I know every goldsplash in you'r eyes, and I know all you'r faceline


this time it's my own

hej bloggen och alla andra. idag har jag jobbat och det har varit mer folk än vanligt vilket som var väldigt trevligt så klart:) är väldigt trött idag dock och huvudverken börjar träna på känner jag. tänkte kolla på bröllopsfixaren som börjar vid 9 men vet inte hur länge jag orkar. niclas är fortfarande på jobbet på våran mys kväll som vi skulle ha haft tillsammans. det var nämligen så att det var nån som skulle jobba kväll som inte kom så då fick han stanna kvar:/ jaja, det gör mig inget det är ju sånnt som händer. men klart det hade varit skönt med en kväll tillsammans. det känns lite som att vi bara går om varandra nu bara för att vi jobbar så olika tider:P men men.. vi får se fram emot hösten. just nu kollar jag på det okända och käkar bullar. mums, fick det på jobbet:P nejj nu ska jag kolla vidare och sen blir det sängen för min del.. ska upp sex i morgon så blir inte sent för mig inte...
här är en bild på mig idag iaf;

Sov så gott alla hjärtan, pussen

A moment like this

Nu mina vänner är jag hemma i soffan och latar mig. Igår kom jag hem vid åtta tiden på kvällen fårn jobbet och var helt slut. Niclas lagade en sen middag åt oss:) sen blev det lite godis och tvtittande. idag har jag med jobbat. det blev lite krångel med båten på hemvägen men tillslut ordnade allting sig och jag kom till norrtälje iaf. där bjöd peter och therese mig på thaimat. mumsmums... sen gick bussen hem halv åtta och väl hemma har jag bara duschat och kollat på tv.. just nnu är det pause men jag håller iaf på att kolla på fyra bröllop och en begravning. den är lagom rolig och sen sån film man inte riktigt behöver följa med i för att förstå. bra det för jag är rätt så trött. väntar på niclas. han är fortfarande på jobbet så får se när han kommer hem. nejj nu ska jag kila. men ni får ha det så bra iaf..
pussen

My new nails

Heje!:D idag är jag på väldans bra humör. Var och gjorde naglarna som sakt och jag blev jätte nöjd och nu har jag en fin skimmrig ljusrosa färg. as fint om man är brun! efter det träffade jag sarah vilket var väldigt roligt! vi kollade i massa affärer, fikade och snackade en massa gossip. hehe det var väldigt trevligt efter så lång tid att träffas och få en liten uppdatering:P
innan jag åkte hem gick jag och handlade lite som vi behövde och väl hemma satte jag mig ner m ed telefonen och började ringa runt.. började men att inga till vägverket och bokade en uppkörningstid i norrtälje.. trevlans, sen bokades det en ny tid nästa vecka för naglarna, sen ringde jag min hårfrissa och bokade en tid hoss henne på tisdag eftermiddag (efter halkbanan), sen ringde jag till emmas kortis och pratade med dom, jag ringde även emma och pratade lite med henne och såg till så att allting var bra, sen pratade jag med mamma och pappa som är i grekland där allting var bra med och sist men inte minst ringde jag mormor och hörde mig lite för om på tisdag då hon ska skutsa mig..
när jag ringt alla dessa samtal kokllade jag lite på tv, lagade mat och bakade ett majsbröd som var väldigt gott!! så himla enkelt och gott verkligen.. det kommer jag garanterat göra om fleraq ggr..
och nu sitter jag här och undrar om jag ska tvätta eller inte, får se hur det blir med det.. ska även göra en god efterrätt sen som består av varmabär med smält choklad över som serveras med vaniljglass. man kan även ha musli till om man vill (då blir det lite krispigare). men tror jag gör det lagom till Supersize VS. Superskinny. kanske kommer kännas sådär att äta till det programat när man kommer få se alla smala människor men samtidigt få se alla tjocka:P men men..
hoppas på att niclas inte kommer hem alltför sent ikväll, men tror det efter som att det har varit så bra väder idag och är fortfarande.. så jag får nog gå och lägga mig själv ikväll:/ men men.. jag måste, ska upp tidigt i morgon och jobba:)
nejj ni, nu blir det tvätt och sen tv med mys:)
hare bra.. pussen

Och här är mina fina nya naglar:)

