott

You are my sweetest downfall

image535
I don't care what they say, I'm in love whit you
And I'll miss the times when it was you and me
I'll miss you
I'll miss us

Blondin?

Är jag blondin i själen ?

BLONDINTEST , får du över 60 så är du blond i själen!

DU VILL
Bli känd (X)
Vara blond - ( )
Inte vara ensam (X)
Festa (X)
Vika ut dig i någon tidning ( )
Operera brösten eller läpparna (X)
Vara singel ( )
Vara med i tv (X)
Flytta hemifrån (X)
Bli modell (X)
Summa: 7

DU HAR/HAFT
Blont hår (X)
Minst 4 olika parfymer (X)
Ramlat av en stol när den stått stilla (X)
Använt urringade linnen (X)
Däckat ( )
Spytt offentligt ( )
Ramlat i en trappa (X)
Blivit hysterisk när du tappat en nagel eller ögonfrans ( )
Kollat i nån killes porrtidning (X)
Gått runt med en t- shirt som det står "SLITZ" på ( )
Haft sex med flera samtidigt ( )
Gått med kortkort kjol eller kort korta shorts (X)
Strippat - ( )
Använt ord som du själv inte kan förklara (X)
Haft rosa nagellack (X) har hänt
Fått IG på ett prov (X)
Skrattat tills någon har blivit irriterad (X)
Överdrivet mkt läppglans ibland (X)
Blivit utskälld av en lärare ( )
Stringtrosor (X)
Piercing i naveln ( )
Piercing i ansiktet ( )
Bedömt någon efter utseendet (X)
Kallat någon annan för ex. fjortis, bitch, slyna osv.. (X)
Varit med barn ( )
Gråtit för att få uppmärksamhet. (X)
En liten hund ( )
Tappat bort väldigt mycket saker ( )
Sängkläder i siden (X)
Kollat på porrfilm (X)
Bitchslapat nån (X)
Mycket mascara (X)
Skolkat (X)
löshår ( )
Brun-utan-sol (X)
Solat topless (X)
Summa: 23

DU TYCKER OM ATT/BRUKAR
Titta på folk (X)
Dansa vilt (X)
Vakna upp brevid en främmande kille ( )
Kramas (X)
Sola (X)
Gå i mysbyxor (X)
Ha "stövlar" eller klackade skor (X)
Sminka dig (X)
Ta skumbad (X)
dricka alkohol, (X)
Fixa med andras hår (X)
Sminka andra på skoj ( )
Shoppa (X)
Titta på snyftfilmer (X)
Bära färgen rosa. (X) ibland
Bära smycken (X)
Ha brunkräm eller foundation (X) ibland
Ha läppstift ( )
Knäppa "ego kort" (X)
Sova naken ( )
Säga "Blonda" saker - korkade saker? (X) det händer jaa
Ha Lösanaglar ( )
Umgås med killar (X)
Få/ge massage (X)
Vara GALEN ( )
Skratta (X)
Sjunga med i låttexter (X)
Få/ge komplimanger (X)
Retas (X)
Slåss (X) Niclas tycker det:P
Tjafsa (X)
Skoja (X)
Göra manikyr/ pedikyr (X)
Göra som du vill (X)
Ha leggings (X)
Sitta vid datorn (X)
Ligga på beachen och glassa (X)
Summa: 31

DU GILLAR
Killar (X)
Skvallerblaskor (X)
Porrfilmer ( )
Att visa dig naken ( )
Att ragga ( )
Att träffa nytt folk (X)
Göra "spa" behandlingar (X)
Mys (X)
Helger (X)
Att kolla på tv-serier (X)
Summa: 7


Allt: 68 Jaha då är jag väl ett praktexempel på en brun blondin?:/

Ofta man inte kollar på tv-serier, gillar killar, skrattar mkt, rammlat i en trappa eller vill flytta hemmifrån? snälla


en annan dag är inte denna dagen lik

Jag älskar dig ditt helvete

det var underbart, du är underbar

image534
Det var underbart att komma hem till den BÄSTASTE

Den 26/11-3/12

Nu har ajg äntligen tagit mig lite tid till att sätta mig ner och skriva allt som jag varit med om och gjort i USA. För det första var allting helt sjukt underbart! Det är verkligen JAG som har varit med om det hära. Och jag är förälskad i landet och vill inget hellre än att bo dära. Allt var så underligt konstigt, det var julpynt överallt men det var 30 grader varmt! Hur sjukt är inte det då? Men, nu ska jag ta allting från början, från dag 1.

