The charge and the acknowledgement

Nu är jag hemma och det har gått bra på jobbet idag. Inte så mkt folk dock men det kanske var bra med tanke på att jag hade en "lärling" med mig idag. Jojo ska jobba nästa vecka ist för mig för då ska jag på dansläger i två veckor!:D Men allt har gått bra iaf och jag tror att hon har koll på det mesta nu. Mamma, mormor och Emma kom förbi en timme innan stägning och fikade och sen åkte dom med oss i taxibåten till Furusund där mamma hade ställt bilen och så fick vi skjuts med alla grejer till Smulan och sen åkte jag ju med hem såklart och Jojo fick skjuts till bussen.

Det har iaf ösregnat nu på kvällen men jag är rätt trött så det spelar ingen roll. Har precis ätit middag med familjen och mormor. Tänkte kolla på nån film nu och sen sova. Ska upp i morogn igen vid sex tiden som vanligt.

Niclas går det bra för på jobbet iaf och som vanligt vet han inte när han kommer hem. Men han väcker mig iaf om jag somnat och ger mig en god natt puss och en massa komplimanger och kramar. Precis det jag behöver!:) Han är det vackraste jag vet...

Idag fick jag det bekräftat, att jag hade rätt precis som jag sa. Men jag började tveka i sista sekund, och det var det som gjorde att DU lyckades, det var det som gjorde att DU van över mig. Men jag är ju trots allt bara en 19årig tjej som är förvirrad och inte så insatt i livet ännu. Men från och med idag, då vet jag att jag ska alltid, ALLTID lita på dig. Du lyssnade och förstod fast att du visste, det var bara inte helt rätt. Du känner mig på alla vis och på alla plan i mitt liv. Och det enda du behövde göra var att säga vad du trode, och du hade rätt. Jag ska alltid vara uppmärksam och lite för frågvis, det är bättre än att vara som jag. Jag älskar dig för att du kompliterar mig och mitt liv så bra. Jag älskar dig precis för den DU är...

A camp in pics...

Lite bilder från min och Ylvas tältning förra veckan:)








Resten av bilderna skickar jag till Ylva privat;)

100% sure

HA! Jag hade rätt! Jag var ju 100% säker.

Turn the lights off in this place...

Ingen bra dag idag och verkligen inte som planerat! Jag och Niclas skulle få två ynka underbara dagar tillsammans ÄNTLIGEN! Det enda vi skulle göra tillsammans i sommar och så ringer dom från jobbet och är jätte arga för jag tydligen skulle jobba:S Jag fattar ingenting och blir självklart jätte ledssen när jag får anklagelser om sånnt jag är helt 100% säker på inte stämmer. Iaf ber jag om ursäkt, avbokar allting med Niclas och åker till jobbet. Där får jag sitta och "förklara" mig om att jag gjort fel och missat dom dagarna och be om ursäkt. Jag mådde och mår fortfarande skit över det här. Jag som var påväg uppåt och så raseras allting helt plötsligt. Som att bara vända på en pannkaka utan någon som helst förvarning. Jag var och är fortfarande helt säker på att jag var ledig dom här dagarna men tydligen inte:S Jaja, jag kan varken bevisa eller säga att det inte stämmer för det står på schemat (som är på jobbet) att jag ska jobba men jag har aldrig sett det förr. Jag har även skrivit av mitt schema en ggn och för två veckor sedan kollade jag igenom det igen. Vet inte, eller jag kan rättare sagt inte göra nått åt saken. Bara svälja sin stolthet och ta det som det är.

Nu är jag äntligen hemma igen iaf efter en väldigt jobbig och pressad dag. Men det känns skönt att jag åkte dit och redde ut allting. Nu slipper jag det i morgon iaf. Men jag kan fortfarande inte förstå hur allt det här gick till. Jaja, ingen skada sked men jag som jobbar och sliter arslet av mig och trivs som fisken i vattnet och sen händer en sånhär sak. Vet inte vart jag ska ta vägen.