My lovely nails

God morgon! Nu har jag precis äti färdigt min goda frukost. Det blev macka, yoggi med musli, ett glas jos och en stor kopp th som smakar kokos. mums! idag blev jag väckt av min underbaraste niclas innan han åkte till jobbet. så jag gick upp vid 8 och vinkade av honom vid dörren. jag väntar nämligen på att simon ska komma och städa här idag så då ville jag vara vaken innan. ska snart sminka mig och borsta tänderna för jag ska in till norrtälje idag och fixa iordning mina naglar. senare ska jag träffa sarah vilket ska bli väldans trevligt efter som att v i inte har setts sedan studenten. sen ska jag handla på vägen hem och äta middag själv idag med tror jag:P niclas jobbar ju så sent så ja så får det bli. i morgon ska jag jobba igen och jag kan säga att jag verkligen ser fram emot det och jag har faktist saknat det dom här tre dagarna som jag har varit ledig.. och nu ska jag jobba fram till tisdag då jag ska göra halkbanan, hehe uscha.. kommer vara nervös, verkligen! men jag hoppas att det år bra.. nejj nu måste jag kila..
ha en bra dag allesammans..
pussen

Pineapple and strawberrys to my darling

Mys i mängder tills hjärtat mitt kommer hem.. tänkte mysa till det lite med frukt och ljus.. se bara vad gott;

Till att börja med...

Och att genomgå...

Att få till slutklämmen...

Och att slutföra och avsluta med...
GOTTGOTTGOTT
& God natt

Dream a litle dream of me




All this wonderful beds

Hejsan! Igår var jag ledig och det var även niclas. Så vi åkte en sväng till norrtälje och handlade hem mat till veckan. emma är på kollot nu och resten av familjen åkte utomlands till grekland igår. dom har det bra och väldigt varmt och emma har det kul med sina kompisar. men idag är jag helt själv hemma,  niclas jobbar nämligen. och jag har inte orkat gjort någonting alls idag så jag har bara legat framför tv:en och glott.. ohc nyss gick jag in på Laura Ashley:s hemsida och kollade och se så fina sängar jag hittade;


Tänk att få sova i någon av dom härliga sängarna?! Och sen var jag tvungen att visa den ursöta bebis-spjälsängen. Hur gulligt är det inte? så ska mitt barn få det;P
nejj nu ska jag nog käka lite middag.. frågan är vad det blir...
fiskpinnar?, ravioli?, korv?, köttbullar?, hamburgare?, pasta?,kött? jag har ingen aning om vad jag är sugen på...
jaja hörs kanske senare.. hare bra.. pussen

My midsummer in beautiful image


Theo började dagen men att han (tänkte) hjälpa till att diska med handdiskmedel

Jag hade min sommarblommiga klänning på mig

Och innan gästerna kom var dukningen klar

Emmas och min midsommarkrans

Lite bubbel och jordgubbar

Thilda i blommkrans

Och här är alla samlade till middagen, förutom emma som står bakom kameran

My own litle place

Så, flera dagar har gått och jag har jobbt på som bara den i två dagar nu.. Det har till och med varit midsommar men mitt internet har inte fungerat så har inte kunnat skriva.. nu sitter jag iaf hemma och är helt slut i kroppen.. alla är hos mormor och äter middag men efter som att jag jobbde idag och kom hem vid sju s¨å kunde jag inte åka  med.. niclas är hemma idag men vi ska förmodligen ses i morgon. allting på jobbet går underbart bra och i morgon ska jag vara ute på ön helt själv.. får se hur det går men det känns väldigt bra allting och det är hur kul som helst.. nu ska jag går och duscha och sen sova, ska nämligen upp vid sex i morgon..
Men här är lite bilder på mitt ställe innan jag öppnade;