Dag 1:
Vi åkte tidigt på morgonen från Arlanda med planet och satt på det i nio timmar och en kvart. man fick lite myror i benen kan jag ju säga. Men det var en fin dag vi hade att färdas i så det var inga som helst problem. Solen sken och när vi landa i New Ark sken solen fortfarande. Vi han inte mer än att gå av planet, byta plats på våra väskor till nästa plan för att sedan kliva på det kommande planet till Florida och Orlando. Den resan varade bara i tre timmar så det var en lite kortare sträcka, som tur var! När vi kom ner var det ju sex timmars omställning tillbax. Lite små jobbigt för när kvällen precis började där var det natt hemma. Men men.. Vi började med att bara ta det lungt och gå och käka på hotellets resturang. Men vi orkade inte så mkt mer den dagen utan kollade på en film och sen gick vi och lade oss i våra King sisebäddar;P Jag sov som en prinsessa hela natten.
image518

Dag 2:
Vi vaknade vid sju tiden där, lite konstigt att vakna så tidigt av sig själv när man i vanliga fall kan sova till ett på dagen hemma, men den var ju för min kropp och hjärna igentligen två på dagen. Men vi gick iaf upp och duschade gjorde oss iordning för att börja dagen med en härlig sockerbomb till frukost. Sen bar det av till Disney World som bara låg 15minuter med buss fårn vårat hotell. Herre gud vad stort det är! Fyra parker och alla mer eller mindre lite stora. Det tar flera dagar att gå igenom dom om man vill hinna se och göra allt man vill. Men efter som att vi hade mkt på schemat bestämmde vi oss för att ta Magic Kingdom Park och Epcot på en dag. Vi hade en karta med oss som vi redan ritat ut vilka ställen vi ville gå till dagen innan så vi slapp snurra runt där utan att veta vart vi skulle och slösa bort en massa tid. Vi åkte en massa roliga karuceller, såg en massa roliga figurer, en föreställning med alla Disney figurer och kollade på all julpynt som hängde uppe. Och självklart var vi vid TörnrosaSlottet! Jätte stort och jätte fint. När vi tog Disneytåget till Epcot kom vi till ne ny stor entre och nya roliga karuceller m.m. Dagen gick riktigt fort och det var varmt men soldis. Faktist en perfekt dag att gå runt där. När vi kände oss klara med Disney World bar vi oss av tillbaka till hotellet för att duscha och byra om, för att sedan ta en taxi till en resturang och föreställning som hette The ArabianHorsShow. Det var as häftigt att se. Vi hade bokat biljetter från morgonen och det går ut som i globen när det ska vara hästtävlingar där. Jätte stort! Vi slog oss ner på våra platser och började äta förrätten, fick in varmrätten och föreställningen började. Det var en show med hästar. Människorna var utklädda till nissar och allt annat möjligt, det var nämligen deras Julshow som vi såg. Och sen på slutet kom tomten in med. Jätte bra och vi vart mkt nöjda med att se den. När föreställningen var slut återvände vi till hotellrumet för att käka lite onyttigt och se en film och somna igen. En bra och fullspäckad dag!
image519image520