Niclas, mamma och pappa har iaf varit underbara. Pappa avbokade hotellet åt oss, mamma skjutsade mig till båten i morse och hämtade mig vid bussen nu på kvällen och Niclas har haft full förståelse för allting och stöttat och trott på allt jag talat om för honom. Jag älskar er och Niclas, du är det bästa som hänt mig! Tack för ditt stöd och tröst. Tack för att du finns där när jag verkligen behöver dig. Du är underbar på alla sätt och vis. Vi tar våran semester så fort vi båda kan (igen?).

Nejj nu ska jag nog som "tröst" beställa någonting fint åt mig själv och sen se en film.
Ha en bättre kväll än mig iaf. pussen

Rock band

Hello... Just nu ligger jag i sängen och har packat klart.
Dagen började med att jag och Niclas åt frukost tillsammans innan han åkte till jobbet. Sen åkte jag med pappa till Brottby (körde såklart dit) för han skulle fixa med posten till hans jobb och sen käkade vi korv:P Åkte hem och solade och hjälpte mamma med att ta bort alla svarta vinbär från buskarna. sen åkte alla i familjen utan thim till furusunds värdshus och käkade middag. ingen bra mat för dom pengarna kan jag ju säga men vi var hungriga så varför inte?! efter det åkte vi till norrtälje och hämtade thim från träningen och sen åkte vi hem.
och som sakt så ligger jag i sängen nu och har precis packat klart inför i morgon då jag och niclas ska ta in på hotel hasselbacken och gå på grönan och skansen:D det ska bli så himla mysigt!! jag längtar verkligen och tror och hoppas på att vi kommer få två underbara dagar tillsammans:) nu är han iaf äntligen påväg hem från jobbet så vi ses väl om ca 45 min eller nått liknande..
nejj nu ska jag packa lite mera:P
ha en underbar kväll iaf pussen

P.S Idag har jag spelat Rockband med Emma och Theo, HA! jag är ju bäst på gitarr;P

Alive

Det är väldigt kort tid man lever om man tänker på hur länge man ska vara död...

And this is a wonderful world...


Like a jerk...

Just nu sitter jag och kollar på nån film på tv. Svenne, Nettan, Linda och Filip är här och ska sova över här tills i morgon (äntligen!) och niclas är påväg hem snart hoppas jag:) det blir mkt mys och jag saknar verkligen honom.

idag gick det bra på jobbet förutom vissa dumskallar och att jag höll på att dö i värmen! fy fan vad varmt det har varit idag och jag har gått på högvarv kan jag ju medela. det har varit full fart från öppning till stägning. och dumskallar finns det ju gott om och dom lyckades komma precis innan stägning och förstörde resten av min dag! fy fan vad arg jag var.. uscha, jaja. dom lär ju itne komma tillbaka iaf vilket är väldigt tur!

jag jobbar i morogn med samma tider som idag. men det är sista dagen för sen är jag ledig i fyra dagar vilket ska bli trevlans för jag och niclas ska ÄNTLIGEN få lite tid tillsammans (dagtid) och bara ha det bra i två dagar på hasellbacken:)

nejj nu ska jag äta lite godis, kolla klart på filmen och sen gå ner och vara lite trevlig:)
OCH JAG BARA LÄNGTAR TILLS NICLAS KOMMER HEM IGEN!

ha det så bra, pussen

Bag ladies

NU är jag hemm igen! I förrgår kom Ylva hit på kvällen och sov kvar här. Niclas var snäll och sov på soffan den natten:) Tack älskling! iaf igår åkte ylva med mig ut till jobbet och hjälpte till där hela dagen fram till stägning. då käkade vi middag och sen blev det en ridtur med hästarna och hämtning av vatten. det var hur mysigt som helst i solnedgången! + att min häst Jonita ville bada så jag "badade" med henne:P hehe det var verkligne kul måste jag säga.. iaf efter det satte vi upp vårat tält och jävlar vad myggbitna vi blev! jag kan ju säga att dom struntade fullkomligt i att vi tagit myggspray på oss:P
i vilket fall fick vi upp tältet väldigt snabbt (undra varför?) och allting var klart runt tio tiden. då hoppade vi i plurret eller ja, ylva iaf och jag gick i bara till halva:P men det var iaf as varmt i vattnet på kvällen... efter det spenderade vi resten av kvällen i tältet med kortspel, godisätande och sen inte allt för sent var det bed time.

