24-25

Igår åkte jag hem till Niclas, vå åt middag med hans familj och morfar. Det blev tacos och det var jätte gott! Satt fint på magen. senare åkte jag och Niclas hem till Jonas och där var även Robert och då spelade vi nått spel på PlayStation2, det hette typ "Buzz" eller nått sånnt, ett sällskapsspel där man skulle kunna mkt + att man skulle vara snabb. Första vändan kunde jag skylla på att jag inte hade några glasögon på mig och satt för långt ifrån för att kunna läsa svarsaltenativen, men inte andra ggn då jag satt närmast av alla:P hehe fyra och trea som bäst kom jag under kvällen. Men det var ju nästan så att jag lät dom vinna;P (NOT) sen kollade vi på tre filmer som itne var bra alls och sista halvtimmen somnade jag i Jonas säng:P Tack för lånet, det behövdes. hehe.. Sen var väl vi hemma vid halv 2 inatt och då gick vi och la oss på bums!

Idag skjutsade Niclas mig till bussen när jag sakt hej då till alla i hans familj och kramats och grejer. Sista ggn innan jag åker som ajg fick se dom. Erika och hans mamma såg lite smått bekymmrade ut. Men jag lovar att komma tillbax igen:P hehe.. Kunde tyvär inte säga hej då till Daniel efter som att han valde bruden före mig;P Niclas spelar just nu match fråga mig inte mot vilka för det vet jag inte:P men hoppas att det går bra iaf. Själv sitter jag hemma och väntar på att pappa ska bli klar i duschen så att han kan köra mig till träningen. Sista träningen för den här terminen nu då. TRÅKIGT!:/ Men men, jullovet är ju itne så långt iaf, tur det!

Nejj nu ska jag åka, men hare bra! Kisses

This morning and forever on

Jaha, nu sitter jag här i trosor och tröja och undrar vad jag igentligen kan göra. Men varför gör jag det när jag har så mkt att ta itur med såhär två dagar innan?

Igår var jag och Niclas med familjen på "CopangJyng" (en restaurang på söder), vi "firade" att niclas är så duktig och tagit körkort. Lite långt efter kanske men vi har inte hittat någon passande tid innan så det fick bli nu. Det var as gott och man vart proppmätt! Till förätt åt alla vegitariska minivårrullar och sallad, och jag åt till varmrätt ett stort fat med "havets frukter" så som bläckfisk, fisk, räkor, skampi, krabba m.m. Det var as gott verkligne men lite väl mkt mat för mig:P hehe..

Idag åkte niclas på fotbollscup tidigt i morrse och ajg kunde inte riktigt följa med för att jag har varit hemma och packat iordning lite nu. Åker ju på måndag och i morgon har jag inte hela dagen på mig heller efter som att jag dansar. Så jag får se vart det här slutar. har iaf plockat fram all smutstvätt som mamma ska tvätta åt mig som jag vill ha med samt stryktvätt. Om några timmar åker jag till niclas. Vi ska hem till Jonas ikväll och umgås lite och ha mys. Innan ska jag hinna duscha osv. Fuskar lite med "godislöftet" och knaprat på en polkagrisstång, Mint-kola ahh den var god:P Nej då, jag ska ha uppehåll en vecka nu när jag är borta, kan ju inte låta bli när man ska på semester till "The big aple";D

Nejj nu har jag faktist inte tid att sitta hära och häcka mera. Måste gå och fortsätta packa skulle även behöva städa innan jag åker:/
Jaja, hare goodi kiss

perrongen som står stilla, ett tåg som går fort

det är som att jag sitter på ett tåg som går jätte fort, man vill bara kliva av. Bara stå på perrongen ett tag

min seeega dag

nu sitter jag i datorsalen och väntar på att niclas ska sluta för dagen. Har precis ätit lunch och innan hade jag näringslära. Vi började även dagen med en frukost med hela klassen och våran lärare på donken. Det blev en frukostmacka, yoogi + äppeljuse. GOTTGOTT! Sarah har inte varit i skolan idag vilket var TRÅKIGT!:( ska förbi hgenne sen med niclas och hämta kakor som han har beställt av henne:P hehe.. Sitter även här med hela väskan fulla av polkagrisar, 12st! Det var ju 6 för 100 och mamma skulle ha 6 och sen köpte jag och niclas 6 tillsammans. hehe.. gott med kakor och polkagrisar idag:P En massa goda smaker så som päron, melon, citron, vanilj, U.S cola, mintkola, salthallon, blodapelsin och salt lakrits, turkiskpeppar, svartavinbär, aprikos samt cactuslime. GOTTGOTTIGOTTGOTT..... det blir även mys ikväll! MKT MYS! ska ner till banken snart med för mitt nya kort funkar ju inte så klart! blir ju galen. snart bär det av till usa. ska bli riktigt nice ju! ska åka med pappa helt själv och dom andra fick inte följa med:P hehe.. nicenicenice..