My, my, my

Ont i magen har jag. Fråga mig inte varför för jag vet inte.. Väntar iaf på att niclas bara ska ringa så att jag vet när han kommer hem igen.. Han är på jobbet men förmodligen rullar det på bättre nu under kvällen än vad det gjorde på dage..
Idag har jag varit ledig så jag har kört bil väldigt länge! har även shoppat loss på Jysk;P har köpt en thekanna, två koppar och ett kakfat i samma serie. dom var så söta så jag var tvungen. hittade även dricksglasen i samma serie som mina kristallchampangeglas. så det är lite kul att ha i samma färger, samma serie och mönster. sen hittade jag fina lakan med blommor på. jätte mysigt bohemiska så jag var tvungen! sen skulle vi äta en väldigt god paj till middag (trodde jag ja, och alla andra). uscha den var verkligen inte god! mamma, det behver du inte göra om..
iaf igår så var jag ute på norröra och kollade på mitt nya cafe:P det v ar väldans gamalt men det kommer nog bli jätte bra och mysigt.. har lite bilder att lägga upp på det sen.. nu kanske jag ska läsa en bok elelr nått innan niclas kommer hem..
ha en bra kväll pussen
P.S Ska jobba i morogn!

This pictures can tell you more then words can

hej bloggen! nu har dagarna rullat på och orkar inte skriva allting som har hänt så visar det bara lite snabbt med mina underbara bilder...


Det började med vackra naglar


Sen var det studentlunch och fotografering. Elin van pris för att vara en duktig student, vi för klassens bästa UF företag och karoliina vann 10 000kr för en bra vän och duktig student. Inte illa pinkat! men det är hon verkligen värd!


Sen kom den stora dagen och vi åkte i kortersen i spöregn och hagel, men va fan det var ju studenten! Sen fick jag i överraskning att åka limmo hem. EN VIT MED! Jag var hur glad som helst och lite glad i hatten med. Väl hemma fick våra nya grannar se mig för första ggn. Hehe, undra vad dom tror nu? Efter lite torkning kom släkt och vänner, bästa Katjan och mormor så klart. Efter maten var det dax för paketöppning och allt det här fick jag; Av framiljen: Åka limmo, en äkta sötvattenspärla som berlock och ett helt sett porslin, av mormor: pengar och en skål, av Isa, Beppe, Leontine & Malcolm: Ett halvbans i silver med ett stort hjärta på, av Katja, Thomas & Inge: En tavla som Katja har målat (med mig på) och ett halsband i silver, av Vican, Victor & Micke: Ett pressentkort på H&M, av Cissi: Champangeglas, av Christer & Lill Thomas: choklad, av Gabbi, Andreas, Göran & Yvonne: ett halsband, av emelie, kim, thomas & anette fick jag ett armband och av alla kort och en massa blommor.


På kvällen blev det liten träff hos Sarah och sen bar det av till mobergs med allt folk. Älsklingen och jag lyckades hamna på bild med. Hehe:) En underbar dag, en underbar student!

This is a party, all night long...

Hej bloggen! Nu var det länge sen sist igen men det är bara för att jag (som vanligt) har haft fullt upp. iaf så tar jag studenten idag och självkart inte sova. har sovit fyra timmmar nu och sitter och kollar på niclas min älskling när han ligger i sängen och sover. igår var ag och förlängde mina naglar så nu är dom jätte fina!:) sen åkte nästan hela klassen till sofi och klädde vagnen och käka. den är as fin och självklart är den det, jag menar... det är ju vår klass! vad mer kan man säga?! jag ska igentligen upp halv fem men klockan är tio i fyra. har legat vaken i sängen från tre. ska raka benen, byta nagerlack på tårna, sminka mig, mamma ska fixa mitt hår vid fem, skriva ut en bild, packa allt, käka frulle och klä på mig samt se till att niclas kommer upp i tid. gud jag är så spänd nu och det ska bli så himla kul! alla gäster kommer vid tre tiden idag och jag får inte veta någonting. igår kväll skickade mamma och pappa upp mig och niclas och sen fick vi inte komma ner på hela kvällen. heheh rätt kul tycker jag att dom anstränger sig så!!!:) det enda jag vet är vilka som kommer eftersom att jag fått bjudit alla själv och vad det blir för mat. annars har jag varken sett skylten eller vet hur jag ska tas från parken idag.
Vid sju ska iaf klassen träffas i parken och dricka champange frukost och jordgubbar. sen ska vi ta en taxi upp till hotellet där vi får en riktigt stadig hotellfrukost (mer än vad dom andra på roden får:P) vid tio tror jag det var kommer en hyrd buss och hämtar oss alla från hotellet och skjutsar oss till roden där dom ska uppträdda och lite så. och vid halv tolv smäller det!! då springer vi ut och sen är det party all night long kan jag ju säga... gud !!
nejj nu är ju klockan (äntligen) fyra så ska nog  börja lite smått.. önska mig lycka till idag så skriver jag någon dag när jag mår bättre igen:P
Pussen 

A really good thing!