idag var ju då ylva med mig på jobbet idag igen (så klart) och det gick mkt bättre än förväntat med försäljningen idag. kul!:) det var dock väldigt varmt, kvavt och helt vindstilla på jobbet så höll på att svimma kändes det som men det gick bra. vi hade väldigt mkt packning med oss men efter som att Peter kom och mötte upp oss med bilen och tog alla saker som skulle till jobbet så gick det bra. mamma kom även och hämtade oss i furusund och när vi kom hem hoppade vi i poolen och svalkade oss lite..
sen blev det grillat till middag och efter det skjutsade jag ner ylva till bussen.
nu har jag precis pratat med niclas och han kommer inte komma hem på ett tag så jag funderar på att se nån film eller så.

men vi får se om vi hörs nått mer ikväll annars kanske i morogn eller så.
ha det så bra iaf. pussen

Now, then and forever

Nu har jag precis kollat klart på filmen Flashdance som är hur bra som helst! Om du inte sett den så SE DEN! Mitt i filmen ropade pappa med och vi åkte en sväng med bilden. Det gick så klart bra:P Niclas ringde även nyss och han är äntligen påväg hem:) LÄNGTAR! Vill bara att han ska ligga i sängen brevid mig och hålla om mig tills jag somnar... Så som det brukar vara. Saknar honom varje dag. Men snart kommer han hem igen iaf och håller mig i sin famn:)

Nu ska jag sova iaf för jag måste vara pigg i morgon!:)
Sov så gott gullisar, pussen

P.s. Ylva svarar inte!:( Vet inte riktigt hur det kommer bli i morgon då:/ Jag som såg fram emot det så mkt, hoppas hon svarar i morgon och att allting går enligt planerna iaf:)

My breakfast for today...


Hur gulliga som helst ju!:)

Distant dreams...


Erica


Är det inte världens sötaste unge?!:)

I'm a dreamer...


If you just look behind the dead leafs, I can tell you that it's still grows. A red beautiful flower...

Promise me you won't step out of live...

hallojsan! dagen har varit helt urmysig med niclas mamma och erica på norröra (jobbet).. men idag var jag inte där för att jobba utan för att själv se ön och fika. det var mysigt och vi hade verkligen tur med vädret! MEN, det är alltid lika tråkigt att komma till jobbet och se att dom andra som jobbar inte klarar av det. usch, verkligen jätte tråkigt!:( men vet dock inte hur mkt jag ska "gnälla" till chefen om det. det känns verkligen som att jag gnäller men det känns ju inte heller bra att veta hur dåligt det går:S jaja, får se hur jag gör.
det var iaf loppis där på ön iaf (med en viss töntighetsgrad om man säger så!) där jag fyndade en jätte fin ring för 20kr.

dagen har gått väldigt fort och nu är det redan kväll och i morogn ska jag verkligen gå upp i tid! herre gud hur ska detta gå?! jaja, önska mig lycka till iaf:)

nejj nu ska jag kila, kolla på en film. ha en bra kväll pussen

P.s. Det var värdsamysigt igårkväll/natt då jag och mitt hjärta låg och bara pratade minnen och om allt mellan himel och jord i flera timmar. ända in på sena natten. verkligen underbart kul var det! älskar dig niclas, det vet du:)

everything is on the right side of world

Idag blev det en väldigt regning dag.
mys tycker jag faktist.
har kört lite bil och varit på ett möte.
körskolan krånglade men det löstes.
ingen kontakt som fungerar idag.
niclas svarar inte så han har ävl mkt på jobbet.
ska se nån bra film.
har gjort en tacopaj som var degig och god.
ska handla med mammi.
ska skriva kort.
och jag ska mysa med en kopp choklad.
vad ska du göra idag?:)

Hot chocolet with wiped crem and marshmallows





Hur gott ser inte det här ut?! Åh jag ska nog krypa ner i min nybäddade säng framför en bra film med en kopp varm choklad och nygräddad bulle ikväll:)
MYSMYSMYS...