Dag 3:
Idag vaknade vi tidigt som vanligt! Vi åt frukost och tog en taxi till en Spa mässa som pappa skulle gå på för jobbets skull, men det fanns inga nya märken och inget nytt intressant tyckte pappa så efter tre timmar var vi där ifrån igen. Då åkte vi till hotellet och hyrde en cab. Vi tog kartan och packningen i bilen och skulle åka till F.L. Men efter två timmars snurrande var vi fortfarande 20 m från hotellet. Det gick inte så bra med andra ord men sen hittade vi tillslut och vi såg fram emot tre timmars bilresa på en rak motorväg! När vi äntligen som fram till FL var det mörkt och kväll så vi tog in på första bästa hotell. Och det RÅKADE bara bli i sviten! Rummet var jätte fint verkligen men vi såg inte så mkt av utsikten efter som att det var kolsvart ute! Men vi gjorde oss iordning och tog en taxi till en resturang som heter Benihanna, ett häftigt ställe där man sitter vid en stor stekplatta, kocken står vid bordet och lagar maten. God mat och rolig kock ett annat trevligt sällskap och Benihanna glas med oss hem så var vi nöjda. Åter igen på hotellet gick jag runt och tog lite kort med kvällen blev rätt så kort och sängen lyste när jag kom tillbax upp på rummet, skönt att sova, IGEN!
image521

Dag 4:
När vi vaknade den här morgonen var det helt ljust i rummet så man nästan blev bländad jag gick ut på balkongen och blev bemött av en varm vind. Där stog jag i min pyjamas och så det här: 
Ja, jag visste inte ritkgit vad jag skulle säga eller hur jag skulle reagera men jag blev ju inte annat än glad iaf. Vem vill inte vakna till denhär utsikten? Vi gick ner för att äta en trevlig frukost, trode vi ja... Det visade sig vara strömavbrott när vi kom ner i lobbyn så det blev ett glas Jos och en bagel. Jaja, det var ju iaf varmt med fin utsikt från en vacker terass. Efter frukosten gick vi ner till vattnet en stund, vattnet var väl helt okej men inte sådär jätte varmt. Efter en stund cheka vi ut och tog bilen och åkte runt, runt runt för att kolla på dom jätte lika husen, dom enorma båtarna och deras fina trädgårdar. Hur underbart vore det inte att bo här? Jag är kär som sakt och hit ska jag flytta en vacker dag! Efter nån timme stannde vi till och fikade lite och sen bar det av tillbax till Orlando igen. Hemresan gick bra och vi var framme vid tre tiden. På kvällen tog vi en taxi till en liten by bara tio minuter bort från hotellet med taxi. Där var husen precis som i Desperet. allt var lungt. Man såg verkligen hur dom levde. Barnen gick lungt hem från skolan,  det stog poliser i varje gatuhörn, husen var julpyntade och mammorna kom hem med nymålade naglar i sina cabar. Helt sjukt! bara sånnt man ser på tv och film, men nejj, jag har sett det i verkligheten! Vem vill inte leva så? Vi gick och shoppade lite och sen åt vi på den bästa resturangen på hela resan hittills! En Italjenskrestaurang med tapas och paiela. Jätte gott och världens bästa servitör! Mätta åkte vi till hotellet och packade ihop för morgondagen då vi skulle flyga till New Ark och New York.



Dag 5:
Idag åkte vi tidigt till flygplatsen för att flyga vidare till New Ark och åka till New York. Det var helt galet där måste ajg säga! Det var hur mkt folk som helst! Jag vart helt snurrig. Väl vid Hotel Hilton chekade vi in och böt och gick på stan tills det svartna och shoppade som dårar. Jag hittade en jacka och en tröja/tunika/klänning. Sen nöjde jag mig för idag för jag had eont i fötterna och ryggen. Så mkt som vi hade gått! 8 timmar i sträck gick vi bara runt i massa olika affärer! Kallt var det och det är nog den blåsigaste storstaden jag har varit i någonsin. Och jag måste bara säga, ja det är precis som du ser det på tv eller film. Precis så är det. Vi återkom till hotellet duschade böt om och gick ner och åt på en underbart god restaurang, OliverGarden. Ett jätte populärt ställe. Dom sa att vi skulle få vänta i 45 min på ett bord med vi satte oss i baren och fick ett bord direkt före alla andra. SKÖNT! Vi åt en underbar sallad till förrätt och sen åt jag lasange. Min favoritmat! Jag hade längtat, och ja Italiensk är ju = pasta = Lasange! När vi tyckte vi var färdiga orkade vi inte ens gå hem så vi tog en taxi han kunde inte engelska visste inte vart hotel hilton låg + att han itne kunde köra bil, så vi krocka med en annan och där bestämmde vi oss för att det var säkrast att gå sista biten, så det gjorde vi. Uppe på hotellrumet var vi slut både i huvudet och benen så vi somnade rätt omgående, trötta men glada.
image527