nejj nu ska jag dra, hejdårå

Mitt jobb

image517

memories

image515image516

realitive

Ibland inser vi att drömmen blir till en mardröm
Och vi tycker verkligheten är bättre

Walking in my winter-wonder-land

image514

Robertsdag

Idag fyllde Robert år och det är väl klart att det ska firas! Jag tillbringade min kväll med Niclas med att göra så cupcakes åt honom. Han hade nämligen nämt förut att han ville ha sånna med turtels på, så jaa, here it is! Dom vart goda och väldigt mättande. Och efter som att han sladdar rätt hyfsat när han äter och dricker (blött under honom i matsalen och kladdigt bord när han går där ifrån;) så fick han en haklapp och en nappflaska med saft i. Och vad vore en födelsedag utan ballonger? INGET! Så han fick en röd och en blå av oss på morgonen. Hoppas du hade en trevlig födelsedag Robert.
Stort GRATTIS på din 18årsdag!

image512image513image511

kiss

Jag tänker kyssa dig,
jag tänker ge dig en tungkyss,
Så att det känns

The words reminds me of you

image507image508
image510image509


Do you remember?

image506I'll miss the old times

Don't just hate me

ONNNNNNNNNT i magen fick jag nu! Och nu släppte det. SKÖNT

Nu är det bara två veckor och en dag tills jag åker. Ska bli så jävla nice. Mamma säger att jag bara kommer älska det och det kan jag tänka mig. Så underbart!

Pratade med min lite skumma pojkvän för en stund sen:P Hehe, hjärtat du är allt och lite till!

Har varit hos Isa, Beppe, Tine och Mackan idag, vi har inte träffats på 4 låååånga år så det var jätte trevligt att träffa dom igen! Fint bor dom iaf, nytt hus, nya ringar (dom gifte sig i sommras. Synd att vi itne kunde komma på bröloppet!), äldre barn m.m. Det var jätte kul iaf och jag hoppas och vill att vi kommer träffas lite oftare än vart 4:e år framöver. Det är ju inte långt borta direkt. hehe..

Nu ska jag prata lite med krille och sean sen ska jag sova.
Hare bäst

soon

image505
2 veckor och 4 da'r
eller
18 dagar

Keep up the good work

Jag försökte andas åt dig med
du simmade inte
du simmade inte, fast du kan
Och nu vet jag inte om jag vill fortsätta att andas åt dig med

TV godis

image502image503image504

Tilltalande utsida

PÅ något sätt så tilltalar Meredith Greys och Sarah Jessica Parkers utseende mig, men när jag frågar andra tycker dom itne alls att dom ser bra ut? Kanske det är så att jag är konstig men om jag vore kille skulle jag iaf tyckt dom såg bra ut;D
image500image501

Give me some feelings

image498
image497

image499
I'll miss santa

Cupcake

image495image496
Nu har jag även fallit för små söta cuppisar, vilket jag ska käka när jag åker till Usa den 26/11. Det ska bli så nice daddy!:D

En evighet sen sist

Nu har det gått sådära skit länge igen sen jag skrev sist. Men jag har haft fullt upp hela lovet + att jag blev magsjuk i förrgår vilket inte var så kul.

Förra fredagen var iaf jag och mamma på den dära föreläsningen hela dagen. Det gick jätte bra och mamma grät när jag satt där och berättade om allt. Och även jag var väldigt orolig och nervös när mamma skulle upp och prata men inte när jag själv skulle det. Det enda som jag irriterade mig på under hela den dagen var att en annan fosterhems familjs mamma och dotter var där och oxså prata om hur det var, och dom två var ju två idioter i samma strut. så jävla irriterande människor det finns! det ända dom hade och framföra var hur bra dom var på allting, så mkt bättre än alla andra, och det var ju faktist DOM som måste ha haft det jobbigast av alla andra som var där. Men men, dagen gick och när vi var klara så såg jag fram emot att aldrig mer få se dom igen. Efteråt åkte jag hem till Niclas, vi gjorde inte så mkt mera än att tog det lungt, kollade på film och mös.