This was my lunch for today


Fattiga riddare med socker:)

Hotel Hasselbacken

Det här har jag och Niclas att se fram emot. Vi ska bo på Scandics hotell Hasselbacken natten mellan den 29 och 30 juli. På tisdagen ska vi gå på grönalund och onsdagen blir det skansen:) Mys bara för oss själva äntligen! Se vad underbart;


He's the best I ever had


Hur underbart är inte det här?! Och jag måste tillägga att han gjorde det utan att jag varken bad eller sa till honom att göra det:P Han är underbar och jag älskar honom.

Yesterdays shopping


Vit tunika, randig boddy & vita shorts allt från Gina Tricotte

Vit spets & puchup bh, vita spets hiptrosor, mintgröna spets stringtrosor & 2pack leggins allt från H&M

Boken Äcklig från Åhlens, stelt fjärilsarmband och fjärillsörhängen från Kapahl, långt berlock halsband från Glitter & guldring från Mischief

Turn the light of in this place

hejsan hejsan.. trött är jag men nu ska det bli skönt med en ledighet på fem dagar:D i morogn funderar jag på att åka till täby c och shoppa lite helt själv.. tänkte fråga nån först men kan vara skönt att åka själv nån ggn.. söndag blir lugn med lite bak tänkte jag. måndag ska jag och pappa på "hemligt" specialuppdrag. hehe:P tisdag kanske jag ska åka med niclas familj till norröra (jobbet) och fika och ha en mysig dag på ön.. och onsdag är hela dagen en hemlighet, även för mig..

nu ringde niclas precis och han är äntligen påväg hem från jobbet! då kanske det blir lite mys iaf:P
nejj nu ska jag dra mig tillbaka..
ha det bra, pussen

Chasing pavements

Idag har jag jobbat och jobbat och jobbat. Det har gått väldigt bra men min dag började inte så bra... jag försov mig nämligen en och en halv timme! ja! det var för mkt bara och som tur var var mamma hemma och kunde skjutsa mig till stoppet. jag han varken sminka mig, fixa håret, borsta tänderna eller äta frukost men jag kom i tid iaf, vilket var huvudsaken!

som sakt var dagen har gått bra och jag har fått bra försäljning. just nu är jag hemma och har ätit middag med thim. det blev stuvade makaroner och köttbullar. muma... mamma och pappa har åkt med barnen till skara idag så dom kommer inte vara hemma förns på måndag igen.

just nu sitter jag och laddar ner lite bra musik och väntar på att niclas ska komma hem fårn jobbet.. blir nog bara att gå och lägga sig direkt när han kommer så att jag inte försover mig i morogn igen:P

nejj nu får ni ha det så bra så ska jag göra mig iordning för sängen tack och lov:)
pussen

Early in the morning


Enjoy a little crumb...

Ville bara visa några av dom oemotståndliga sötsaker som jag säljer på jobbet. Så det här läckerheterna har jag bland annat att bjuda på;


Chokladtårta med chokladtryffel, Blåbärsmuffins
Blåbärsbullar med mandel, Pistageskorpor

Ashley's great taste of wardrobe


I like it, I like it alot!

Hej alla bloggare och läsare!:) Idag har min dag rullat på mkt flitigt och bra. det har verkligen varit kul och det var mkt pensionärer hos mig idag och fikade:) men som sagt så har jag haft en hel del att göra idag och knappt haft nån lugn stund, vilket jag gillar!