Dag 6:
Ja, vaknade vid 8 gick till Starbucks och åt frukost. Gott, gott gott! Sen gick vi till en Jeansaffär och vi hade 13 par jeans med oss där ifrån. Jag hittade två, till mamma hittade vi tre theo fick två pappa och thim fem par och niclas ett par. Sen snurrade vi runt hela dagen på massa olika ställen, olika affärer m.m. Jag hittade ett par vantar, en kaffemugg, ett par skor, fem par trosor m.m. sen köpte vi en massa grejer till dom andra med och jag hittade julklappar till thim, mamma och emma. Vid lunchtid hamnade vi på nån sorts pub där vi slängde i oss lite mat för att fortsätta vårat letande. Men innan åkte vi till hotellet för att lämna alla påsar så att vi kunde bära mera och få flera med oss hem. Vi han även med att ha lite kuddkrig när vi var så trötta! Efter en haltimmes vilande bar vi oss av ut igen till alla andra ivriga människor. Vi var nere vid CenterlPark vid den stora julgranen och kollade på allt folk som åkte skridskor. hehe.. tur att itne vi gjorde det. Det skulle ha sett roligt ut när thilda och pappa staplade fram där. med mysigt var det att se.När vi kollade på klockan nästa ggn var hon sex och vi var hungriga trötta hade ont överallt och ville bara sova. Så vi bestämmde oss för att det fick räcka för denna dag och begav oss till hotellet igen. Väl där orkade vi inte ens gå ut för att äta middag så vi beställde upp mat på rummet samtidigt som vi "hyrde" en film som vi såg. Maten var helt okej och film rolig. Det passade verkligen bra att bara käka en massa och glo film nu när man var såhär trött. Sen släckte vi lampan och la oss. Vi ville hinna med så mkt som möjligt sista dagen innan vi skulle åka hem till Sverige igen.
image528image529

Dag 7:
Vi vaknade, nejj men vilken tur att vi vaknade. Vi packade ihop våra saker gick ut och shoppa det sista. Då hittade jag två tröjor och en skjorta till Niclas fina:) Och en massa andra saker köpte vi med. Vi fick även köpa en ny resväska, för vi fick inte plats med allt efter som vi shoppat så mkt. Åter igen på hotellet packade vi allt, cheka ut satte oss och åt och sen tog vi en taxi till flygplatsen där vi shoppade lite till och sen kom planet och vi fick äntligen åka hem en timme försenat. Förutom att det var väldig turbulens på natten så gick resan bra. Vi landade en haltimme för sent och där stog Niclas och mamma och väntad epå oss! Gud så glad jag var att se dom igen!





Borta bra men hemma bäst!

Staterna

Det var riktigt nice i staterna. Ska skriva ett lååååångt inlägg snart har inte ritkgit haft tid med det ännu, har heller inte lagt in bilderna på datorn än så ni får vänta lite längre. Bara några dagar till. Men det kommer en uppdatering av alla dagarna där nere och bilder så klart. Det var iaf jätte skönt att komma bort men det var en hektisk semester. något utöver det vanliga och något jag aldrig förr har varit med om. Men jag gillade det och det var riktigt coolt faktist:P Det gör vi om, absolut! Nejj nu ska jag gå och käka lite lunch för att sen hålla mitt muntliga tal i svenskan. önska mig lycka till..

kisses and godbye

RSS 2.0