På lördagen fick jag skjuts till bröloppet som jag skulle servera på. Dom hade sakt till oss att allting skulle vara framme och klart när vi kom så att vi inte skulle behöva göra mer än att tända ljus. ställa fram förätterna och hälla upp champanj, men nejj då! nästan ingenting var ju klart så det var bara att sätta igång att stressa ihjäl sig. Som tur var om man nu vill se det så så hade bröloppsparets fotograf "glömt" bort dom så alting vart två timmar senare än väntat. Då hade vi ju mera tid att göra iordning allting iaf. Det gick bra inga större bravader förutom att jag fick en chock när jag såg brudens klänning, SERISROSA??! VA? hur kan man bära en serisrosa klänning på sitt eget brölopp, asså det var ju inte så att den var ful på nått sätt, jag vart bara så himla chockad! Jaja, det var iaf en kul grej. Kvällen rullade på bra men! Niclas väntade i rätt tid som jag hade sakt till honom att det skulle bli klart, men efter som att allting sköts upp och dom var två timmar sena så fick vi inte gå vid sju som beräknat. utan vid halv tio. Så jag kunde inte följa med Niclas tyvärr och hämta hans mamma och pappa på festen så han vände när vi pratade och hämtade dom först och sen hömtade han mig. VÄRLDENS SNÄLLASTE POJKVÄN! Du är värd mer än guld och diamanter, mer än hela min värld. Resten av kvällen fikade vi lite hemma igen med hans familj, sen somnade jag rätt snabbt, ungifär samma sekund som jag la mig på sängen under täcket.

På söndagen åkte jag till tärningen som vanligt ihopp om att jag skulle träna oxså, men nejj då, då var den inställd utan att jag visste det. kul, Kul, KUl KUL!!! då har jag suttit och åkt buss från 11:40 på morgonen till 14:00. jätte kul! så det var bara att ringa pappa och be honom komma, fick vänta en timme sen kom dom. Åkte till täby men inte så mkt mera. Sen på kvällen kom Niclas när han hade jobbat klart och vi gjorde inte ås mkt mera än att ta det lungt och kolla på tv.

Måndag morgon och LOV!! så himla skönt, trodde jag ja. I min stora förhoppning trodde jag att det hära lovet skulle vara skönt och att man skulle hinna vila upp sig. Men icke då. Har gjort nått varenda dag. Så på måndagen åkte jag, niclas och thim till täby för att jag coh thim skulle klippa oss. Har nu lugg så att alla vet om det. Passede bra måste jag säga, känns trevligt och ahh en ny thilda fanns nog där inne nån stanns. På kvällen sen åkte jag och Niclas hem till honom.

Tisdag morgon och vi åkte iväg för att hämta ut körkortet. Ja, då har du ett körkort nu att visa upp älskling, och inte ett helt A4 papper. Hehe, så stolt han var när han tog i det på banken. Sen begav vi oss till Uppsala och Ikea. Det var en riktigt trevlig dag men den tog tyvärr slut väldans fort. Jag fick iaf med mig hem ett ljus, band, ett gosedjur som jag sen gav till dennis och en kopp. Hjärtat köpte ett gosedjur som han hängde upp i bilen, ett par tofflor och en kopp han med. Till Erica hittade vi en bok och ett gosedjur. Även hans mamma vart lycklig när hon fick höra att vi skulle åka dit och skrev en handlarlista med lite smått och gott så som papper, galjar, lådor m.m. Lunchen vart en portion spagetthi och köttfärssås. Sen när vi satte oss i bilen och skulle hem så visade det sig att jag har bättre lokalsinne än vad niclas har iaf. Han ville inte lyssna men sen när han insåg att hans förkök var förgäves och helt fel så gav han upp och lyssnade, vilket gjorde att vi kom hem någon ggn med. Hehe hjärtat, lyssna på mig, jag vet;D Det var lite kul iaf. På kvällen åkte vi till Ica ch köpte lite fika som ci sedan fikade lite på hemma.

På onsdagen var det den enda dagen som vi INTE hade några planer, HAHA! Inte alls då, jag vaknade på ett sprudlande bra humör och fick för mig en massa saker. Niclas vart helt förstummad när jag började bravera om en massa tänkbara saker som vi skulle göra. Han lungnade ner mig lite iaf så att vi tog dagen lite lungt. För det första åkte vi till Ica och handlade, sen åkte vi till baken och fixade lite med pengar, när vi kom hem tog vi en promenad med Erica i vagnen, väl hemma igen satte vi igång med bullbak. Både Erica och Dennis var glada. Hampus och Robert kom förbi en stund vid middagen innan träningen så vi fick lite hjälp med att baka. Sen hur dom såg ut som hampus gjorde behöver vi inte riktigt nämna, men det var kul. Det vart även förevigat med fotografier och filmkameran kom fram. Vi fikade lite och sen åkte niclas, dennis, daniel, hampus och robert och träniade medans jag och erica kollade lite på bollibompa.