Fick även åka med Håkan till Norrtälje så han med en buss tidare hem vilket var väldigt skönt. var hemma sju ist för halv nio så det känns bra.. har precis ätit varma mackor och sitter nu och kollar lite på tv. jag har fått mkt gjort idag känns det som. jag har nu ÄNTLIGEN pratat med niclas mamma om i helgen, jag postar mina student-tack-kort i morgon, börjat planer inför mammas 40årsdag, pratat med katja, kollat upp mitt schema, bokat hotell, sett över morgondagen och pratat med niclas.

han är i stan just nu och ska gå på Iron Maidens konsert ikväll, han fick gästbiljett på jobbet. ena i gruppen var nämligen på niclas jobb i måndags och åt lunch och niclas pratade med honom så dom fick biljetter.. han var jätte glad:P och det förstår jag verkligen! det behöver han så han kommer inte hit ikväll som planerat utan han sover kvar i stan och kommer i morgon kväll ist. det unnar jag honom verkligen!:)

nejj nu ska jag ringa till Ylva tror jag nog:P så ni får ha det så bra, pussen

Don't waste all you'r money, on syrup and honey

Heje! förlåt att jag inte skrev nått i går som jag lovat men jag mådde inte direkt bra sista dagen på min fastaperjod och hade lite andra saker för mig..

Idag mår jag iaf prima och jag måste säga så här efteråt att det är nog inte omöjligt att jag gör om det.. så farligt är det inte, det är bara det att man måste inse att det inte är så mkt man ska äta.. Men jag var ALDRIG hungrig över huvudtaget på dom här tre dagarna men jag hade ingen energi kvar i kroppen alls.. mamma bad mig vattna blommorna och hela armen skakade:P hehe.. men det känns iaf skönt att ha det gjort och nu vet jag till nästa ggn hur det går till och hur allting känns..

Igår iaf var jag och pappa i farsta och körde bil, det gick bra men som sakt var inte mitt humör, energi och min uppmärksamhet på topp.. men nu vet jag vart jag ska iaf:P hehe.. efter några varv i farsta åkte vi till arninge och köpte tre par skor till mig:) fin fint satt det måste jag säga.. och sen kollade vi på bil till mig, hittade dock ingen som jag direkt vill ha men det kommer väl...

idag har jag jobbat och varit lite smått arg.. men tog det med min chef så jag förväntar mig en förbättring från vissa anställdas håll.. det gick iaf bra idag och nu sitter jag hemma i sängen och myser.. börjar bli lite trött nu men läste en hysterisk rolig grej nyss som jag inte kan sluta tänka på..

saknar verkligen niclas med.. vi träffades senast i morrse men va fasiken, det är tråkigt att vara själv.. men nu får vi förhoppningsvis några dagar tillsammans här framöver:) snart ska vi ta in på Hasselbacken med och då blir det mys på grönan och sen skansen:) LÄNGTAR!

Träffade även Lina idag utanför flygis och det var verkligen kul att se henne!:) jag saknar verkligen skolan och allt men jag tror att det kommer kännas ännu mer till hösten då man igentligen ska gå i skolan.. men inte denhär hösten och resten av livet tyvärr! nejj tills i höst blir det nog att jag blir kvar på smulan och sen blir det nog till att sätta sig i skolbänken och plugga om inga andra nyheter ploppar upp vill säga.. har en hel del funderingar som jag skulle vilja utsväva nu, men vi får se...

Just nu smakade jag på en godis som var god och smakade apelsin, tänkte bara om ni ville veta det?!;P

saknar sarah, min sarah... nu var det ett tag sedan som vi träffades men det är ju så mkt med jobben och allt! man har ingen tid över direkt.. men jag hoppas att det blir till att vi ses snart igen:) och även katja tänkte jag ringa typ i morgon och fråga om vi ska träffas och luncha nån dag i helgen eller nästa vecka.. så hoppas hon kan det:)

nejj nu blir det nog snart sängen för min del. ska upp sex i morogn och fara till jobbet!:) det ska faktist bli kul och jag längtar.. hehe.. hoppas du sover så gott.. det ska jag göra nu iaf.. pussen


And this was a very long time ago...