Idag är jag sprudlande glad. Det lyser om mig så mkt att det sprutar ut genom öronen:D heheh.. jag har skrivit teoriprovet idag till körkortet och klarade det med god marginal! jag är så fruktansvärt glad för min egen skull och det är så fruktansvärt skönt att det äntligen är över.. nu väntar jag bara på halkbanan och uppkörning.. hoppas verkligen att det blir snart så att jag kan ha körkortet till jobbet sedan:D gud vad skönt det är! och för att pappa var så stolt fick jag hyra en film, köpa en tidning och en glass;D visst är han snäll min pappa?;) hehe i morogn är det studentlunchen på roden och efter det ska jag med sarah hem och fixa hennes naglar, sen ska vi färga ögonfransarna och ögonbrynen. efter det ska jag gå och sola och sen blir det till att åka hem till niclas.. torsdag är vi lediga men då ska jag till norrtälje och fixa mina naglar. ska förlänga dom:D niclas åker med som sällskap snällt av honom och sen ska vi gå och handla en blomma.. efter det skjutsar niclas mig och sarah hem till sofi där vi ska käka, klä studentvagnen och lite sånnt dära kul.. och fredag tar vi ju studenten!:D fy fan vad skönt men endå så jävla jobbigt att inte veta vad man ska göra i framtiden. vad man ska ta sig till efter skolan. måste man verkligen bli stor på riktigt?!:P hehe.. jaja, det ordnar sig nog och jag har ju som sagt var världens bästa jobb! nejj nu ska jag käka snart sen blir det städning, läsning och film ikväll:D ha det så bra.. pussen

All the reel girls

Det var en bra kväll tjejor:)

Under cover; Fareborg



The banquet

Lite bilder från banketten;
The girls in action
The boys in actionVictor & Tim in actionMe & Maoudi
That was a wonderful night with many tears...

Isn't it ironic?

jaa det var ju i onsdags det. och jag vet inte rikgit vad jag ska tycka, det var iaf ironiskt och falskt men det är det alltid när det kommer eller varje ggn det har kommit från det hållet och från den käfften. jaja, forgive and forget...

This is my life from now on

Hej allihopa! har precis kommit hem fårn jobbet.. det har varit en väldans hektisk dag. har inte suttit någonting alls mellan 10-15:30 och efter det han jag slänga i mig en macka och sen var det full fart igen en timme.. som sakt var har jag precis kommit hem nu och ska hoppa in i duschen och sen blir det grillkväll med familjen:) jag måste säga att jag verkligen längtar tills vi ska öppna cafet på norröra. det ska bli så roligt.. och nu är det inte långt ifrån.. och om två veckor ska allting börja göras iordning och på midsommardagen ska vi öppna. YEJ!:D gud va kul det kommer bli, en helt underbar sommar..:) dock kommer jag inte träffa niclas lika mkt som jag kan nu men det visste vi om fårn början och det har vi räknat med.. får träffas mera i höst igen:P usch, men så är det iaf.. har precis pratat med honom men kom på en sak nu som jag glömde säga så ska ringa igen och sen blir det duschen.. ikväll blir det lugna puckar och en massa hills avsnitt hoppas jag:P men ni får ha en fin kväll, pussen

all this words...

NU är det över en vecka sedan som jag skrev men jag har haft fullt upp hela veckan.. Kan dra veckan lite kort för ska snart iväg och jobba. Iaf var banketten i söndags jätte rolig och bra.. Tårarna sprutade på mig när lärarna höll tal så jag antar att det inte är nån ide för mig att sminka mig på själva studenten.. heheh.. på kvällen hämtade niclas mig och vi åkte till honom:)

måndags hände ingenting speciellt och igentligen är jag ju ledig på måndagar men jag hade utvecklingssamtal med min mentor och mammsi.. sista för alltid, och det känns sådär måste jag säga men allting gick bra iaf.. på eftermiddagen gick jag och sarah på stan en sväng och jag shoppade loss. sen hände inte så mkt mer än att niclas kom hem till mig..