Torsdagen var väl den dagen som Dennis mest sett fram emot kan jag tänka mig. Vi åkte iaf med Dennis och bowlade, käkade på donken och sen gick på bio och såg "Routatoulli" eller hur det nu stavas. Den var bra och rolig och dennis verkade nöjd med dagen. Just det, när vi var och bowlade var även "Plexus" där och dennis fick en aoutograf. Så dagen till ära var nog bra trots allt fast han inte van över oss. På kvällen tog jag bussen hem och tog det bara lungt.

På fredagen var mormor hära. Vi fikade lite och senare kom niclas. Vi gjorde oss iordning för att åka till Norrtälje och gå ut och käka med familjen på våran gamla restaurang (The Spa bar) som nu heter Stadion. Men i sista sekund fick jag och niclas åka till Rimbo för att köpa blommor som mamma hade glömt. Sen vid kvart över sex kom taxin och hämtade oss. Tyvärr måste jag säga att den nya ägaren inte har lyckats. ingen bra mat, kall dessutom! Inte bra, nejj så dit går vi nog inte igen och äter. Inte bra inte bra.

Lördagen kom hastigt och då var det haloween. Mamma jobba, så vart inte så dära jätte inspirerat men vadå? alla är ju stora nu Ir? Vi fick iaf besök av Svenne, Nettan, Linda och Filip. Det var riktigt trevligt med tre rätters middag. Även den här dagen fick jag och niclas åka runt i rimbo för att handla mat till kvällen. Inte mig emot så länge det inte går på mina kostnader. Hehe.. Vilket det inte gjorde. Senare skjutsade även jag och Niclas Theo och hans två kompisar till Norrtälje, dom skulle på nån Haloween fest dära. Kvällen var trevlig och slutade vid ca 01:00 tiden.

Även söndagen trode vi skulle bli lugn, hehe trodde vi jaa. För det första försov vi oss på morgonen. Niclas skulle nämligen jobba i Älmsta vid tre tiden och innan skulle vi hinna hem till honom och äta lunch, vi vaknade 12:40, vi fick lite smått panik jaa, det kan man ju lung säga. Men det gick bra iaf. Niclas åkte till jobbet och jag åkte med Anette, Janne och Erica och kollade på när Daniel spelade fotbollsmatch i Norrtälje. Där lämnade även Dennis pappa honom så åkte vi hem och käkade middag, Niclas kom även hem lagom till den. På kvällen var det lugna gatan och jag fick en kvällsmassage, den satt där den skulle!:)

Och nu när det blev måndag igen (lite för snabbt) så trodde jag att det var back to the reality, men inte då. Mådde inge bra alls på morgonen men hasade mig upp i sängen ändå och det bar iväg till skolan med huvudvärk, kallsvettningar och illamående. Men jaa, har man prov så har man tänkte jag och åkte för att göra mitt prov, åkte även till tandläkaren som det var planerat men sen struntade jag i att gå på engelskan för att jag inte mådde bra. Hjärtat och jag åkte hem och åt lite, sen gick jag och la mig och sov bort typ hela dagen. Vaknade och mådde sämmre vilket resultera i att jag även smittat niclas som vart magsjuk och sprang mellan toan och sängen hela natten, även dennis och när jag ringde hem fick jag veta att både thim och theo med hade blivit magsjuka. Så jag väntade i princip bara på att jag med skulle få bli av med mina bakterier. Men inte då.

Så på tisdag morgon (igår) fick vi alla fyra vara hemma från skolorna, alla mådde piss i princip men jag mådde iaf lite bättre än dagen innan. Mamma kom och hämtade mig vid två tiden. Resten av dagen och kvällen tillbringade jag med att dricka blåbärssoppa och käka skorpor framför tv:en. Min bästa vän för tillfället. Pratade lite med niclas som med mådde bättremen skulle vara hemma dagen där på.

Onsdag idag då och alla mår som gott som bra igen. Men man ska ju alltid vara hemma en extra dag så att man inte fåt tillbax det, men i morgon blir det skolan för alla. Ska faktist konstigt nog bli rätt skönt. Lite mera rutiner. Tyvärr missade jag dansen igår och idag, vilket är mindre kul, men men. Finns ju inte så mkt man kan göra åt det. Nu ska jag snart äta min första riktiga måltid på flera dagar. Ska bli gott! Hungrig!! KUURRRRRRRRR KKKURRRRR

RSS 2.0