Alf and Madicken

När jag var liten var jag helt galen i två program eller filmer med Alf och Madicken. Och då menar jag verkligen helt galen i det!! Och det här får mig att tänka tillbaka på dom en aning. Ville bara dela med mig av det:)

Janice and Alexis

Idag är det dag två på min fastaperjod och jag har bestämmt mig för att jag ska hoppa över en av dryckerna för den är så himla äcklig! men annars går det bra man blir lite snurrig, trött och det känns precis som om man vore sjuk... men men.. iaf tycker jag det inte är jobbigt att inte äta mat, det är bara det här suget man får ibland av nått sött.
igårkväll kollade vi iaf på nån film som gick på tv4, den var verkligen bra måste jag säga men lite för förutsägbar, men antar att alla kärlekssagor är så:P
just nu kollar jag på Janice Dickinson Show och innan var det Gilmore girls vilket jag älskar att kolla på:)

Nej nu ska jag fortsätta mitt lidande:P och kolla på tv..
ha en fin dag
heje

That don't taste like ice cream!

Okej, nu tänkte jag tala om hur fruktansvärt äckligt jag tycker tomatsoppa eller liknande är. och ja, min grönsaks dryck lyckades smaka just tomatsoppa!!! usch, det tog en timme för mig att klämma i mig den.. det roligaste är att man äter sju "måltider" om dagen och helst ska man äta allt som soppa. men sked med andra ord och + att det minst ska ta 20min. det har jag ju tydligen inga problem med iaf:P hehe.. iaf nu "äter" jag den så kallade riktigt lunchen, buljong:P heheh.. som tur var va den väldigt god måste jag säga! men men..
tänkte hålla er upprättade nu under min fastaperjod för är ledig till tisdag.. så önska mig lycka till:)
pussen

This isn't a hard world

Hellojsan! nu ligger jag hemma i soffan och försöker att inte tänka på att min mage kurrar.. jag har nämligen inledit min tredagars fasta idag och håller på tills på måndag.. det vidrigaste jag har drukigt drack jag i morrse och det vr verkligen vidrigt!! det tog en och en halv timme att få ner ett glas ljumet vatten med nått skitäckligt salt i. men men nu behöver jag aldrig mer dricka det iaf.. ska snart ner och fixa iordning min grönsaks dryck och en kopp te:P det blir nog till att ligga framför tv:en hela dagen för man mår lite små skumt måste jag säga.. hehe men men.. nu ska jag iaf ner och göra "mat"..
ha en bra dag iaf.. pussen

This is the night when everything comes around

Hallojsan! Just nu ligger jag i sängen i min skönaste pyjamas och myser i mina nya sänglakan:D SKÖNT! Saknar dock en som alltid brukar ligga bredvid mig på kvällarna och hans namn är niclas.. han åkte hem idag för att han var ledig och har var det även i morgon.. jag förstår att han vill hem:P men men han kommer hit i morogn igen:) idag har jag jobbat (som vanligt) och det nalkas jobb inför morgondagen med.. eller på riktigt ända fram tills på fredag.. sen är jag ledig lördag, söndag & måndag då det blir en lång ledighet då jag ska börja min fasta perjod:P spännande säger jag bara men jag vet ju att det funkar..

jag är rätt så less på en del saker nu.. bland annat mina jävla naglar så nu har jag bestämmt mig för att ringa så fort jag blivit ledig och säga att jag vill ha en tid för att ta bort dom.. det är inte vackert med sju naglar på tio fingrar..

jag vill shoppa men jag borde inte. inte för att min ekonomi inte tillåter mig utan jag har mina andra andledningar, mkt bra sådanna måste jag tillägga..

nejj nu blir det bedtime men först ringa till Niclas som för övrigt fyllde år i söndags. Grattis hjärtat, du är underbar och värd allt som kan komma i min väg i livet. Älskar dig!
P.S
Nu kan du inte längre gnälla på att jag är SÅ gammal;P Älsko

Ha en skön sömn och en lååååång natt, det ska jag försöka med..
pussen

Simile?