tisdagen var helt okej.. vi gick in i köket och sista gruppen fick göra sitt teoretiska prov.. det gick bra och efter det hade vi porrdans på brittas lektion;P heheheheheh! ahh vi såg för jävla roliga ut:P efter det åkte jag till körskolan och sen hem.. niclas skulle då igentligne ha träning på kvällen så han följde inte med mig hem. men när jag steg av bussen så stog han där och väntade på mig! ÅHH! han är helt underbar och jag älskar honom mer än självaste livet måste jag nästan säga.. det blev en mycket mysig kväll med pizza och film:)

onsdag var det sovmorgon för oss båda men niclas behövde åka in tidiagare än mig så jag följde med och gick på stan. hittade ÄNTLIGEN! smycken till studenten.. det enda jag har kvar nu är ett par örhängen.. sen vid 12 tiden hade vi engelska och det gick väldans fort.. efter den lektionen gick jag med sarah hem och sen ner på stan.. senare ringde carro och sa att vi skulle komma ner till parken så vi satt där många tjejer ifrån klassen och drack lite.. sen hade vi ett bord bokat vid 8tiden och så käkade vi, drack och hade det hur kul som hellst.. mådi kom även ner till trädgården och det var riktigt kul!:D hehehe.. vi stannade tills stägning och sen sov jag hos sarah.. men innan dess var det mkt kallebalik.. heheh.. jaja, det ordnar sig..

i torsdags när vi vaknade åkte vi med fredrik ner på stan coh käkade lunch.. sen tog jag bussen hem och låg hela kvällen och kollade på the hills:) mysmysmys...

igår (fredag) jobbade jag från tio till fem.. jag fick hålla i bröllopsfikat som vi hade igår och det gick väldans bra:) (var dock väldigt varmt att jobba i jeans...) men men.. och jag måste bara säga att jag har fått världens bästa jobb! jag har blivit erbjuden en plats som ansvarig till sommaren.. det är på norröra och det är melkers cafe från filmen saltkråkan.. dom som ägde det ville inte ha kvar det och då har en liten smula köpt det och vill att jag ska vara ansvarig hela sommaren där ute.. helt sjukt att jag som jobbat fyra ggr ska få jobbet och inte dom som har jobbat i flera år.. jag blev iaf jätte glad när dom frågade och tackade självklart ja direkt!:D berättar mera om det när jag har mer tid på mig.. iaf i gårkväll efter jobbet kom jag hem och då grillade hela familjen och satt ute i värmen till 12 på natten.. då gick jag och la mig..

nu är det lördag morgon och nu ska jag snart gå ner till bussen för att åka och jobba.. idag är det costombike show så vi kommer ha fullt upp hela dagen.. inga jeans idag tror jag:P hehe.. ha iaf en bra dag så kanske jag skriver ikväll:)
pussen

I love the sounds of you'r voice

Ja, kvällen har varit väldigt lugn! bara thim och jag hemma så vi käkade lite middag och efter det har jag suttit och kollat på en massa avsnitt av the hills på mtv.com. nu är klockan snart två på natten och jag tänkte gå och lägga mig. ska upp tio i morogn för att vi ska till skolan och ha banketten, vilket ska bli väldigt intressant men kul:) jag och sarah står ju för dekorationerna så vi ska ut i skogen och plocka sirener som vi ska ha på borden, dom luktar så gott!:D
det har även varit en rätt så jobbig kväll (för mig del). har inte träffat niclas nu på snart två dagar och det känns sådär. väldigt jobbigt med andra ord och jag längtar så efter att få se honom i morogn! just nu skukke jag kunna göra nästan vad osm hellst för att få ha honom här och bara så att han kunde somna bredvid mig med hans armar om mig. jag behöver verkligen lite kärlek nu och det känns jobbigt med det mesta fast jag inte vet varför.. skulle vilja att vi bara tog några dagar ledigt fårn allting och åkte iväg någon stanns, bara han och jag så att vi får vara lite ifred. jag vill bara att vi ska vara tillsammans och prata om allt mellan himmel och jord. han är ju trots allt den enda jag vill tillbringa mitt liv med, och nu behöver jag bara en kram.
nu är jag för trött för att sitta uppe och skriva en massa, så hoppas ni får en god sömn så höres vi i morogn.
pussen

RSS 2.0