På dom här bilderna har jag fått en massa komentarer om att jag liknar olika kändisar. På den första sa en att jag liknade Cameron Diaz och på den andra Ashley Olsen. Jag blev verkligen smikrad men frågan är vad dom ser som inte jag ser:P hehe.. jaja, det var ju kul iaf. så vad tycker ni? liknar jag nån av dom på bilderna? P.S på den här tiden var jag även smal;P

Thilda Färeborg eller Cameron Diaz?

Thilda Färeborg eller Ashley Olsen?


SJP

Sarah Jessica Parker, ja vad säger man? Hon har verkligen lyckats  och helt otroligt nog lyckas hon passa i alla möjliga fula, snygga, vackra, roliga, underliga, knasiga och fina kläder. Spelar nog ingen roll vad hon tar på sig så ser det helt normalt ut men det lokar även till sig dom där blickarna då man kan undra, vart fick hon tag på den där hatten? dom där skyhöga skorna? eller den underbara kjolen? Ja, nu kan jag inte säga mer för jag vet inte vad jag ska skriva. Jag låtar bilderna tala för sig själv...


Be reunited with one's family

Hejsan! nu var det länge sedan sist men jag har jobbat på i fyra dagar nu. det har gått bra men varit lite segt vissa dagar. i tisdagsnatt kom familjen hem från grekland och då fick jag två underbart fina stela silvriga armband:) onsdag hände inte så mkt men i torsdags blev mamma opererad. hon operera ögonen så att hon ska slippa glasögon eller linser, just nu mår hon inte så bra och har ont. stackarn:/ men jag tror att det blir bra när det väl blir klart. i morgon ska hon till optikern och ta bort dom tillfälliga linserna som sitter i och sen ska hon kunna titta utan glasögon eller linser helt normalt.
niclas fyller även år i morgon och han ska få nått av mig som jag tror at han kommer uppskatta:)
idag "återförenades" jag även med min kusin amanda. inte för att vi varit osams eller nått sånt. men våra föräldrar går bara inte ihop och det hände lite saker under min och hennes barndom som gjorde att vi slutade umgås. iaf efter det har det ju självklar inte blivit så att vi träffats men nu jobbar vi ju på samma jobb så det känns bra att vi kan prata med varandra utan att det känns fel eller konstigt på något sätt. hon skjutsade även hem mig efter jobbet vilket var väldigt snällt:)
just nu kollar jag lite på tv och väntar på att niclas ska komma hem från jobbet.
nejj, nu får ni ha det så bra. ska kolla vidare..
hörs i mon. pussen

And this was a haircut day

Hejsan alla glada!:) Jag är iaf glad idag och det har varit en underbar dag med mkt sol och lite fjärillar i magen på förmiddagen. Jag har nämligen gjort halkbanan idag och det gick bra och var kul:P hehe det var verkligen inte som jag tänkt mig, det var bätre! dock var han jag körde tillsammans med inte så jätte bra på att köra bil, men men huvudsaken är ju att jag ka;) efter det väntade mormor på mig så åkte vi hem till henne och slängde i oss mat och sen bar det av till täby där hon släppte mig vid tåget. och det skulle ha blivit tåget efter som att det är busstrejk, ja det SKULLE ha blivit det om det nu inte var så att dom byggde om järnrälsen. men som tur var hade dom satt in  ersättningsbussar som inte v ar beroende av strejken alls. när jag väl kom till åkersberga gick jag och klippte mig. så nu är jag fin i håret igen:) maarit och emma kom och hämtade mig och sen har jag nu precis lagat mat till mig och emma. lite senare blir det jordgubbar och grädde. mums:) inatt kommer även resten av familjen hem, vilket ska bli både skönt och kul. man saknar dom fast man inte riktigt tänker på det och fast man jobbar ås mkt så ska dom ju bara vara där. men som sakt, inatt kommer dom hem igen:)
och nu har jag precis pratat med therese (min chef) om busstrejken och hur jag ska ta mig till jobbet, men dom hämtar mig i morgon bitti:)
nejj nu ska jag kila, men ni får ha det fint alla.
pussen

And this was my new hair

RSS 2.0